Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Επισκέπτης
Περιστατικο με ελληνιδα οδηγο, εχει στοπ και εγω στριβω αριστερα προς το μερος της, αυτη κοιταει αριστερα ,δεξια να δει αν ερχεται αμαξι και ξεκιναει χωρις να δει οτι εγω στριβω και να περιμενει, για ελαχιστα εκατοστα δεν χτυπαμε και εχουμε σταματισει στην μεση του δρομου οπου υπαρχει αρκετη κινιση, με λεει σορρυ κι εχει κανα δυο ατομα μεσα και ψιλο γελανε, τις λεω μην ζητας συγνωμη δεν πειραζει, απλα δωσμου τα στοιχεια αυτουνου που σε εδωσε το διπλωμα να των μηνυσω. Μιλαμε ειναι κανα δυο τρεις τυποι που κατεβηκαν για να δουνε αν τρακαραμε και εχου λυθει στα γελια.  :2funny:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Απλά γελάω μαζί σου... Ξέρεις πόσο στοιχίζει,να κάνεις αγωγή...? Ξέρεις μετά από πόσα χρόνια θα τελειώσεις με τα δικαστήρια? Τις προάλλες που είχα πάει...ακόμα εκδικάζονταν υποθέσεις του 2007..... Θα πας τουλάχιστον 3+3 φορές (μήνυση και αγωγή) = 6 στο δικαστήριο... (βάλε κάτω τα έξοδα)...
Όσο για τους μάρτυρες,πάλι γελάω....τι να σου πω...τρέξανε...να χάσουν τη μέρα τους να πουν ότι κάποιος σε έβρισε....
Αααααά,μωρή Ελλαδάρα............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην ευελπιδων λες μπιλυ τοτε που μπηκε μεσα ο χρηστος?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυποι μια ειναι η λυση  :grin: :grin: :grin:

:rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ασχολειστε  μαζι τους.εχουν τους δονητες για παρεα.κοιταχτε να γαματε πουτανες  δηλωμενες και γραψτε στα αρχιδια σας τις αδηλωτες

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
αναζητα κυριο πολυ εμφ ανεξαρτητο οικονομικα .και οχι φαρσες και ειμαι πολυ εμφανισιμη για κατι σταθερο και σιγουρο με καμπυλες και γνωριζω πολυ καλα μαγειρικη και ειμαι διαθεσιμη.φωτο προαιρετικη

Η ηλικία μου είναι 27 έτη
Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης)

Ελληνίδα στο freelist το 2012 :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αναζητα κυριο πολυ εμφ ανεξαρτητο οικονομικα .και οχι φαρσες και ειμαι πολυ εμφανισιμη για κατι σταθερο και σιγουρο με καμπυλες και γνωριζω πολυ καλα μαγειρικη και ειμαι διαθεσιμη.φωτο προαιρετικη

ενα μαλακοχορηγο στο πιατο θελει το κοριτσι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τελικα εχουν αποθρασυνθει τελειως αυτες οι ελλεεινιδες !! :S
Μια μερα μου μπαινει μια ηλιθια σφηνα και ισα ισα που προλαβαινω να μην την τρακαρω.
Την κοιταω,ειχε κι αυτο το υπεροπτικο υφος της χαζογκομενας,καλα δεν βλεπεις που πας της λεω
κι αυτη αντι να ζητησει συγνωμη αρχιζει και μου τη λεει απο πανω ! ! :headbang:
Γενικα δε βριζω,αλλα της εριξα κατι χοντρα μπινελικια  :grin: μετα της μαλακισμενης

