raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.104
- Πόντοι
- 5.006
καταρχην ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να στειλει πμ σε μη επαγγελματια-καμπια-σαυρα-νυχτεριδα εδω μεσα????οκ, μην πιστευετε ;)
καταρχην ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να στειλει πμ σε μη επαγγελματια-καμπια-σαυρα-νυχτεριδα εδω μεσα????οκ, μην πιστευετε ;)
ρωτα τον αλεξ που το κανει συνεχεια ;)καταρχην ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι καποιος για να στειλει πμ σε μη επαγγελματια-καμπια-σαυρα-νυχτεριδα εδω μεσα????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχχρωτα τον αλεξ που το κανει συνεχεια ;)
Ρε μπας και το κάνει με την ιδιότητα του Νομικού το παιδί;; ;)αααααααχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχχ
γιαυτο οι κλωσσες μολις πουμε κατι γιαυτον πεφτουν να μας φανε....ρωτα τον αλεξ που το κανει συνεχεια ;)
η εριναλ παιζει να ηταν και πελατισσα του...Ρε μπας και το κάνει με την ιδιότητα του Νομικού το παιδί;; ;)
η εριναλ παιζει να ηταν και πελατισσα του...
ειμαι σιγουρος οτι η τυπισα εχει κανει φυλακη και εχει τατουαζ αγκυρα στο μπρατσο...![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχη εριναλ παιζει να ηταν και πελατισσα του...
ειμαι σιγουρος οτι η τυπισα εχει κανει φυλακη και εχει τατουαζ αγκυρα στο μπρατσο...![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο το σεναριο σε χαλαει ή σε φτιαχνει περισσότερο???η εριναλ παιζει να ηταν και πελατισσα του...
![]()
![]()
![]()
και εχεις και μπρατσα ηφαιστου,ετσι????(οπως θα ελεγε και ο λακης) ;)αααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχ
μην μου κολοτριβεσαι...δεν ειμαι αλεξ εγω... ;)αυτο το σεναριο σε χαλαει ή σε φτιαχνει περισσότερο???
Τι ο Άλεξ την βρίσκει με σενάρια;;Εγκεφαλικός τύπος δηλαδήμην μου κολοτριβεσαι...δεν ειμαι αλεξ εγω... ;)
ετσι ακριβως, αρα δε σου κωλοτριβομαι!!!μην μου κολοτριβεσαι...δεν ειμαι αλεξ εγω... ;)
ετσι ακριβως, αρα δε σου κωλοτριβομαι!!!![]()
![]()
ψυχικο κανει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε καψερη βρεθηκε και για σενα ο αομματος που σου το βρεχει.....
και εγω....δλδ σαν ποια αλλη???Rose θα βάλεις και συ καμια ξεκολλούτσικη φωτογραφία σου :-* ή είσαι και συ από χωριο σαν την Eri;;
Τι ρωτας ρε τυπε?υπαρχει τετοια περιπτωση?Rose θα βάλεις και συ καμια ξεκολλούτσικη φωτογραφία σου :-* ή είσαι και συ από χωριο σαν την Eri;;
οχι, αλλα υπαρχει να μαι βιζιτου κ να το κρυβω απο ολουςΤι ρωτας ρε τυπε?υπαρχει τετοια περιπτωση?