kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι σε εσενα ειμαι πιο γλυκος αγαμητοΕιδες τι ανοητος ειναι? και σε μενα έτσι κανει.
οχι σε εσενα ειμαι πιο γλυκος αγαμητοΕιδες τι ανοητος ειναι? και σε μενα έτσι κανει.
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. 10 ευρώ ικανότητα.
Να δίνεις δυνατές εμπειρίες και να γαμάς καλύτερα? Για τις πουτάνες μιλάμε ακόμα? Γιατί εκεί δεν σε νοιάζει τι νιώθει εκείνη, εκεί πας για σένα. Αν μιλάς για γκόμενα πως το ξέρεις αφού δεν έχεις ασχοληθεί ποτε.
Ας μείνουμε μονο στα γαμήσια όχι και σε άλλες κατηγοριες εμπειριών, χάνεται η ουσία.
Πάντως ξέχασες και κάτι άλλο, την ικανότητα του μυαλού για να ρίξεις μια γκόμενα. Δεν παίζει να μην είχες πετύχει ποτε έναν άσχημο που να είναι η ψυχή της παρέας και να τα πηγαίνει καλά με τις γκόμενες.
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. [size=30pt]10 ευρώ ικανότητα.[/size]
Να δίνεις δυνατές εμπειρίες και να γαμάς καλύτερα? Για τις πουτάνες μιλάμε ακόμα? Γιατί εκεί δεν σε νοιάζει τι νιώθει εκείνη, εκεί πας για σένα. Αν μιλάς για γκόμενα πως το ξέρεις αφού δεν έχεις ασχοληθεί ποτε.
Ας μείνουμε μονο στα γαμήσια όχι και σε άλλες κατηγοριες εμπειριών, χάνεται η ουσία.
Πάντως ξέχασες και κάτι άλλο, την ικανότητα του μυαλού για να ρίξεις μια γκόμενα. Δεν παίζει να μην είχες πετύχει ποτε έναν άσχημο που να είναι η ψυχή της παρέας και να τα πηγαίνει καλά με τις γκόμενες.
RESPECT!! Τα είπες όλα, όλοι εσείς οι επισκέπτες και μέλη αυτό να διαβάζετε σαν κανόνα.
ευκολααααα!!!!!!!ωΣας διελυσε ο nacho
Σας διελυσε ο nacho
εχεις εσυ την ικανοτητα να φερεις πουτανα σε οργασμο μετα απο 10γαμησια στη βαρδια της? ;)Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. 10 ευρώ ικανότητα.
Σας διελυσε ο nacho
Ο Νάτσο Καναβάτσο Βιντάλ Σασούν απλώς τρολάρει ΚρισΚρισ33. Κατάλαβες;
εγω παλι πιστευω οτι τα πιστευει αυτα που λεει.ειναι αυθεντικος πορνοςΟ Νάτσο Καναβάτσο Βιντάλ Σασούν απλώς τρολάρει ΚρισΚρισ33. Κατάλαβες;
Και?εχεις εσυ την ικανοτητα να φερεις πουτανα σε οργασμο μετα απο 10γαμησια στη βαρδια της? ;)
εγω παλι πιστευω οτι τα πιστευει αυτα που λεει.ειναι αυθεντικος πορνος
Έτσι.Κάποιοι βλάκες δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε αλλά να μιλάμε για να μας διαβάζουν τα μέλη και οι επισκέπτες. Το να λες ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι λάθος. Χρειαζεται και η γκομενα, δύσκολο αλλά δεν μπορείς μόνο πουτάνες. ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΟΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΚΡΙΔΕΣ!
δεν υπαρχει και .λεει πολλα απο μονο του.δεν χρειαζεται να συμπληρωσω
λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα διπλα τους, ουτε να τους παρουν πιπα στην πανσελινο μετα από πιωμα, ουτε να νιωσουν την καυλα από ένα κοριτσακι που θελει να γαμηθει, αλλα ουτε καν να γευτουν το φλυφομουνι χωρις φοβο και τυψεις.
Πραγματικα η ζωη σας είναι σκατα... Γραψτε ότι θελετε :S
δεν εκανα καλα λες ε;
τοτε γιατι με κραζεις ακομα δεν μπηκα;
φιλε τι να σου πω;εσυ βλεπεις το ποτηρι μισογεματο κι εγω μισοαδειο με μπυρα finkbrauλοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα