Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαν σωστά στο έγραψε το γαμιούνται μην επιμένεις![]()
ψαξου καλα
ρε μαν σωστά στο έγραψε το γαμιούνται μην επιμένεις![]()
διαβαζω παραλληλα ρωσσικα![]()
με τοσο πλυθυσμο αν δεν καταφερεις και εκει να φας πουτσα ξεκινα κινεζικα..
Ολο την πουτσα εχεις στο μυαλο![]()
τσαμπα μαθαινεις ρωσικα...ο ανταγωνισμος δεν παλευεται εκει..θα σε φανε λαχανο τα ρωσιδια...
δεν μαθαινεις κνεζικα καλυτερα,μια και οι κινεζες ειναι καμπιες...
![]()
![]()
![]()
![]()
στην θυμιζω και προσπαθεις να την ξεχασεις ε ...?
καλα θα στην λεω αλλιως..φτανει να μην μας στεναχωριεσαι
ρωσσοψωλη???μα ειμαι ρωσσοφωνη![]()
Σώνει κ ντε πρέπει ολα τα γυναικεια νικ εδω να μαστε αντρες??? σας βολεύει περισσότερο μαλλον!!!ρωσσοψωλη???
οχι με παρεξηγησες...δεν την ειπα αντρα...ξελιγωμενη την ειπα....Σώνει κ ντε πρέπει ολα τα γυναικεια νικ εδω να μαστε αντρες??? σας βολεύει περισσότερο μαλλον!!!![]()
Σώνει κ ντε πρέπει ολα τα γυναικεια νικ εδω να μαστε αντρες??? σας βολεύει περισσότερο μαλλον!!!![]()
Α ναι καλο ειναι να μην θυμαμαι. Αλλα ισως σου αρεσει να την βαζεις συνεχως στο στομα σου μην στο στερησω![]()
οχι με παρεξηγησες...δεν την ειπα αντρα...ξελιγωμενη την ειπα....
ρε τυπε λες να περιμενω απο καποιον να μου πει τι ειμαι??? κ μαλιστα καποιον περιορισμένης ευθυνης κ νοημοσυνης!!!όχι εσύ είσαι μπάζο ελλεεινίδα ;)
Υπαρχουν και γυναικες που προτιμουν τις αντροπαρεες απλαΚαλά ρε τολμηρές συμφορουμίτισες(Wild rose,Erinal κλπ) τι κάνετε εδώ γύρω;;Εδώ μέσα είμαστε κατά 99% άνδρες(κάποιοι κατ ευφημησμό αλλά τέσπα...) και μοιραζόμαστε μπουρδελοπαραστάσεις!!Εδώ είναι κάτι σαν καψιμί ένα πράμα.Σαν Σαββατιάτικη εξόρμηση σε επαρχιακό κλάμπ όπου μόλις εισέλθεις αναφωνείς:<πάμε κολλητέ να την κάνουμε γρήγορα..γιατί εδώ που μπήκαμε βρωμάει η πούτσαμ.Εσείς τι ψάχνεται εδώ αναρωτιέμαι;;Απλή απορία
ρε τυπε λες να περιμενω απο καποιον να μου πει τι ειμαι??? κ μαλιστα καποιον περιορισμένης ευθυνης κ νοημοσυνης!!!
Καλά ρε τολμηρές συμφορουμίτισες(Wild rose,Erinal κλπ) τι κάνετε εδώ γύρω;;Εδώ μέσα είμαστε κατά 99% άνδρες(κάποιοι κατ ευφημησμό αλλά τέσπα...) και μοιραζόμαστε μπουρδελοπαραστάσεις!!Εδώ είναι κάτι σαν καψιμί ένα πράμα.Σαν Σαββατιάτικη εξόρμηση σε επαρχιακό κλάμπ όπου μόλις εισέλθεις αναφωνείς:<πάμε κολλητέ να την κάνουμε γρήγορα..γιατί εδώ που μπήκαμε βρωμάει η πούτσαμ.Εσείς τι ψάχνεται εδώ αναρωτιέμαι;;Απλή απορία
με ποσα ευρω???Υπαρχουν και γυναικες που προτιμουν τις αντροπαρεες απλα
Υπαρχουν και γυναικες που προτιμουν τις αντροπαρεες απλα