Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.696
- Πόντοι
- 12.756
Μάθανε να ντύνονται μωρό μου τα βλαχάκια σου ή να τους κάνω μαθήματα?γιατι εκτος απο τον εαυτο της δε μπορει να βρει καμια ελλεηνιδα στον ευρυ κοινωνικο της κυκλο που να μην βαζει τα κλαμματα μπροστα στα ρωσσιδια μου ;)
δεν εχουνε ακομη τη δικια σου γνωση στο ντυσιμο μαναρι μου, αλλα τα ρουχα που φορανε πλεον ειναι φιρματα και πανακριβα ;) οι ελλεηνιδες πλεον φορανε κινεζικα απο ζαρα και πανταζονα :SΜάθανε να ντύνονται μωρό μου τα βλαχάκια σου ή να τους κάνω μαθήματα?
κανιεσνα
Μάθανε να ντύνονται μωρό μου τα βλαχάκια σου ή να τους κάνω μαθήματα?
Τυπε αυτη ηταν η μεταφραση?Με απαξιωσε?
οι ελλεηνιδες πλεον φορανε κινεζικα απο ζαρα και πανταζονα :S
οχι και μπολντοτυπος ρε τυπε :Sπαρε αεροπλανακι, τραβα Μοσχα, πες σ'ενα ταριφα να σε παει Μπαρβικα κι αν δε σου πεσει το σαγονι κατω απο το πως ντυνονται σου κανω εγω τα εξοδα κι οτι ψωνισεις δωρο
μη κοιτας τις βλαχες απ τα Ρωσικα γκραβαρα που ρχονται εδω να τριψουν σκαλες
παρε αεροπλανακι, τραβα Μοσχα, πες σ'ενα ταριφα να σε παει Μπαρβικα κι αν δε σου πεσει το σαγονι κατω απο το πως ντυνονται [size=20pt]σου κανω εγω τα εξοδα κι οτι ψωνισεις δωρο[/size]
μη κοιτας τις βλαχες απ τα Ρωσικα γκραβαρα που ρχονται εδω να τριψουν σκαλες
Ειναι για να μπορεις να εχεις πατημα να τα σκιζεις ευκολοτερα την καταληλη στιγμη.Μη τα βλεπεις ολα τοσο αρνητικα.και μανία με τα σκισμένα τζην, γιακ.
Ειναι για να μπορεις να εχεις πατημα να τα σκιζεις ευκολοτερα την καταληλη στιγμη.Μη τα βλεπεις ολα τοσο αρνητικα.
Ειναι για να μπορεις να εχεις πατημα να τα σκιζεις ευκολοτερα την καταληλη στιγμη.Μη τα βλεπεις ολα τοσο αρνητικα.
Εγω δεν ειπα οτι ειναι ωραιο.Ειναι ομως βολικο...Μαλακία είναι, λες και πάνε ακόμα γυμνάσιο.
οχι και μπολντοτυπος ρε τυπε :S
Ε πως...αφου η Ελληνιδα εχει 300 ευρω για ενα τζιν ειναι δυνατων να μην εχει φιλιπινεζα να σιδερωνει και να κανει τις δουλειες?Για να μην τα σιδερωνουν ειναι ετσι......Ακομα να το καταλαβετε??
Μωρό μου είναι δυνατόν να σε καυλώσει ρωσσιδα όπως θα σε καυλώσει το αλιντι σου?δεν εχουνε ακομη τη δικια σου γνωση στο ντυσιμο μαναρι μου, αλλα τα ρουχα που φορανε πλεον ειναι φιρματα και πανακριβα ;) οι ελλεηνιδες πλεον φορανε κινεζικα απο ζαρα και πανταζονα :S
Τελικά αποφασίστε !Ε πως...αφου η Ελληνιδα εχει 300 ευρω για ενα τζιν ειναι δυνατων να μην εχει φιλιπινεζα να σιδερωνει και να κανει τις δουλειες?
ναι πήγαινε στην Μόσχα να δεις πως ντύνονται χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ελα ντεΜωρό μου είναι δυνατόν να σε καυλώσει ρωσσιδα όπως θα σε καυλώσει το αλιντι σου?
Είναι δυνατόν να σε γλύψει ρωσσίδα όπως θα σε έγλυφε το αλίντι σου?
:-*