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.721
Πόντοι
606
μαγκες :) οι ελληνιδες ειναι με την λογικη  εχεις....  :zfuck: δεν εχεις μαριγουλα μαριγο :) ειναι απο την φυση τους πιο εξυπνες απο εμας αν οχι πιο εξυπνες πιο ανεχτικες αυτο τις κανει και πιο λογικες :) εμεις εχουμε παθη μεγαλυτερα πιο ισχυρά απο αυτες εχει δει καποιος καποια γκομενα να ειναι στα μπαρ και να τα πίνει επιδη χωρισε με τον γκομενο ουτε στα παραμυθια δεν το εχω δει :)  ενω  εχω δει φιλους να γινονται αλκολικοι με τους που τους παρατησε η γκομενα :)  Φερθειτε τελειως λογικα ενταξει και με συναισθημα αλλα οχι περα απο τα ορια σε ενα ον απολυτος ορθολογικο χωρις συναισθηματικο υπερβολικο υποβαθρο(υποψιν οχι οτι οι γυναικες δεν αγαπανε αγαπανε αλλα οχι παραλογα πολυ σπανια να γινει αυτο σιγουρα αγαπανε τα παιδια τους τους γονοις τους αυτους με μετρο τεσπα) η γυναικα θελει να εισαι ο εαυτο σου μας οποιος κανει κατι παραπανω απο αυτο που μπορει να κανει για μια γυναικα γκομενα κτλ αυτο το αντιλαμβανετε η γκομενα και την κανει με ελαφρια πηδηματάκια  σου λεει τι μακακας ειναι κοιτα πως κανει κτλ κτλ γαμηστε με λογικη και θα δειτε τοτε που η γκομενα θα λει ρε τον πουστη δεν με περνει τηλεφωνο κτλ κτλ κτλ συναιχεια που με επερνε ο μακακας :grin:  δεν μου κανει αυτα τα γουστα γιατι κτλ κτλ και μετα ας φυγει εκει θα δειτε οτι ηταν μαριολα :grin: :grin: :grin:  υγεια παιδια και μαματε λογικα τον  Νου τον εχουμε εμεις σαν πολιτιμο εργαλειο για να τον ελεγχουμε και να μην μας παρασυρουν τα παθη :grin: Καλυτερα να αγαπατε τους φιλους σας αυτους που εχετε καιρο να μηλισετε παρτε τους κανα τηλεφωνο  κτλ παρα να μενετε καψουρα σε μια γκομενα που ειναι απλα μια γκομενα παει εφυγε κτλ αυτα ιδρωσα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. Παρακαλιτο  μουνι ξυνο  γαμήσι μην παρακαλατε καμιά εχει και αλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια  :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Στην Ιταλία και στη Γερμανία έχουν πάει!
Στην Ιταλία τα πράγματα είναι δύσκολα διότι, πρώτον δεν επιτρέπονται οι οίκοι και δεύτερον υπάρχουν αρκετές Ουκρανές.
Για Γερμανία τώρα, οι νόμοι είναι αυστηροί και τα πράγματα είναι και εκεί δύσκολα.
Πριν από καιρό είχα παρακολουθήσει συνέντευξη μιας Ελληνίδας που δούλευε στο Red Light District!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στην Ιταλία και στη Γερμανία έχουν πάει!
Στην Ιταλία τα πράγματα είναι δύσκολα διότι, πρώτον δεν επιτρέπονται οι οίκοι και δεύτερον υπάρχουν αρκετές Ουκρανές.
Για Γερμανία τώρα, οι νόμοι είναι αυστηροί και τα πράγματα είναι και εκεί δύσκολα.
Πριν από καιρό είχα παρακολουθήσει συνέντευξη μιας Ελληνίδας που δούλευε στο Red Light District!

αντε με το καλο  :grin: :grin:

Girly

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κυριως κονσομες σε καποια παμπ..και μετα δωματιακια....
βλεπω τελευταια κινημα για Βρυξελλες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ασχολειστε μαγκες.χαλατε την ψυχολογια σας τσαμπα.τις εχουμε μαθει τοσα χρονια.ψαχνουν το καταλληλο βλακα για να πουλησουν το μουνι τους οσο πιο ακριβα γινεται.δοξα το θεο που υπαρχουν εδω μεσα ακομα ατομα που αναγνωριζουν την τιμη του μουνιου και δεν πιανονται μαλακες απο το καθε βρωμομουνο.δοξα το θεο που υπαρχουν πουτανιαριδες που πανε τη κοινωνια μπροστα δηλωνοντας τη  αποχη τους απο τον αθλιο πορφιρισμο της σημερινης κοινωνιας.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Μην ασχολειστε μαγκες.χαλατε την ψυχολογια σας τσαμπα.τις εχουμε μαθει τοσα χρονια.ψαχνουν το καταλληλο βλακα για να πουλησουν το μουνι τους οσο πιο ακριβα γινεται.δοξα το θεο που υπαρχουν εδω μεσα ακομα ατομα που αναγνωριζουν την τιμη του μουνιου και δεν πιανονται μαλακες απο το καθε βρωμομουνο.δοξα το θεο που υπαρχουν πουτανιαριδες που πανε τη κοινωνια μπροστα δηλωνοντας τη  αποχη τους απο τον αθλιο πορφιρισμο της σημερινης κοινωνιας.

O πύρηνος λόγος σου γροθιά στο κατεστημένο...  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο πορφιρισμος τι ειναι τυπε  :think:

Επισκέπτης
Είναι η θάλασσα και τα μπάνια που τις ομορφαίνουν;
Είναι το ντύσιμο το πιο ελαφρύ που τονίζει το κορμί τους και τα λάγνα του σημεία;
Είναι η ερωτική διάθεση;
Τι ακριβώς είναι;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Είναι η θάλασσα και τα μπάνια που τις ομορφαίνουν;
Είναι το ντύσιμο το πιο ελαφρύ που τονίζει το κορμί τους και τα λάγνα του σημεία;
Είναι η ερωτική διάθεση;
Τι ακριβώς είναι;
Συνδυασμός όλων αυτών αλλά ότι τα πετάνε όλα έξω κυρίως! :grin:

mprikokollitis77

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με 100 κλαπαρχιδες να τους τονωνουν τον εγωισμο στο facebook λεγοντας τους τι ωραια που εισαι και τετοια, και αλλους τοσους τρομπες σε κλαμπ κτλ και ολοι αυτοι σε μια μερα, τι περιμενετε; Ουσιαστικα οι κεφτεδες χαλανε την πιατσα και τις κανουν τοσο υπεροπτικα ζωντοβολα...Ομως χαιρομαι κατι τσακαλια που της καψουρευουν και της βαζουν στην θεση τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom