Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε τι νομιζετε ότι δεν εχουμε γαμησει σε μπουρδελα εμεις; τι αυτοπαραμυθιαζεστε;;;;;
Μια πιπα και δυο στασεις είναι ολη η ιστορια.
Τι σχεση εχει αυτό με την αισθηση του να γαμας πριβε μουνακι σε καθαρα σεντονια;
εσυ απο οτι φαινεται γερνεις δεξια.εγω αριστερος απο τα γενοφασκια μου .οποτε δεν βλεπω να τα βρισκουμε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.785
Πόντοι
3.656
ε πες ρε φιλε ότι γουστάρεις στραπονιασματα και τετοια να βγαλουμε καμια ακρη...
Ναι οκ στην περιπτωση σου μονο οι πουτανες είναι επιλογή  :)

τυπε μην το λες.κι ο λιλας που εχει σχεση πουτσα τρωει απο την γιωτα  :S

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν εχετε καταλαβει πως εχετε καταντησει!

Οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν τρεις γυναικες.......

Βλεπεις κατι αραβες η' ξερω γω να εχουν 5 γυναικες....

Και εσεις μου λετε να παρακαλαω μια μπαζοκαργιολα να την κανω και χρυση και να ειμαι μαλακας αντρας και ωραιος κερατας.....
Καταντια.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ρε τι νομιζετε ότι δεν εχουμε γαμησει σε μπουρδελα εμεις; τι αυτοπαραμυθιαζεστε;;;;;
Μια πιπα και δυο στασεις είναι ολη η ιστορια.
Τι σχεση εχει αυτό με την αισθηση του να γαμας πριβε μουνακι σε καθαρα σεντονια;

Εσυ μεχρι εκει φτανεις.....
Εγω και καποιοι αλλοι ελαχιστοι γαμαμε σαν πορνοσταρ!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο άνθρωπος όπως και πολλά άλλα ζώα έχει γραμμένη την ανάγκη της συντροφικότητας στο dna του.Μπορείτε να το παίζεται όσο μοναχικοί γαμιάδες θέλετε.Στο τέλος της ημέρας θα γυρνάτε σπίτι σας ξέρετε ότι σας λείπει κάτι παραπάνω από 10 λεπτά με μια πουτάνα που υποκρίνεται.Ακόμα και αυτοί που κάηκαν χοντρά από γυναίκες και δεν ξανά ασχολήθηκαν με αυτές δεν το έκαναν επειδή δεν τις χρειάζονται.Τραγουδήστε εσείς παραμύθια στον εαυτό σας.Εσείς χάνετε.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1-Δεν καταλαβες τι εγραψα.

Ειπα εγω οτι ειναι ικανοτητα να πληρωσεις την εισοδο στο μπουρδελο?
Ο καθενας μπορει να το κανει αυτο!
Είπες όμως ότι είσαι ηγέτης. Ένας ηγέτης δεν πληρώνει για να γαμάει, έχει καβάτζες.
Οπως και ο καθενας μπορει να ανοιξει την πορτα να μπει σε μια φορμουλα 1 η σε ενα αεροπλανο!
Θα εχει την ικανοτητα να απολαυσει το οχημα ομως?
Η οχι..
Οι περισσοτεροι οχι!
Δεν σε νοιάζει το όχημα. Σε νοιάζει το μουνί. Το όχημα το χρησιμοποιείς για να κερδίσεις το μουνί όχι για να απολαύσεις το όχημα. Αυτός είναι ο μεσάζοντας σου. Χωρίς αυτό είσαι ένα 0.

2-Ας πουμε οτι δουλευεις σε μπουρδελο και ερχονται πολλες γυναικες......
Το ιδιο θα συμπεριφερθεις στην αχημη βρωμιαρα και το ιδο στην μουναρα με το ωραιο σωμα και καυλιαρα?

Αν σου συμπεριφερθει φοβερα και ενταξει μια δεν θα προσπαθησεις να το ανταποδωσεις?

3-Ξεχνας οτι μεσα στο δωματιο δεν υπαρχουν ουτε λεφτα ουτε αυτοκινητα ουτε μαλακιες!
Τα παραδείγματα που δίνεις, τι θες να πεις? Μπορεί να σου κάτσει καλή φάση με πουτάνα ok, και? Τι σχέση έχει αυτό? Πλήρωσες δεν γάμησες τζάμπα. Και όλα τα γαμήσια σου να είναι έτσι, και πάλι πληρώνεις.

