kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Τα εννοει ολα τύπε![]()
εχει το χιουμορ του Χαλακατεβακη ο Μπολντυς τυπε
Τα εννοει ολα τύπε![]()
εσένα σ'έχει σπάσει ο νικ07 με την ακούσια βοήθειά μου βέβαια![]()
Καμια σχεση τύπε.
100 ευρω ζηταγε;
laion ακι, εσύ το έχεις τριμαρισμένο με μπλέ βρακί σκωροφαγωμένο, λιωμένο απο τις πλύσεις;
να προσέχεις. θα καψώσεις με το τζην![]()
σσσσσ μην γράφεις τέτοια γιατί πουλούσε αποκλειστικότητες...αντιγόνη ακόμα 100 ευρώ ζητάς ή έχεις κάνει έκπτωση λόγω κρίσης;
Να προσέχεις. Κυκλοφορούν και λυσσάρεςΜε φορμα κυκλοφορώ να φαίνεται κι η ψωλάρα μου
Να προσέχεις. Κυκλοφορούν και λυσσάρες![]()
Αυτες που ειναι λυσσάρες έχουν να δουν πουλι κατι χρονια οποτε δεν θα βλέπονται κιολας :-
μπορεί να είναι Σερραίες
Π@π@ρια να ξέρεις οι καλές εμφανισιακα γκομενες δεν ειναι ποτε λυσάρες γιατι πάντα βρισκουν γκομενο
εκτος και αν έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
την εχεις παρει;καλη;αντιγόνη ακόμα 100 ευρώ ζητάς ή έχεις κάνει έκπτωση λόγω κρίσης;
![]()
![]()
μπουρδελομορτης
ολες ειναι λυσσαρες μπολΠ@π@ρια να ξέρεις οι καλές εμφανισιακα γκομενες δεν ειναι ποτε λυσάρες γιατι πάντα βρισκουν γκομενο
εκτος και αν έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
ασε ρε με τα ψοφιμια τις ελλεηνιδες.....καλα λεει ο μπολντης.....τα μπαζα τα πεινασμενα κανουν σαν λυσσαρες για πουτσο....ε οι αλλες νορμαλ.....ολες ειναι λυσσαρες μπολαπλα το κρυβουν για να φαινονται καθως πρεπει οπως αρμοζει στην ελληνικη κοινωνια
ως καλες ελλεηνιδες.. ;)
την εχεις παρει;καλη;
Έτσι ειναι το έχω προσέξει. Δεν βρισκεις ελευθερη καλη εμφανισιακα γκομενα εύκολα. Και αντε να κάτσεις στην τυχη να της φέρεται άσχημα ο δικος της και να ειναι πάνω στα χωρισματα αντε μεχρι 4μηνο μετα τον χωρισμο αλλιως ή ειναι κολλημένη με τον πρωην της ή έχει απωθημενα - ψυχολογικα. Καλη και μονη της για καιρο? με τιποτα.