Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επειδή τα ξέρω και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ούτε σε 4 χρόνια θα πάρεις λεφτά αν δεν το θέλουν αυτοί ...
Γενικότερα πρέπει να έχεις χρήμα , αν έχεις χρήμα αγοράζεις και χρόνο και ότι άλλο θές ...
:thumbsup:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
οι γυναίκες έχουν εξελιχθεί σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ

Τσακώθηκαν δύο τύπισσες

Άρχισαν να διαπληκτίζονται, 

μπινελίκια - βόθρος

την έπιασε από το μαλί και άρχισε να της κτυπάει το κεφάλι στο αμάξωμα.

η αγαμία τις κάνει ζημιά, μην νομίζετε, και δεν έχουν κάπου να πάνε να ξεσπάσουν, να ξελαμπικάρουν βρε αδερφέ.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
η αγαμία τις κάνει ζημιά, μην νομίζετε, και δεν έχουν κάπου να πάνε να ξεσπάσουν, να ξελαμπικάρουν βρε αδερφέ.
Το θεωρώ και εγώ πολύ πιθανό ενδεχόμενο της επιθετικότητάς τους που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.448
Πόντοι
2.966
Oσο τα στανταρ τους φτανουν στο θεο η αγαμια θα τις κυνηγαει μονιμα αμα τα ριξουν θα πεσει και η αγαμια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Μάγκες οι γυναίκες έχουν εξελιχθεί σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ στο δρόμο. Έγινα αυτόπτης μάρτυρας πριν καιρό απίστευτου σκηνικού. Τσακώθηκαν δύο τύπισσες λόγω απότομου φρεναρίσματος της μπροστινής. Άρχισαν να διαπληκτίζονται, έπεσαν μπινελίκια - βόθρος και σε κάποια φάση βγήκε από το αμαξι η μια, πήγε στην άλλη που είχε ανοικτό παράθυρο, την έπιασε από το μαλί και άρχισε να της κτυπάει το κεφάλι στο αμάξωμα. ΚΑΦΡΙΛΑ σας λέω!  :rockon: Ήθελα να βοηθήσω να εκτονωθεί η κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω κα΄που το αμάξι. Αν και το πιο πιθανό είναι να με έβριζαν και εμένα

τυπε εγω θα καθομουν,θα το απολαμβανα,και μπορει να πιρφοριζα κι ολας  :cum: :cum: :cum:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Oσο τα στανταρ τους φτανουν στο θεο η αγαμια θα τις κυνηγαει μονιμα αμα τα ριξουν θα πεσει και η αγαμια.

τυπε ακουω ολο και περισσοτερους τυπους να παντρευονται με ξενες.οι ελλεηνιδες θα καταληξουν με πακιδες  :S

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ακουω ολο και περισσοτερους τυπους να παντρευονται με ξενες.οι ελλεηνιδες θα καταληξουν με πακιδες  :S
πισω εχει η αχλαδα την ουρα  ;)
μπορει καμια να το παιξει προοδευτικη και να σου
πει αν ειναι κανας ψηλος αδυνατος ωραιος πακης
ας τον παρω
το πρωτο καιρο ολα καλα  :-*
μολις αρχισει και την ψιλοβαριετε
θα πεφτουν οι καρπαζιες βροχη με το παραμικρο
(οχι πως θα εχει και αδικο καποια μαλακια θα κανει η ελλεηνιδα  :grin:)
θα βγαζει τη ζωνη και θα βαραει  :s&m_3:
λιγους μηνες με τον πακη και
η ελλεηνιδα μετα θα επιστρεψει στη κοινωνια
αντιλαμβανομενη τη θεση της και τα λαθη στη συμπεριφορα της
μακαρι να περναν ολες πακιδες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κάποια που δεν είναι μπάζο, μπορεί να πάρει κανέναν "ωραίο" Πάκη, σταρ του Μπόλιγουντ.