4-Να βρω τζαμπα?
Μουνι τζαμπα δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει και μιλαμε να αξιζει εεεε οχι μπαζο.......
Οτι μπιο κοντα στο τζαμπα ειναι το 10ευρο .
Πλακα μου κανεις ρε φιλε? Τα διαβάζεις αυτά που λες? Πως γαμάει τόσος κόσμος τζάμπα? Σε άλλον πλανήτη ζεις? Εκτος εάν σε μια σχέση το "πληρώνεις" εννοείς τους καφέδες και τις εξόδους σας, αν πιάνεις και αυτά τότε δεν είσαι άντρας είσαι γύφτουλας. Καλά κανεις και πηγαίνεις σε μπουρδέλα γιατί το θέμα ερωτας το βλέπεις σαν συναλλαγή, στον ερωτα επενδύεις χωρίς εγγυήσεις. Έτσι είναι αυτά, για όσους δεν μπορούν ας αρκεστούν τα μπουρδέλα. Δεν κάνω σε κανέναν μαθήματα και τέτοιες μαλακίες αλλα μην τα ισοπεδώνεις όλα χωρίς να ξέρεις τι γραφεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.173
Πόντοι
1.686
Οσοι είναι σχεσάκηδες ,γρήγορα στη μαμακα τους !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είμαστε σε σάϊτ μπουρδελόβιων ,δεν είμαστε στο κατηχητικό .

Κοίτα ρε κάτι τύποι ! Μπαίνουν στο μπουρδελοσάϊτ για να προσηλυτίσουν
τον κόσμο στην πιρφορίαση και την αγαποτσουλήθρα !  :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οσοι γουσταρουν καθαρα μουνακια σε καθαρα σεντονια είναι δεξιοι;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε παω
δεν γουσταρω να δεσμευω εναν αλλο ανθρωπο.δεν γουσταρω να μου ανηκουν οι ανθρωποι σαν να ειναι πραγματα.ειμαι αριστερης ιδεολογιας.αν ημουν της δεξιας θα γαμαγα εκτος μπουρδελων

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλα μωρέ τώρα Μάριο, τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα. Τι να πω. Αυτά που λες είναι τόσο λογικά. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΣ;
Δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω, υπάρχουν και κάποιοι που τα βλέπουν αλλιώς. Κάποια πράγματα δεν έχουν βάση, όταν λες είμαι ηγέτης, ξεχωρίζω κτλπ, και πληρώνω για να γαμάω πόσο στέκει?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Ο άνθρωπος όπως και πολλά άλλα ζώα έχει γραμμένη την ανάγκη της συντροφικότητας στο dna του.Μπορείτε να το παίζεται όσο μοναχικοί γαμιάδες θέλετε.Στο τέλος της ημέρας θα γυρνάτε σπίτι σας ξέρετε ότι σας λείπει κάτι παραπάνω από 10 λεπτά με μια πουτάνα που υποκρίνεται.Ακόμα και αυτοί που κάηκαν χοντρά από γυναίκες και δεν ξανά ασχολήθηκαν με αυτές δεν το έκαναν επειδή δεν τις χρειάζονται.Τραγουδήστε εσείς παραμύθια στον εαυτό σας.Εσείς χάνετε.

Ο Σαούλ απλώς κεντά!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
δεν γουσταρω να δεσμευω εναν αλλο ανθρωπο.δεν γουσταρω να μου ανηκουν οι ανθρωποι σαν να ειναι πραγματα.ειμαι αριστερης ιδεολογιας.αν ημουν της δεξιας θα γαμαγα εκτος μπουρδελων

Εγώ ξέρω ότι οι αριστεροί δεν πληρώνουν για να γαμήσουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω, υπάρχουν και κάποιοι που τα βλέπουν αλλιώς. Κάποια πράγματα δεν έχουν βάση, όταν λες είμαι ηγέτης, ξεχωρίζω κτλπ, και πληρώνω για να γαμάω πόσο στέκει?

Ρε αγορια μου γιατι καθεστε και ασχολειστε με τον καθε δυστυχισμενο κομπλεξικο που έχει βγαλει ενα καρο ανοητες θεωριες και τρολάρει στο ιντερνετ ολη τη μέρα? καθεσαι τωρα και εξηγεις

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Θα αναλυουμε τωρα ποσο κανει 1 και 1......

Με τις γυναικες παντα πληρωνεις οπως και να εχει......
Αν δεν ξερετε και αυτο τι να πω......

Πρεπει να ξαναπατε στην πρωτη δημοτικου.....

Απλως η πουτανα ειναι τιμια και ξεκαθαρη,σου λεει τοσο,τερμα!

Ενω η αλλη που ειναι αρχιπουτανα και απατεωνισα πουλαει αγαπες και οσα αρπαξει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom