aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μπας και γουστάρετε τους Λιμενο(μουνο)φύλακες;);;Για πέστε ρε κορίτσια θέλω να μάθω;;
ειμαστε αγαμητες χωρις ζωη και ψαχνουμε πουτσαΚαλά ρε τολμηρές συμφορουμίτισες(Wild rose,Erinal κλπ) τι κάνετε εδώ γύρω;;Εδώ μέσα είμαστε κατά 99% άνδρες(κάποιοι κατ ευφημησμό αλλά τέσπα...) και μοιραζόμαστε μπουρδελοπαραστάσεις!!Εδώ είναι κάτι σαν καψιμί ένα πράμα.Σαν Σαββατιάτικη εξόρμηση σε επαρχιακό κλάμπ όπου μόλις εισέλθεις αναφωνείς:<πάμε κολλητέ να την κάνουμε γρήγορα..γιατί εδώ που μπήκαμε βρωμάει η πούτσαμ .Εσείς τι ψάχνεται εδώ αναρωτιέμαι;;Απλή απορία
συν οτι θα εισαι και ασχημη κιολας...τουλαχιστον το αγριο ροδο ως επαγγελματιας θα βλεπεται...αλλα εσυ για να εισαι εδω πρεπει να εισαι σαυρα...ειμαστε αγαμητες χωρις ζωη και ψαχνουμε πουτσα
με ποσα ευρω???
δεν ειμαισυν οτι θα εισαι και ασχημη κιολας...τουλαχιστον το αγριο ροδο ως επαγγελματιας θα βλεπεται...αλλα εσυ για να εισαι εδω πρεπει να εισαι σαυρα...
παντως απο αυτα που γραφεις εδω πρεπει να εισαι ξηγημενο ατομο....σε παω αν και εισαι μπαζο...
αληθεια???ειχα την εντυπωση οτι ησουν του χωρου...δεν ειμαι
ηλεκτρονική ....
συν οτι θα εισαι και ασχημη κιολας...τουλαχιστον το αγριο ροδο ως επαγγελματιας θα βλεπεται...αλλα εσυ για να εισαι εδω πρεπει να εισαι σαυρα...
παντως απο αυτα που γραφεις εδω πρεπει να εισαι ξηγημενο ατομο....σε παω αν και εισαι μπαζο...
δεν ειμαι
αν το μη επαγγελματιας συνεπαγεται το καμπια ναιαληθεια???ειχα την εντυπωση οτι ησουν του χωρου...
και εσυ καμπια εισαι παναθεμα σε....
Εδώ μέσα αν ημουν επαγγελματίας λες να με σύμφερε να το κρατήσω κρυφό???Κανενας δεν περιμενε να δει οτι θα ελεγες ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ!!!
μπουρδελα.κομ + γυναικα + μη επαγγελματιας = καμπια 100% ;)αν το μη επαγγελματιας συνεπαγεται το καμπια ναι
Πάντως η Erinal αν δεν είναι fake η φώτο της
Ό,τι πεις μαναρι μου!!!μπουρδελα.κομ + γυναικα + μη επαγγελματιας = καμπια 100% ;)
Ωραία πλάτη Λάκη!!!Αν δεν είναι fake η φωτό της , η δική μου πλάτη , είναι τούτη:
και όχι ... τριχωτή ...
Μην ξερογλυφεσαι...ουτε να μου τον δεις... ;)Ό,τι πεις μαναρι μου!!!