erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ασε ρε με τα ψοφιμια τις ελλεηνιδες.....καλα λεει ο μπολντης.....τα μπαζα τα πεινασμενα κανουν σαν λυσσαρες για πουτσο....ε οι αλλες νορμαλ.....
καλα δεν θα μαλωσουμε :-*
ασε ρε με τα ψοφιμια τις ελλεηνιδες.....καλα λεει ο μπολντης.....τα μπαζα τα πεινασμενα κανουν σαν λυσσαρες για πουτσο....ε οι αλλες νορμαλ.....
καλα δεν θα μαλωσουμε :-*
έτσι μπραβο πας να μας αμφισβητησεις κιολας.![]()
εσενα σε αμφισβητω, τον τζι ελακι ποτεέτσι μπραβο πας να μας αμφισβητησεις κιολας.![]()
ακομα της μιλας? ξεχασες τι πηγε να κανει να σε στρεψει εναντιον μου
Ελα ντε. Νομιζει οτι με δουλεύεις λέει. Παρολαυτα εσυ εισαι επισημο μέλος ενω αυτη όχι.![]()
λεγε ρε μουνι θα σε γαμησω....την πηρες;
λοπεζ αργα η γρηγορα θα σε παρει ειδηση ο μπολ τι φύκια πουλάς για μεταξωτες κορδέλες..![]()
δε μαρεσεις καθολου τελευταια. εγω κωλοχεριαζω και τους φιλους για λογαριασμο σου και συ το παιζεις δημοσιοσχεσιστας με τους εχθρους?
λες να του πουλαει φιλια και να τον δουλευει δλδ;λοπεζ αργα η γρηγορα θα σε παρει ειδηση ο μπολ τι φύκια πουλάς για μεταξωτες κορδέλες..![]()
καλά μαλακας είσαι;όχι βέβαιαλεγε ρε μουνι θα σε γαμησω....την πηρες;
τυπε εγω ξερω μερικες που δν μπορω καν να τις φανταστω να ικανοποιουνται :S :S :S :S
το mazdarx-8 η το Suzuki Grand Vitara που διαθετουμε δν κανουν δηλαδη??Ειναι μπας-κλας?![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι ωραιο σφιχτο αγορι και εχει κατακτησεις.....Εσένα γενικώς έχουν αρχίσει να στην πέφτουν, μου φαίνεται.
καλα οκ....καλά μαλακας είσαι;όχι βέβαια![]()
καλα το πας. δεν αργω να πεταξω το μπολντοτυπος απο την υπογραφη μου και να στον αφησω χαρισμα να τον τριψεις στη μουρη σου. οσο τον βλεπω να μην απανταει τοσο βιδωνω.
Ο Λόπεζ δεν είναι αξιόπιστος σύμμαχος. Αλλάζει σαν το άνεμο. Την μία σιγοντάρει την άλλη κατουράει. Σαν τον Δία που τη μία έστελνε ευλογίες και την άλλη κεραυνούς.
δε μαρεσεις καθολου τελευταια. εγω κωλοχεριαζω και τους φιλους για λογαριασμο σου και συ το παιζεις δημοσιοσχεσιστας με τους εχθρους?
Πριν από δυο μήνες...![]()
Επειδη κάνω και μια εργασία παράλληλα ... ακούω τις προτάσεις σου. Τι εννοεις?
στον Μπολντικο team οι ιδεες των συμμάχων έχουν την πρώτη θέση!