Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.670
- Πόντοι
- 12.756
Αμα έχει εμενα πρότυπο τοτε ειναι σε καλο δρομο.
του γκρεμου
Αμα έχει εμενα πρότυπο τοτε ειναι σε καλο δρομο.
πουλαω σημειώσεις σε φιλους και βγαζω μεροκαματο
κοίτα, το παιχνιδάκι/θεατράκι της δύσκολης καλής κοπέλας που μας στήνουν οι ελληνίδες/ελλεεινίδες είναι πολύ κλισέ.
και βαρετό για μένα.
πλέον.
και με καλυτερες βγαινουμε μαναρι μου , κατι διμετρα ρωσσιδια σαν τα κρυα τα νερα που τα βλεπουνε οι ελλεηνιδες και βαζουνε τα κλαματα ;) :-*
Καλά νταξκαι με καλυτερες βγαινουμε μαναρι μου , κατι διμετρα ρωσσιδια σαν τα κρυα τα νερα που τα βλεπουνε οι ελλεηνιδες και βαζουνε τα κλαματα ;) :-*
Τυπε δςν πιστευω να το λες ειρωνικα αυτο?Δεν πιστευεις οτι θα μπορουσατε να ειστε ζευγαρι?Ενστολος,ενστολη...θα εισασταν προτυπο ζευγαρι νομιζω.Αμα έχει εμενα πρότυπο τοτε ειναι σε καλο δρομο.
Γιατί δεν τον πιστεύεις?Καλά νταξ
γκαι γιατι ζορίζεσαι. ευκαιρία να διαδόσεις την γνωση σου μην μασσάςαν πουλούσες το κορμί σου θα ήταν πιο συγκινητικό.
και το μεροκάματο καλύτερο.
no offence honey.
Διακρινω δυσπιστια?Καλά νταξ
Ε ναι,κλασσικά.
Εξάλλου είναι γνωστό οτι με όσες βγαίνετε είναι κάπως έτσι,όταν είστε κατάμονοι και παρατημένοι αυτόματα μεταλασσόμαστε σε μπάζα με κυτταρίτιδα και ψηλομύτες
θα σπάσω κούπες για τα λόγια που πες Τωρα παντως φοράω μονο το αρωμα μουΤυπε δςν πιστευω να το λες ειρωνικα αυτο?Δεν πιστευεις οτι θα μπορουσατε να ειστε ζευγαρι?Ενστολος,ενστολη...θα εισασταν προτυπο ζευγαρι νομιζω.
Μας έχει περάσει για παραμυθάδες.Διακρινω δυσπιστια?
Τυπε παρατηρω οτι μιλας σαν τον συγχωρεμενο τον Μπρουνο.Εχεις χρονια στο αθλημα?Μπορει να θελει να σε γνωρισει καλυτερα πρωτα ρε φιλε... μην σκέφτεσαι γενικευεμενα. Μια έχεις αυτη τη στιγμη δεν τις έχεις ολες.
θα σπάσω κούπες για τα λόγια που πες Τωρα παντως φοράω μονο το αρωμα μου
Διακρινω δυσπιστια?
Τον πιστεύω απλά δεν πιστεύω οτι οι Ρωσσίδες μπορούν να συγκριθούν με μεσογειακες μουνάρες.Γιατί δεν τον πιστεύεις?
θα σπάσω κούπες για τα λόγια που πες Τωρα παντως φοράω μονο το αρωμα μου
γιατι εκτος απο τον εαυτο της δε μπορει να βρει καμια ελλεηνιδα στον ευρυ κοινωνικο της κυκλο που να μην βαζει τα κλαμματα μπροστα στα ρωσσιδια μου ;)Γιατί δεν τον πιστεύεις?
Να ερθω να σου κανω το φανελακι?θα σπάσω κούπες για τα λόγια που πες Τωρα παντως φοράω μονο το αρωμα μου
Αντιφάσκεις.Τον πιστεύω απλά δεν πιστεύω οτι οι Ρωσσίδες μπορούν να συγκριθούν με μεσογειακες μουνάρες.
κανιεσναΝα ερθω να σου κανω το φανελακι?