alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχχααχαχαααααμπα τώρα με το νέο ξυστό έχει χάσει τον ύπνο του τύπε :S
Ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχχααχαχαααααμπα τώρα με το νέο ξυστό έχει χάσει τον ύπνο του τύπε :S
λες να νοθευει τα ξυσμενα ξυστα τετοια ωρα και να τα πουλαει για αξυστα το πρωι τυπε?
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...Υπαρχει πολλη κακια στον κοσμο τυπε :-
ναι τυπε αλλα εγω δεν πιστευω οτι το κανει ο αχουχας οπως ελεγαν κατι αλητηριοι :S
εδω σε σεβαστηκαν το πιο ποιοτικο θρεντ του σαιτ τυπετυπε ολα να περιμενεις πλεον
Ηταν απανωτά τα χτυπήματα ,τι να κάνω!
Υπαρχει πολλη κακια στον κοσμο τυπε :-ναι τυπε αλλα εγω δεν πιστευω οτι το κανει ο αχουχας οπως ελεγαν κατι αλητηριοι :S
τον ηπια θα φαω κανα μοντερειτιτ και θα μου βλεπετε και την αι πι και το βρακι
εδω σε σεβαστηκαν το πιο ποιοτικο θρεντ του σαιτ τυπε
πηγαν να το μπαχαλεψουν :S
Ε μην φορας κι εσυ, να μην το βλεπουν.τον ηπια θα φαω κανα μοντερειτιτ και θα μου βλεπετε και την αι πι και το βρακι
το θρεντ με τα ξυλογλυπτα τυπεποιο ρε τυπε? Ποτε?
μπηκε ο μορτης σημερα και προκαλεσε πανικο τυπε33 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε μην φορας κι εσυ, να μην το βλεπουν.
οχιΤο Moderated ειναι αξιωμα?
το θρεντ με τα ξυλογλυπτα τυπε
Το Moderated ειναι αξιωμα?τι λες βρε παρτσακλο . Μοντερεητηντ ειναι ΑΞΙΩΜΑ και μπορεις να βλεπεις ΕΣΥ ip. Αλλα φυσικα δε προκειται να γινεις ποτε
τι λες βρε παρτσακλο . Μοντερεητηντ ειναι ΑΞΙΩΜΑ και μπορεις να βλεπεις ΕΣΥ ip. Αλλα φυσικα δε προκειται να γινεις ποτε
τυπε η ταξη αποκατασταθηκε αφου ολοι οι θαυμαστες ξυλογλυπτων απομονωσαν αυτα τα αλητηρια στοιχειανα μου το λες αλλη φορα τυπε να επεμβαινω και να βαζω ταξη