Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. 10 ευρώ ικανότητα.
Να δίνεις δυνατές εμπειρίες και να γαμάς καλύτερα? Για τις πουτάνες μιλάμε ακόμα? Γιατί εκεί δεν σε νοιάζει τι νιώθει εκείνη, εκεί πας για σένα. Αν μιλάς για γκόμενα πως το ξέρεις αφού δεν έχεις ασχοληθεί ποτε.
Ας μείνουμε μονο στα γαμήσια όχι και σε άλλες κατηγοριες εμπειριών, χάνεται η ουσία.
Πάντως ξέχασες και κάτι άλλο, την ικανότητα του μυαλού για να ρίξεις μια γκόμενα. Δεν παίζει να μην είχες πετύχει ποτε έναν άσχημο που να είναι η ψυχή της παρέας και να τα πηγαίνει καλά με τις γκόμενες.

RESPECT!! Τα είπες όλα, όλοι εσείς οι επισκέπτες και μέλη αυτό να διαβάζετε σαν κανόνα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. [size=30pt]10 ευρώ ικανότητα.[/size]
Να δίνεις δυνατές εμπειρίες και να γαμάς καλύτερα? Για τις πουτάνες μιλάμε ακόμα? Γιατί εκεί δεν σε νοιάζει τι νιώθει εκείνη, εκεί πας για σένα. Αν μιλάς για γκόμενα πως το ξέρεις αφού δεν έχεις ασχοληθεί ποτε.
Ας μείνουμε μονο στα γαμήσια όχι και σε άλλες κατηγοριες εμπειριών, χάνεται η ουσία.
Πάντως ξέχασες και κάτι άλλο, την ικανότητα του μυαλού για να ρίξεις μια γκόμενα. Δεν παίζει να μην είχες πετύχει ποτε έναν άσχημο που να είναι η ψυχή της παρέας και να τα πηγαίνει καλά με τις γκόμενες.
:thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. 10 ευρώ ικανότητα.
εχεις εσυ την ικανοτητα να φερεις πουτανα σε οργασμο μετα απο 10γαμησια στη βαρδια της? ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Κάποιοι βλάκες δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε αλλά να μιλάμε για να μας διαβάζουν τα μέλη και οι επισκέπτες. Το να λες ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι λάθος. Χρειαζεται και η γκομενα, δύσκολο αλλά δεν μπορείς μόνο πουτάνες. ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΟΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΚΡΙΔΕΣ!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
εγω παλι πιστευω οτι τα πιστευει αυτα που λεει.ειναι αυθεντικος πορνος

ΟΚ τα πιστεύει. Να το δεχτώ. Αλλά είναι λάθος λοιπόν η πίστη του αυτή. Ειδικά ο τρόπος που το διατυμπανίζει. Πηγάζει από μια παθολογική ψυχική κατάσταση ρε Κρισ!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιοι βλάκες δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε αλλά να μιλάμε για να μας διαβάζουν τα μέλη και οι επισκέπτες. Το να λες ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι λάθος. Χρειαζεται και η γκομενα, δύσκολο αλλά δεν μπορείς μόνο πουτάνες. ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΟΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΚΡΙΔΕΣ!
Έτσι.  :thumbsup:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα διπλα τους, ουτε να τους παρουν πιπα στην πανσελινο μετα από πιωμα, ουτε να νιωσουν την καυλα από ένα κοριτσακι που θελει να γαμηθει, αλλα ουτε καν να γευτουν το φλυφομουνι χωρις φοβο και τυψεις.
Πραγματικα η ζωη σας είναι σκατα... Γραψτε ότι θελετε :S

Έχεις δίκιο, εμείς τι λέμε τόση ώρα; Και εγώ αυτό λέω Έκανες λογαριασμό για να πεις αυτό;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα
φιλε τι να σου πω;εσυ βλεπεις το ποτηρι μισογεματο κι εγω μισοαδειο με μπυρα finkbrau

να σου εξηγησω βλεπω πολλους φιλους καλα παιδια με κατι χοντροκωλες μπαζοελλεηνιδες να τους σερνουν απο την μυτη.....αν εννοεις αυτο ως κωλαρα που κοιμουνται και ξυπναν μαζι πασο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom