alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε μιλαμε για ταυτοχρονη παρουσια Λακη, Μπόλντη, Εριναλ, Αλιντισσας..Και λιγοι ειναι...μπηκε ο μορτης σημερα και προκαλεσε πανικο τυπε
Τύπε μιλαμε για ταυτοχρονη παρουσια Λακη, Μπόλντη, Εριναλ, Αλιντισσας..Και λιγοι ειναι...μπηκε ο μορτης σημερα και προκαλεσε πανικο τυπε
τι λες βρε παρτσακλο . Μοντερεητηντ ειναι ΑΞΙΩΜΑ και μπορεις να βλεπεις ΕΣΥ ip. Αλλα φυσικα δε προκειται να γινεις ποτε
Δεν το πηρα ζεστα Ερι μου.ο μπολ την αλι την τραβηξε προσοχη σε ντε τε. εσυ παλευεις ακομα. γιαυτο να προσεχεις που τον αποκαλεις αγαμητο
τι ειπε ο ανθρωπας ρεόχι αλλά σε λίγο θα γίνει το Bolderated
θα είναι η νέα βαθμίδα του λιμενικού
τι λες βρε παρτσακλο . Μοντερεητηντ ειναι ΑΞΙΩΜΑ και μπορεις να βλεπεις ΕΣΥ ip. Αλλα φυσικα δε προκειται να γινεις ποτε
φαντασου να μην το δεχτει τυπε
Μονο γι αυτο το φοβερο ποστ, σου κανω αιτημα φιλιας
αααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχααχχαχααχχααχαχχαχαόχι αλλά σε λίγο θα γίνει το Bolderated
όχι αλλά σε λίγο θα γίνει το Bolderated
Το Moderated ειναι αξιωμα?
φαντασου να μην το δεχτει τυπε
Ούτε για τα κολάν μου δεν θα φτάνουν αυτά που βγάζει.επί τη ευκαιρία, εσύ είσαι σε σχέση;
ο μπόλντης είναι καλό παιδί και με δουλειά πλέον
για σκέψου το...
όχι αλλά σε λίγο θα γίνει το Bolderated
το αλιντι ειναι ακριβη ασχολια ρε γατακια ...που πατε με 3 και 60 ...Ούτε για τα κολάν μου δεν θα φτάνουν αυτά που βγάζει.
τυπε η ταξη αποκατασταθηκε αφου ολοι οι θαυμαστες ξυλογλυπτων απομονωσαν αυτα τα αλητηρια στοιχεια
εσυ θέλεις έναν νιπληΟύτε για τα κολάν μου δεν θα φτάνουν αυτά που βγάζει.
το αλιντι ειναι ακριβη ασχολια ρε γατακια ...που πατε με 3 και 60 ...
:-*
το αλιντι ειναι ακριβη ασχολια ρε γατακια ...που πατε με 3 και 60 ...
:-*
Λες να με απαξιωσει τύπε?φαντασου να μην το δεχτει τυπε
Στo candid photos βάλτες όμως, όχι στο γυμνές φωτογραφίων γκόμενων γιατί θα 'σαι off topic