gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φυσικά και όχι έβαλα τα γέλια και έφυγα , ακόμα γελάω όταν θυμάμαι το σκηνικό !!α σωστος ο τυπος..ελπιζω να της εριξες καμμια ψιλη!
Φυσικά και όχι έβαλα τα γέλια και έφυγα , ακόμα γελάω όταν θυμάμαι το σκηνικό !!α σωστος ο τυπος..ελπιζω να της εριξες καμμια ψιλη!
Αυτά είναι που δεν μπορώ ....έκανε στο φιλο μου και μηνυση για ξυλοδαρμο...
ετσιΑυτά είναι που δεν μπορώ ....
Τις γκόμενες τις βαράμε μόνο στο κρεβάτι και μόνο εάν το γουστάρουν !!!
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ... Δε μου πάει να σηκώσω χέρι σε γυναίκα όσο μαλάκω και αν είναι... Τί να κάνουμε... Αυτός είμαι...Αυτά είναι που δεν μπορώ ....
Τις γκόμενες τις βαράμε μόνο στο κρεβάτι και μόνο εάν το γουστάρουν !!!
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ... Δε μου πάει να σηκώσω χέρι σε γυναίκα όσο μαλάκω και αν είναι... Τί να κάνουμε... Αυτός είμαι...
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..εχω τυχει παλια σε ενα μεγαλο καυγα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι της βουλας οπου μια κοπελα ειπε επιτηδες οτι καποιος την πειραζε για να ξεκινησει καυγας και να ανεβει το κασε της..ειχα παρακολουθησει το καυγα οπου ειχε πεσει και αγριο ξυλο..οταν ομως ειναι μονες τους βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν τις παπιες..
Βγαζεις το τηλεφωνο και βιντεοσκοπεις την ολη φαση.Γιατι να με νοιαζει να βγαλω μαγκια στο δρομο;
Αν με βρισουν φωναζω αστυνομια, παιρνω τηλ. απο περαστικους,μαγαζατορες κτλ που ειδαν το περιστατικο, κανω μια ωραια μηνυση και αγωγη για αποζημιωση και μετα διακοπουλες στην υγεια των κοροιδων.
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..
Γιατι να με νοιαζει να βγαλω μαγκια στο δρομο;
Αν με βρισουν φωναζω αστυνομια, παιρνω τηλ. απο περαστικους,μαγαζατορες κτλ που ειδαν το περιστατικο, κανω μια ωραια μηνυση και αγωγη για αποζημιωση και μετα διακοπουλες στην υγεια των κοροιδων.
Ξέρεις πόσο πάνε δυο δοντάκια και μερικά ράμματα στην πρόσοψη ??Έπρεπε να του έσπαγε τα μούτρα του μαλάκα του συνοδηγού ο μικρός...
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές ιδίως αν έχει και ξυλοδαρμό ....Αααααά,μωρή Ελλαδάρα............
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές ιδίως αν έχει και ξυλοδαρμό ....
Ξέρεις πόσο πάνε δυο δοντάκια και μερικά ράμματα στην πρόσοψη ??
Οπότε καλύτερα να τα φας στα ιδρύματα να τα ευχαριστηθείς κι όλας ....Ξέρω πόσα χρειάζονται να χαλάσεις στα δικαστήρια,για να βρεις το δίκιο σου....
Οπότε καλύτερα να τα φας στα ιδρύματα να τα ευχαριστηθείς κι όλας ....
Επειδή τα ξέρω και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ούτε σε 4 χρόνια θα πάρεις λεφτά αν δεν το θέλουν αυτοί ...Θα χρειαστούν ακόμα 4 χρόνια να πάρω χρήματα κτλ.........