Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σε τι να με δουλεψει ψιλο γαζι?
καποτε που λες τραβιομουν με μια πουτανα που χε γκομενο καραβανα και δε μου το χε πει..
ετσι μια φορα την παιρνω τηλ στις 5 το πρωι και το σηκωνει αυτος..
η αναγνωριση εδειξε το ονομα μου,με ρωταει εισαι ο (το μικρο μου)..;;;;οχι του λεω Βαγγελη με λενε..
περιττο να σου πω τη πως τη σαπισε στις φαπες να του πει ποιος ειναι ο βαγγελης μεχρι να καταλαβει οτι τον δουλευα..

σαν ξυραφι του κοβε κ εκεινου,1-2 προσχη!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φιλος και συμμαχος θεωρειται ο λοπεζ εκτος και αν καμια μέρα γινει τιποτα και με πουλησει κατι που δεν θέλω να πιστευω γιατι ξέρει πως του έχω φερθεί. Και το βλέπουν και ολοι εδώ. Η ομαδα μας ουσιαστικα άρχεται απο τα μέλη της.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Φιλος και συμμαχος θεωρειται ο λοπεζ εκτος και αν καμια μέρα γινει τιποτα και με πουλησει κατι που δεν θέλω να πιστευω γιατι ξέρει πως του έχω φερθεί. Και το βλέπουν και ολοι εδώ. Η ομαδα μας ουσιαστικα άρχεται απο τα μέλη της.

Η ομαδα σας βασικα αποτελειται απο 2 μέλη :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καποτε που λες τραβιομουν με μια πουτανα που χε γκομενο καραβανα και δε μου το χε πει..
η αναγνωριση εδειξε το ονομα μου,με ρωταει εισαι ο (το μικρο μου)..;;;;οχι του λεω Βαγγελη με λενε..
περιττο να σου πω τη πως τη σαπισε στις φαπες να του πει ποιος ειναι ο βαγγελης μεχρι να καταλαβει οτι τον δουλευα..

ναι ρε φιλε γιατι αν ελεγες ειμαι ο γιωργος που εδειχνε η αναγνωριση θα ελεγε α οκ,κατσε να σου την δωσω την πουτανα μισο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Καλα ναι. Αν το κάνει αυτο ένστολος και το καταγγειλει η γκομενα του έσβησε μια για πάντα. Ελπιζω να μην ειναι τοσο χαζος κάποιος αν και υπάρχουν χαζοι να κινηθει έτσι ή να μην ειναι η άλλη τοσο χαζη ωστε να μην το καταγγειλει ξέρετε οι πολιτες έχουν μεγάλη δυναμη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σε μενα δε θα λες μαλακιες. εσυ δεν εχεις κανει τιποτα για μενα. μου χρωστας μονο. το πως εχεις φερθει εσυ μου το υπενθυμιζει ο λακης καθε τοσο με κατι παραθεσεις.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

βρε χιτμαν που πας μανα μου και τις πετυχαίνεις μια μια;.. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε μενα δε θα λες μαλακιες. εσυ δεν εχεις κανει τιποτα για μενα. μου χρωστας μονο. το πως εχεις φερθει εσυ μου το υπενθυμιζει ο λακης καθε τοσο με κατι παραθεσεις.  

Παραθέσεις πάντα υπάρχουν απο ολους οχι μονο απο μενα. Αλλα αυτα ανήκουν στο παρελθόν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λοπεζ δεν μου έχεις ζητησει ποτε τιποτα ως τώρα. Οποτε δεν ευθυνομαι εγω. Οταν θές κάτι το ζητάς. Εγω θα μυρισω τα νυχια μου?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.476
Πόντοι
12.756
:sunglasses:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Erinal γλυκιά μου, επειδή η γέρικη κωλάθρα του Λίλα την οποία έχει αποτριχώσει πλήρως και ομοιάζει σαν ακόνι σιδερά...είναι πολύ ντεκαβλέ για μένα, μήπως θα μπορούσες να μας δείξεις κάτι από τα δικά σου κάλη να γουστάρουμε;; :-*Λίγο μπουτάκι,κωλάκι,βυζάκι..κάτι τελοσπάντων :-*

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Erinal γλυκιά μου, επειδή η γέρικη κωλάθρα του Λίλα την οποία έχει αποτριχώσει πλήρως και ομοιάζει σαν ακόνι σιδερά...είναι πολύ ντεκαβλέ για μένα, μήπως θα μπορούσες να μας δείξεις κάτι από τα δικά σου κάλη να γουστάρουμε;; :-*Λίγο μπουτάκι,κωλάκι,βυζάκι..κάτι τελοσπάντων :-*

Οι θησαυροί που κρύβει η Έρι κάτω απ' τα ρούχα της είναι για λίγους και εκλεκτούς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ δεν μου έχεις ζητησει ποτε τιποτα ως τώρα. Οποτε δεν ευθυνομαι εγω. Οταν θές κάτι το ζητάς. Εγω θα μυρισω τα νυχια μου?

ωραια τωρα σου λεω τελος οι συζητησεις με τη ρουφιανα. ληξις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καμια σελφις απο πιπα εστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom