brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.588
- Πόντοι
- 2.606
λακη βαλτες εδώ μην τρέχουμε τωρα σε αλλα θρεντΠόθεν προκύπτει ρε παπάρι αυτό ;;
Θα βάλω κι άλλες ...
λακη βαλτες εδώ μην τρέχουμε τωρα σε αλλα θρεντΠόθεν προκύπτει ρε παπάρι αυτό ;;
Θα βάλω κι άλλες ...
Δηλαδη γαμησες τύπε?Γελάστε παιδια ειπε εξυπνάδα ο ασβός
Μας καψοναρει κιολας τυπε δηλαδη?
Πίσινες γκόμενες,αξιωματικός...φτάνει για απόψε,θα με τρελάνετε ωρέ!εχει φωτογραφια απο μια πισινα κ μια γκομενα υποθετουμε οτι κατι εκανε
2 το βραδυ?Εκανες το λαθος. Αναμενεται παρεμβαση αχαχουχα σε λιγο.
Μπάνιο?εχει φωτογραφια απο μια πισινα κ μια γκομενα υποθετουμε οτι κατι εκανε
λακη βαλτες εδώ μην τρέχουμε τωρα σε αλλα θρεντ
εμενα κοντεψαν να μου φουσκωσουν τα βυζια χαχαχαχαχχαχΠίσινες γκόμενες,αξιωματικός...φτάνει για απόψε,θα με τρελάνετε ωρέ!
Πόθεν προκύπτει ρε παπάρι αυτό ;;
Θα βάλω κι άλλες ...
Εκανες το λαθος. Αναμενεται παρεμβαση αχαχουχα σε λιγο.τυπε μήπως γράφει απο αιπαντ σαν του αχαχουχα και αυτοσυμπληρωνει λάθος ?
Πίσινες γκόμενες,αξιωματικός...φτάνει για απόψε,θα με τρελάνετε ωρέ!
λες να νοθευει τα ξυσμενα ξυστα τετοια ωρα και να τα πουλαει για αξυστα το πρωι τυπε?μπα τώρα με το νέο ξυστό έχει χάσει τον ύπνο του τύπε :S
εσυ μας καψοναρεις
τυπε λες να πάρει τηνΕκανες το λαθος. Αναμενεται παρεμβαση αχαχουχα σε λιγο.
2 το βραδυ?
τετοιες ωρες κοιματε τυπε
λες να νοθευει τα ξυσμενα ξυστα τετοια ωρα και να τα πουλαει για αξυστα το πρωι τυπε?
Πες τα ρε Μπόλντη με την αγαμητη...Τι θα γινει τωρα θα μιλας για πολυ ωρα ακομα για την πάρτη μου? σου έγινα κολλημα με γουσταρεις? τι παιζει?
ναι τυπε αλλα εγω δεν πιστευω οτι το κανει ο αχουχας οπως ελεγαν κατι αλητηριοι :SΓινεται αυτο ρε τυπε?
Ηταν απανωτά τα χτυπήματα ,τι να κάνω!Τι θα γινει τωρα θα μιλας για πολυ ωρα ακομα για την πάρτη μου? σου έγινα κολλημα με γουσταρεις? τι παιζει?
στο θεμα εσυ μη βγαινεις οφ τοπικ