Συνημμένα

• Imran-Khan.jpg
    Imran-Khan.jpg
    107,2 KB · Εμφανίσεις: 12

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
πισω εχει η αχλαδα την ουρα  ;)
μπορει καμια να το παιξει προοδευτικη και να σου
πει αν ειναι κανας ψηλος αδυνατος ωραιος πακης
ας τον παρω
το πρωτο καιρο ολα καλα  :-*
μολις αρχισει και την ψιλοβαριετε
θα πεφτουν οι καρπαζιες βροχη με το παραμικρο
(οχι πως θα εχει και αδικο καποια μαλακια θα κανει η ελλεηνιδα  :grin:)
θα βγαζει τη ζωνη και θα βαραει  :s&m_3:
λιγους μηνες με τον πακη και
η ελλεηνιδα μετα θα επιστρεψει στη κοινωνια
αντιλαμβανομενη τη θεση της και τα λαθη στη συμπεριφορα της
μακαρι να περναν ολες πακιδες

τυπε θα της παρει το παιδι και θα το παει πακισταν,η θα το βγαλει στα φαναρια να πλενει τζαμια  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και τι νομίζεται ότι το προνόμιο του να βρίζει κανείς έχοντας πλάτες από πίσω του είναι μόνο γυναικεία υπόθεση? Εγώ έχω δεκάδες παραδείγματα αντρών που το κάνουν αυτό.Δεν είναι στο φύλο,είναι στον άνθρωπο,αν είναι κάποιος ξεφτίλας είναι ξεφτίλας τελείωσε.Τώρα για το αν πρέπει η όχι να χτυπάει κανείς γυναίκες...γιατί να χτυπήσεις κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του? Τράβα του όλα τα μπινελίκια του κόσμου...οι γυναίκες προσβάλλονται πιο εύκολα από τους άντρες πιστεύω.Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση αν το παλικάρι τον είχε τον γκόμενο της κοπέλας καλά θα του έκανε να του χτυπάει το κεφάλι στο καπό μέχρι να να κάνει καλούπι στη λαμαρίνα.Αν όχι,δεν αξίζει να φας και ξύλο για το κωλόζωο.Η πουστιά γενικά πάντως δεν έχει φύλο.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
τυπε η πλακα ειναι οτι θα το παιζουν κυριες και υπερανω που παντρευτηκαν ξενους  :S
χαχαχαχα....  εχεις δικιο... και θα δειχνουν οτι περνανε καλα κιολας.. και στο σπιτι μετα,ξυλο με το ζωναρι...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
χαχαχαχα....   εχεις δικιο... και θα δειχνουν οτι περνανε καλα κιολας.. και στο σπιτι μετα,ξυλο με το ζωναρι...

τυπε θα λενε οτι οι πακιδες ειναι καλυτεροι απο τους ελληνες και τις εχουν σαν πριγκιπισσες  :headbang: :headbang: :headbang:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
H γυναικα και κυρίως η ελλεηνίδα γυναίκα ,έχει τη μοναδικη ικανότητα μόλις ανοίξει τον βόθρο και σε συνδυασμό με τη τσιρίδα που βγάζει να σου βιάσει τα νεύρα και να στα δώσει στο χέρι. Εγώ προσωπικά με μια χλέπα στη μάπα θα ήμουν καλυμένος αλλα και όποιον τη χαστουκιζε δε θα τον κατηγορούσα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον  :jerking: διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..εχω τυχει παλια σε ενα μεγαλο καυγα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι της βουλας οπου μια κοπελα ειπε επιτηδες οτι καποιος την πειραζε για να ξεκινησει καυγας και να ανεβει το κασε της..ειχα παρακολουθησει το καυγα οπου ειχε πεσει και αγριο ξυλο..οταν ομως ειναι μονες τους βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν τις παπιες..

Αν δεν θελει καποιος να γινει φονιας, η καλυτερη λυση για μενα ειναι μπατσοι-μηνυση-αυτοφωρο.

Μπορεις βεβαια να την λιωσεις στις μαπες, αλλα μετα ειναι μπλεξιμο. Ασε που θα ακους και μαλακιες του στυλ "χτυπησες το αδυναμο πλασμα" κλπ

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
το παρακατω βιντεο εχει τοποθετηση προιόντος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories