wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν θελω ούτε να σου τον δω!!!Μην ξερογλυφεσαι...ουτε να μου τον δεις... ;)
δεν θελω ούτε να σου τον δω!!!Μην ξερογλυφεσαι...ουτε να μου τον δεις... ;)
Και ποιος φταιει που οι γυναικες στην πλειοψηφια τους εχουν λιωσει το μουνι τους στο τριψιμο?
Μηπως εμεις?
Εγω παντως κανω ό,τι μπορω.
Ας με βοηθησετε κι εσεις λιγακι, παρατωντας για λιγο θεωριες του κώλου για μπαζα, ψηλομυτες, αγαμητες κλπ κλπ.
Με μπερδεύεις με τη νικολουλη τυπε!!!434 αιτήσεις μόνο ! Εχεις να φας ψωμιά ακόμα για να δεις φως ! keep on !
16149 αιτήσεις ( η ερινάλ) για τσαπού,...δεν είναι και λίγες !
Καμιά επιτυχία ίσα με τα τώρα ?
σε άλλο θρεντ αυτή την στιγμή σε ρωτάνε επιτακτικά τι θα ψηφίσεις,
εδώ ξεβρακώθηκες όπως ο Λάκης
λακη μας παραμυθιάζουν οι καμπιες :SΑν δεν είναι fake η φωτό της , η δική μου πλάτη , είναι τούτη:
![]()
και όχι ... τριχωτή ...
μπα.. που τετοια τυχη
Εδώ μέσα αν ημουν επαγγελματίας λες να με σύμφερε να το κρατήσω κρυφό???![]()
ρε εριναλ ποια ειναι αυτη στη φωτο σου??ειναι καμμια διασημη????μπα.. που τετοια τυχη
το πως εχεις φερθει εσυ μου το υπενθυμιζει ο λακης καθε τοσο με κατι παραθεσεις.
Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει.
αι καλα!!!υπηρχε περιπτωση να ελεγες το αντιθετο δηλαδη?![]()
να 'σαι καλα!!!κορίτσια σας εύχομαι ένα παθιάρικο, αχαλίνωτο, χωρίς τέλος και φραγμούς , ....πούτσωμα ! Πάω να παίξω αλλού τώρα, με άλλα παιδάκια ! Γειά !![]()
Αν δεν είναι fake η φωτό της , η δική μου πλάτη , είναι τούτη:
![]()
και όχι ... τριχωτή ...
ωραιος...κανε και το νερο, κρασι τωρα σαν τον jesus....κορίτσια σας εύχομαι ένα παθιάρικο, αχαλίνωτο, χωρίς τέλος και φραγμούς , ....πούτσωμα ! Πάω να παίξω αλλού τώρα, με άλλα παιδάκια ! Γειά !![]()
Μη θυσιαζεσαι δεν πειραζει, θα περιμενω να ανεβει ο αριθμός των αιτησεωνΠάντως Wild Rose αν οι τρύπες σου δεν είναι τόσο άγουρες και ανοίγουν σαν το ρόιδο...εγώ σε πέρναγα ένα μανίκι.Sorry για τις αβρότητες, αλλά σε αντροσάιτ είμαστε.Φαντάζομαι θα χετε ακούσει ουκ ολίγα...
τσαμπα θα περιμενεις..παρε κανα δονητη καλυτερα...Μη θυσιαζεσαι δεν πειραζει, θα περιμενω να ανεβει ο αριθμός των αιτησεων![]()
![]()
![]()
;)τσαμπα θα περιμενεις..παρε κανα δονητη καλυτερα...