memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
καμπια...μην ξεχνιομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε τυπε,μην δεις καλη κουβεντα απο γκομενα...διακτινιζεσαι...
ασχολησου με τον εαυτο σου καλυτερα ;)
24/7 δουλευει η υπηρεσια της ρε πιρφορεΑσχημα ωράρια της βαζουνε κυριακατικα.
Tι εχουμε εδω????σιγα καλε, δεν σου τον θιξαμε τον επιβητορα...
αρα θα σας μαμησει εκεινη μια μεραυπαστυνομος της δ.ηλ.εγκληματος ειναι η ερι, οταν γραφει εδω ειναι σε υπηρεσια.... τα γατακια που της εχουν στειλει πμ και τη ρωτανε τιμες και λοιπα ειναι φακελωμενα ηδη![]()
καλα ρε μεγαλε, στην ηλικια σου ακομα οικοδομικα ενσημα κολλας???Εσυ νομιζεις οτι εχουμε μεινει στις κουβεντες τύπε?![]()
![]()
![]()
Εσυ νομιζεις οτι εχουμε μεινει στις κουβεντες τύπε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε τυπε,μην δεις καλη κουβεντα απο γκομενα...διακτινιζεσαι...
Ασχημα ωράρια της βαζουνε κυριακατικα.υπαστυνομος της δ.ηλ.εγκληματος ειναι η ερι, οταν γραφει εδω ειναι σε υπηρεσια.... τα γατακια που της εχουν στειλει πμ και τη ρωτανε τιμες και λοιπα ειναι φακελωμενα ηδη![]()
Τι;;Αστυνόμος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος;;Μου θυμίζει κάτι σαν την Πέππη Τσεσμελή απ την παλιά εκπομπή <Ερωτοδικείουπαστυνομος της δ.ηλ.εγκληματος ειναι η ερι, οταν γραφει εδω ειναι σε υπηρεσια.... τα γατακια που της εχουν στειλει πμ και τη ρωτανε τιμες και λοιπα ειναι φακελωμενα ηδη![]()
υπαστυνομος της δ.ηλ.εγκληματος ειναι η ερι, οταν γραφει εδω ειναι σε υπηρεσια.... τα γατακια που της εχουν στειλει πμ και τη ρωτανε τιμες και λοιπα ειναι φακελωμενα ηδη![]()
24/7 δουλευει η υπηρεσια της ρε πιρφορε![]()
Μου κοβεις τα τυχερα καθαρματακι![]()
οκ, μην πιστευετε ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα σουβλατζιδικο θα εχει....
σε θέλει μονο δική του ο μοναχοφαγας!!! ντροπη κ αίσχος!!!Μου κοβεις τα τυχερα καθαρματακι![]()
ευγε! το οποιο ονομαζω "τσιμπουκια με δοσεις ο θεοδοσης"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα σουβλατζιδικο θα εχει....
Προς τα που πέφτει Eri;;Για δώσε στίγμα;;ευγε! το οποιο ονομαζω "τσιμπουκια με δοσεις ο θεοδοσης"
υπαστυνομος αλφαΤι;;Αστυνόμος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος;;Μου θυμίζει κάτι σαν την Πέππη Τσεσμελή απ την παλιά εκπομπή <Ερωτοδικείο
Εχεις βαλθει να ξεπερασεις τον τραμου στο μπαζωμα μαν :SΕσυ νομιζεις οτι εχουμε μεινει στις κουβεντες τύπε?![]()
![]()
![]()