Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Μην ασχολειστε με τις ελληνιδες.ασχολειται ο δονητης μαζι τους.κοιταχτε την παρτη σας οπως κανουν και αυτες.γραψτε στα αρχιδιας σας τις βρωμιαρες
Τοσος πονος πια?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν εφαγα κλασιμο.απλα ειναι ρεαλιστης.ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.ολες βαζουν τιμη στο μουνι τους.οποτε καλο ειναι ο ελληνας να κατασταλαξει στον αγοραιο ερωτα αφου ειναι και φτηνοτερος και πιο ειλικρινης.μονο πιρφοροι τρωνε κλασιμο

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εφαγα κλασιμο.απλα ειναι ρεαλιστης.ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.ολες βαζουν τιμη στο μουνι τους.οποτε καλο ειναι ο ελληνας να κατασταλαξει στον αγοραιο ερωτα αφου ειναι και φτηνοτερος και πιο ειλικρινης.μονο πιρφοροι τρωνε κλασιμο

τυπε υπερβαλλεις. δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτανες ακομα και με την ευρυτερη εννοια. εγω προσωπικα εχω γνωρισει 2 που οσα λεφτα και αν τους εδινα δεν με πηδαγαν  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε υπερβαλλεις. δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτανες ακομα και με την ευρυτερη εννοια. εγω προσωπικα εχω γνωρισει 2 που οσα λεφτα και αν τους εδινα δεν με πηδαγαν  :grin:
απλα ηταν πανω απο το πορτοφολι σου.μην μασας ολες το ιδιο ειναι.μονο οι δηλωμενες πορνες αξιζουν.

Επισκέπτης
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον  :jerking: διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..εχω τυχει παλια σε ενα μεγαλο καυγα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι της βουλας οπου μια κοπελα ειπε επιτηδες οτι καποιος την πειραζε για να ξεκινησει καυγας και να ανεβει το κασε της..ειχα παρακολουθησει το καυγα οπου ειχε πεσει και αγριο ξυλο..οταν ομως ειναι μονες τους βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν τις παπιες..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
γυναικες φιλε τι περιμενεις

ατελη πλασματα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
Πριν λιγες μερες στην Ν.Σμυρνη εγινα μαρτυρας ενος απιστευτου περιστατικου..μια κοπελα παραβιασε την προτεραιοτητα σε διασταυρωση(ερχοταν απο αριστερα) και παρα λιγο να τρακαρει με ενα αυτοκινητο που το οδηγουσε ενας νεαρος..το απιστευτο ειναι οτι η κοπελα που οδηγουσε αρχισε να βριζει χυδαια τον νεαρο που δεν εφταιγε σε τπτ..οταν ο νεαρος απαντησε βγηκε απο την πορτα του συνοδηγου ο συνοδος της κοπελας και τον απειλουσε με ξυλοδαρμο κλπ..τοτε καταλαβα γιατι το ξεκωλο που οδηγουσε ειχε τετοιο θρασος..ειχε τον  :jerking: διπλα και βασιζοτανε εκει..αν ηταν μονη θα εβαζε την ουρα στα σκελια και θα ζηταγε συγγνωμην..εχω τυχει παλια σε ενα μεγαλο καυγα σε γνωστο παραλιακο μαγαζι της βουλας οπου μια κοπελα ειπε επιτηδες οτι καποιος την πειραζε για να ξεκινησει καυγας και να ανεβει το κασε της..ειχα ποαρακολουθησει το καυγα οπου ειχε πεσει και αγριο ξυλο..οταν ομως ειναι μονες τους βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν τις παπιες..
Τί ψάχνεις φίλε... Αφού βρίσκουν πυρφορο-αγαπούληδες που τις κάνουν και "θεές" καλά κάνουν... Βρίσκουν κορόϊδα και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο... Για αυτό το λόγο τις έχω (εδ΄ψ και πολύ καιρό) στο κλάσιμο τις ελλ(ε)ηνίδες.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
γυναικα ειδες,φιδι ειδες!!!!!!    ;) 

Επισκέπτης
Αθελα μου μου ερχεται στο νου και η συμπεριφορα καποιων κοριτσιων που εργαζονται σε οικους ανοχης..ποσες φορες δεν μας εχουν τσαμπουκαλεψει επειδη ξερουν οτι υπαρχει εξω καποιος και τις προστατευει..ποσες φορες δεν πληρωσατε για καποιες υπηρεσεις που τελικα δεν σας προσφεραν( πχ πρωκτικο και μετα λενε α δεν γινεται εχεις μεγαλη και τελειωνε κλπ)ε, λοιπον οσες φορες πηγα με ερασιτεχνη βιζιτου οταν εβαζα αγγελιες ουτε μια δεν μου εκανε τσαλιμακια αντιθετα ειχαν την ουρα στα σκελια και ηταν ψαρωμενες γιατι δεν ειχαν πλατες κανενος..βεβαια να διευκρινισω οτι οι πιο πολλες κοπελς που δουλευουν στους οικους ειναι ενταξει κοριτσια που κανουν μια πολυ δυσκολη δουλεια..μιλαω για την μειοψηφια αυτων που δεν ειναι οκ.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το λοιπόν μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό πριν πολλά πολλά χρόνια , με τη μόνη διαφορά πως ο φουσκωτός που ήταν με το πατσαβούρι , ήρθε με έπιασε με τρόπο και μου είπε πως αν θέλω να τη σωπακιάσω αυτός θα λακίσει :-)

Επισκέπτης
Το λοιπόν μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό πριν πολλά πολλά χρόνια , με τη μόνη διαφορά πως ο φουσκωτός που ήταν με το πατσαβούρι , ήρθε με έπιασε με τρόπο και μου είπε πως αν θέλω να τη σωπακιάσω αυτός θα λακίσει :-)
δηλαδη με λιγα λογια σε..παρακαλεσε να κανεις πως φοβηθηκες για να ανεβει στα ματια της γκομενας??? ελεος ποσο  :jerking: ηταν??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ειχε τυχει αντιστοιχο σκηνικο σε φιλο, ο οποιος ειναι πυγμαχακος αλλα δεν του φαινεται (μεσαια κιλα)...και σαπακιασε και τη γκομενα και το γομαρι που ηταν μαζι της....πηγαιναν γυρευοντας και ο μαγκας της σηκλκωσε χερι πρωτος.... στο τελος η ρομπα παρολο που αρχικα ειχε αδικο εκανε στο φιλο μου και μηνυση για ξυλοδαρμο...

εντιτ: τωρα που το θυμαμαι καλυτερα, τη γκομενα δεν τη χτυπησε, αλλα της εσκασε ενα καλο ροχαλετο στη μουρη αφου ειχε ξαπλωσει πρωτα το δικο της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom