Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εκτος απο πυρφορους υπάρχουν και πυρφόρες που κανουν likes σε καποιον ή καποιους ...  :idiot: :idiot:

Βασικά υπάρχουν αυτές που ποστάρουν όλο κάτι δήθεν ατάκες για καρδιά και συναισθήματα, αλλά κάνουν like μόνο σε φοτο σφίχτηδων  :-

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Βασικά υπάρχουν αυτές που ποστάρουν όλο κάτι δήθεν ατάκες για καρδιά και συναισθήματα, αλλά κάνουν like μόνο σε φοτο σφίχτηδων  :-

μα για αυτο τρωνε σκατα μια ζωη και θα τρωνε για παντα .. γιατι ψαχνουν αυτους τους 2 συνδυασμούς σ εναν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι ρε συ...παρατηρώ γενικά ότι όλοι στο facebook αποφεύγουν να πούν καμιά καφρίλα, ακόμα και να κάνουν like σε ένα στάτους που λ.χ κράζει τις σημερινές χαζογκόμενες. Τόσος πιρφορισμός πια...

τυπε τα εχουμε πει αυτα οι πιρφοροι και τα τευτλα κατεστρεψαν την ελλαδα  :S

Kostaskos777

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσότερες θέλουν κάποιον μαλάκα-χορηγό να τις παντρευτεί και να πληρώνει τα έξοδα και μετά αυτές (νομίζουν ότι) επιλέγουν ποιος θα τις γαμάει όταν λείπει ο μαλάκας-χορηγός. Τουλάχιστον, εδώ στην Κω έτσι γίνεται...

Αν κάποιος γουστάρει να είναι εργένης, οι ελλεεινίδες είναι μία χαρά, τις γαμάς και μετά από 3-4 μήνες έγινες Λούης. Προσοχή μόνο μη σας τυλίξουν... Αν κάποιος ψάχνεται για πιο σοβαρές καταστάσεις, θα κοιτάξετε Βόρεια - Βορειοδυτική Ευρώπη. Θυμάμαι ένας φίλος μου, γούσταρε μια Σουηδή, για πάρτη της έκανε το Αθήνα - Στοκχόλμη να μοιάζει Παγκράτι - Καλλιθέα, και μετά από έξι μήνες η Σουηδή του ζήτησε να παντρευτούν (!!) και τώρα είναι μία χαρά τέλεια. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι σε Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Νορβηγία, κλπ παίζει θέμα υπογεννητικότητας, οπότε αυτά τα κράτη παίζει να σας πληρώνουν κιόλας για να γαμάτε...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ημουν μεσοβδομαδα για καφε και το καφε ειχε μια μοντελισια για υποδοχη αλλα τερμα ψωνισμενη αγελαστη. Περναει μια φαση απο διπλα μου της λεω κατι και εκανε οτι δε μεακουσε δε γυρισε καν να με κοιταξει. Αντε λεω μπορει να μην το ακουσε. Ξαναπερναει της λεω κατι αλλο πιο δυνατα παλι τα ιδια. Ε τσατιστηκα τοσο πολυ που οταν εφυγα οπως καθοταν μπροστα στην εισοδο περασα απο διπλα της και εκλασα. Μαλλον δεν ακουσε την κλανια επειδη ηταν δυνατα η μουσικη αλλα ελπιζω να τη μυρισε :grin:
Και μου αρεσε το κονσεπτ και σκεφτηκα να τις κλανω ολες οσες μου φερονται ετσι απο εδω και μπρος. :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι περισσότερες θέλουν κάποιον μαλάκα-χορηγό να τις παντρευτεί και να πληρώνει τα έξοδα και μετά αυτές (νομίζουν ότι) επιλέγουν ποιος θα τις γαμάει όταν λείπει ο μαλάκας-χορηγός. Τουλάχιστον, εδώ στην Κω έτσι γίνεται...

