Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
Αυτά είναι που δεν μπορώ ....
Τις γκόμενες τις βαράμε μόνο στο κρεβάτι και μόνο εάν το γουστάρουν !!!
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ... Δε μου πάει να σηκώσω χέρι σε γυναίκα όσο μαλάκω και αν είναι... Τί να κάνουμε... Αυτός είμαι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
παντως φαντασου η καριολα τι θα του ειχε κανει του φουσκωτου, για να σου ειπε χτυπα την και εγω θα κανω τη παπια.....

εκτος αν μπλοφαριζε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ... Δε μου πάει να σηκώσω χέρι σε γυναίκα όσο μαλάκω και αν είναι... Τί να κάνουμε... Αυτός είμαι...

αυτή είναι μια λάθος άποψη στηριγμένη πάνω σε στερεότυπο

λογικότερη άποψη είναι να μην σαπίζεις στο ξύλο μια γυναίκα αφού υπάρχει εκ των πραγμάτων διαφορά στην δύναμη, αλλά χαστούκια γιατί όχι όταν τα χρειάζεται?

οι γκόμενες γνωρίζουν αυτήν την άτυπη ασυλία που έχουν κερδίσει γι'αυτό και ξεσαλώνουν, σκέψου όμως το εξής: είσαι στον δρόμο και τυχαίνει το σκηνικό με την παραβίαση προτεραιότητας που περιγράφηκε παραπάνω, αν ήταν άντρας και ζητούσε τα ρέστα και έβριζε χυδαία θα τον πέταγες στην άσφαλτο, αν ήταν γκόμενα θα την άφηνες να βρίζει μάνες ατιμώρητη ή αν την έβριζες και συ θα άνοιγε ακόμα περισσότερο ο βόθρος της, δεν το βρίσκω λογικό

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον  :jerking: διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..εχω τυχει παλια σε ενα μεγαλο καυγα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι της βουλας οπου μια κοπελα ειπε επιτηδες οτι καποιος την πειραζε για να ξεκινησει καυγας και να ανεβει το κασε της..ειχα παρακολουθησει το καυγα οπου ειχε πεσει και αγριο ξυλο..οταν ομως ειναι μονες τους βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν τις παπιες..

κλασικη ελλεηνιδα τυπε.κανει τον μαγκα με τις πλατες των αλλων  :S
και μπορει το αυτοκινητο να μην ηταν καν δικο της.του μπαμπα,της μαμας κλπ   :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γιατι να με νοιαζει να βγαλω μαγκια στο δρομο;
Αν με βρισουν φωναζω αστυνομια, παιρνω τηλ. απο περαστικους,μαγαζατορες κτλ που ειδαν το περιστατικο, κανω μια ωραια μηνυση και αγωγη για αποζημιωση και μετα διακοπουλες στην υγεια των κοροιδων.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν με βρισουν φωναζω αστυνομια, παιρνω τηλ. απο περαστικους,μαγαζατορες κτλ που ειδαν το περιστατικο, κανω μια ωραια μηνυση και αγωγη για αποζημιωση και μετα διακοπουλες στην υγεια των κοροιδων.
Βγαζεις το τηλεφωνο και βιντεοσκοπεις την ολη φαση. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον  :jerking: διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..

Έπρεπε να του έσπαγε τα μούτρα του μαλάκα του συνοδηγού ο μικρός... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Απλά γελάω μαζί σου... Ξέρεις πόσο στοιχίζει,να κάνεις αγωγή...? Ξέρεις μετά από πόσα χρόνια θα τελειώσεις με τα δικαστήρια? Τις προάλλες που είχα πάει...ακόμα εκδικάζονταν υποθέσεις του 2007..... Θα πας τουλάχιστον 3+3 φορές (μήνυση και αγωγή) = 6 στο δικαστήριο... (βάλε κάτω τα έξοδα)...
Όσο για τους μάρτυρες,πάλι γελάω....τι να σου πω...τρέξανε...να χάσουν τη μέρα τους να πουν ότι κάποιος σε έβρισε....
Αααααά,μωρή Ελλαδάρα............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Μου χει τυχει παρομοια κατασταση ενω ημουν με το παπακι τυπισσα εκανε μαλακια και κοντεψε να με χτυπησει μολις την προλαβα και πηγα να την πω κατι ανοιξε ο βοθρος τα παιρνω και γω στο κρανιο τη δινω μια στο φτερο μπροστα το βαζω ολο μεσα και φευγω δε τη χαλασε καθολου τη μαλακισμενη.  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οπότε καλύτερα να τα φας στα ιδρύματα να τα ευχαριστηθείς κι όλας ....

Δεν λέω αυτό,απλά θέλω να σου δείξω ότι η ελληνική δικαιοσύνη...είναι μόνο για όσους έχουν χρόνο + χρήμα.... Αν δεν έχεις €,τον ήπιες... Έχω κάποιες ανοιχτές υποθέσεις (όλες με τα ίδια συγγενικά πρόσωπα)....έχω όλο το δίκιο,αλλά με τα γνωστά τεχνάσματα των δικηγόρων (αναβολές) όλο μου ξεγλιστρούν... Ήδη τρέχω 3 χρόνια να βρω το δίκιο μου...
Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...θα τους είχα πλακώσει στα μπουκέτα....και ας έτρεχαν αυτοί να με κυνηγούν...
Σε συζήτηση αγωγής...έπρεπε να πληρώσω 550€ μόνο και μόνο για να γίνει η δίκη/συζήτηση...και να προπληρώσω € ανάλογα με τα χρήματα που ζητούσα...
Σου εύχομαι να μην σου τύχει κάτι ανάλογο και να ψάχνεις το δίκιο σου....... :)
Θα χρειαστούν ακόμα 4 χρόνια να πάρω χρήματα κτλ.........

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690
Μάγκες οι γυναίκες έχουν εξελιχθεί σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ στο δρόμο. Έγινα αυτόπτης μάρτυρας πριν καιρό απίστευτου σκηνικού. Τσακώθηκαν δύο τύπισσες λόγω απότομου φρεναρίσματος της μπροστινής. Άρχισαν να διαπληκτίζονται, έπεσαν μπινελίκια - βόθρος και σε κάποια φάση βγήκε από το αμαξι η μια, πήγε στην άλλη που είχε ανοικτό παράθυρο, την έπιασε από το μαλί και άρχισε να της κτυπάει το κεφάλι στο αμάξωμα. ΚΑΦΡΙΛΑ σας λέω!  :rockon: Ήθελα να βοηθήσω να εκτονωθεί η κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω κα΄που το αμάξι. Αν και το πιο πιθανό είναι να με έβριζαν και εμένα

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα χρειαστούν ακόμα 4 χρόνια να πάρω χρήματα κτλ.........
Επειδή τα ξέρω και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ούτε σε 4 χρόνια θα πάρεις λεφτά αν δεν το θέλουν αυτοί ...
Γενικότερα πρέπει να έχεις χρήμα , αν έχεις χρήμα αγοράζεις και χρόνο και ότι άλλο θές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom