alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τις χαντρες ρε, του κομπολογιου εννοει το τραγουδι. ΕΛΕΟΣ.Με ιδρώτα και πονο !!!! Μη βρωντοχτυπας τις στρατες η δουλεια κανει τους άντρες
Τις χαντρες ρε, του κομπολογιου εννοει το τραγουδι. ΕΛΕΟΣ.Με ιδρώτα και πονο !!!! Μη βρωντοχτυπας τις στρατες η δουλεια κανει τους άντρες
Τώρα θα μου πείτε οτι πήδηξε κιόλας Σε καλό σας απόψε!αξιωματικος λιμενικου
γιατι σου φαινεται απιστευτο να γινει αξιωματικος δηλαδη?Τώρα θα μου πείτε οτι πήδηξε κιόλας Σε καλό σας απόψε!
Συγνώμη έπιασε δουλειά ο Μπόλντης??Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ??
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά?
η Αλι ειναι απο καιρο εκτος στοχου τύπε.πας να γαμήσεις με αντίστροφη ψυχολογία φίλε είσαι μάστορας
Ότι είχε απόσταση 3 ξαπλώστρες απ' τον λάκη
τυπε δεν το εγραψε τυχαια ο μορτης
δεν πιανεις τα νοηματα
ε κατι δεν θα ηθελε να πει τυπε?τι ηθελε να πει τυπε?
Καλα που δεν εγραψε κιολας "μην Νωντοχτυπάς".τυπε δεν το εγραψε τυχαια ο μορτης
δεν πιανεις τα νοηματα
ένα ένα καλέ
το πήδημα αναμένεται μετά το 2015...
Τοτε γιατι ξερει και μιλαει για τη Χουντα
τυπε μήπως γράφει απο αιπαντ σαν του αχαχουχα και αυτοσυμπληρωνει λάθος ?τυπε δεν το εγραψε τυχαια ο μορτης
δεν πιανεις τα νοηματα
Τοτε γιατι ξερει και μιλαει για τη ΧουνταΔε το ξερει το παιδι ρε ειναι αλλης εποχης, αμεσως και συ να προγκηξεις
εχει φωτογραφια απο μια πισινα κ μια γκομενα υποθετουμε οτι κατι εκανεΤώρα θα μου πείτε οτι πήδηξε κιόλας Σε καλό σας απόψε!
Τώρα θα μου πείτε οτι πήδηξε κιόλας Σε καλό σας απόψε!
Οι συνεχεις ερωτησεις μου επι του θεματος δεν λαμβανουν ευθεια απαντηση αγαπητη μου.Τώρα θα μου πείτε οτι πήδηξε κιόλας Σε καλό σας απόψε!
Τώρα με τη στολή ..ε όλο και κάποια θα βρεθεί!Οι συνεχεις ερωτησεις μου επι του θεματος δεν λαμβανουν ευθεια απαντηση αγαπητη μου.
γιατι σου φαινεταιαπιστευτό να γινει αξιωματικος δηλαδη?
γιατι ειναι δημοκρατης
ε κατι δεν θα ηθελε να πει τυπε?