Αν κάποιος γουστάρει να είναι εργένης, οι ελλεεινίδες είναι μία χαρά, τις γαμάς και μετά από 3-4 μήνες έγινες Λούης. Προσοχή μόνο μη σας τυλίξουν... Αν κάποιος ψάχνεται για πιο σοβαρές καταστάσεις, θα κοιτάξετε Βόρεια - Βορειοδυτική Ευρώπη. Θυμάμαι ένας φίλος μου, γούσταρε μια Σουηδή, για πάρτη της έκανε το Αθήνα - Στοκχόλμη να μοιάζει Παγκράτι - Καλλιθέα, και μετά από έξι μήνες η Σουηδή του ζήτησε να παντρευτούν (!!) και τώρα είναι μία χαρά τέλεια. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι σε Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Νορβηγία, κλπ παίζει θέμα υπογεννητικότητας, οπότε αυτά τα κράτη παίζει να σας πληρώνουν κιόλας για να γαμάτε...

σωστο το δευτερο σκελος περι σοβαρων σχεσεων

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ημουν μεσοβδομαδα για καφε και το καφε ειχε μια μοντελισια για υποδοχη αλλα τερμα ψωνισμενη αγελαστη. Περναει μια φαση απο διπλα μου της λεω κατι και εκανε οτι δε μεακουσε δε γυρισε καν να με κοιταξει. Αντε λεω μπορει να μην το ακουσε. Ξαναπερναει της λεω κατι αλλο πιο δυνατα παλι τα ιδια. Ε τσατιστηκα τοσο πολυ που οταν εφυγα οπως καθοταν μπροστα στην εισοδο περασα απο διπλα της και εκλασα. Μαλλον δεν ακουσε την κλανια επειδη ηταν δυνατα η μουσικη αλλα ελπιζω να τη μυρισε :grin:
Και μου αρεσε το κονσεπτ και σκεφτηκα να τις κλανω ολες οσες μου φερονται ετσι απο εδω και μπρος. :rockon:

Μη σου πω να τις χέζεις κιόλας.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.819
Πόντοι
496

εισαι μορφη τυπε :grin: :grin: :grin:
την εκλασες μεταφορικα και κυριολεκτικα :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

αυτα ειναι τυπε
αλλη φορα να τρως αυγα με σκορδο για να λιποθυμανε απο τις κλανιες  :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εσύ τι συμφωνείς ρε, που ό,τι φωτο βάλει η αλόγα στο facebook τη βάζεις κατευθείαν εδώ :grin:

EIXA KANEI LIKE στον DonaldDuck77 ....
Παράθεση από: DonaldDuck77 στις χθες στις 13:41
Με 100 κλαπαρχιδες να τους τονωνουν τον εγωισμο στο facebook λεγοντας τους τι ωραια που εισαι και τετοια, και αλλους τοσους τρομπες σε κλαμπ κτλ και ολοι αυτοι σε μια μερα, τι περιμενετε; Ουσιαστικα οι κεφτεδες χαλανε την πιατσα και τις κανουν τοσο υπεροπτικα ζωντοβολα...Ομως χαιρομαι κατι τσακαλια που της καψουρευουν και της βαζουν στην θεση τους....

τι σχεση εχει αυτό με το θεμα μας και γενικώς με την αλόγα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.646
Πόντοι
12.756
Με 100 κλαπαρχιδες να τους τονωνουν τον εγωισμο στο facebook λεγοντας τους τι ωραια που εισαι και τετοια, και αλλους τοσους τρομπες σε κλαμπ κτλ και ολοι αυτοι σε μια μερα, τι περιμενετε; Ουσιαστικα οι κεφτεδες χαλανε την πιατσα και τις κανουν τοσο υπεροπτικα ζωντοβολα...Ομως χαιρομαι κατι τσακαλια που της καψουρευουν και της βαζουν στην θεση τους....

επρεπε να πει την μαλακια του τυπε , μην το κανεις θεμα ...
τον εχει φαει η  :jerking:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
είμεθα κτηνοβατες κυριε,  γουσταρουμε αλογα ... problem??  :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Απ' το facebook της δεν παίρνεις τις εικόνες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom