kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
καλύτερα έτσι γοργόνα μ?
ποσταρε το καλυτερα στην κιβωτο του λιλα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καλύτερα έτσι γοργόνα μ?
"καλα σουλτανα μου" πρεπει να πεις ρε.καλά πασά μου.
αα σε μενα απευθυνοταν???"καλα σουλτανα μου" πρεπει να πεις ρε.
τσεκαρει αι πι πουτσου ετοιμαζεται για αυτοφωρο πεοθηλασμο![]()
Δε φανταζομαι να περιμενεις να το ακούσουμε
Δε φανταζομαι να περιμενεις να το ακούσουμε![]()
Αυτοι οι πασοκοι παραεχουν γινει ελιτιστές τύπε :-γιατι ποιοτικη μουσικη δν ακουμε??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα μωρο μου την επομενη φορά θυμισε μου να σου φερω το cd!!! :-* :-* :-*Αυτοι οι πασοκοι παραεχουν γινει ελιτιστές τύπε :-
αντιγόνη ακόμα 100 ευρώ ζητάς ή έχεις κάνει έκπτωση λόγω κρίσης;Καλα μωρο μου την επομενη φορά θυμισε μου να σου φερω το cd!!! :-* :-* :-*
Δεν χρειαζεται χαρα μου, το εχω :-* :-*Καλα μωρο μου την επομενη φορά θυμισε μου να σου φερω το cd!!! :-* :-* :-*
Καμια σχεση τύπε.αντιγόνη ακόμα 100 ευρώ ζητάς ή έχεις κάνει έκπτωση λόγω κρίσης;
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπου ν το μνι?
να της δείξω το καινούριο μου πλι?
Αυτη τζέι, μεχρι πούτσα θα σε βαλει να ξυρισεις![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοι οι πασοκοι παραεχουν γινει ελιτιστές τύπε :-
Λαϊκή Δεξια rules τύπεκριμα οι ΝΔμοκρατες ειναι πιο λαικοι τυποι ακομα![]()
Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι αν έχει χιούμορ ο μπολντυς η τα λέει κατά λάθος!Πνιγηκα ρε μαλακα αααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααχαχ
Τα εννοει ολα τύπεΕγώ ακόμα αναρωτιέμαι αν έχει χιούμορ ο μπολντυς η τα λέει κατά λάθος!