Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ωχ ηρθε ο γαμιας
Για αυτο πρόσεχε
ωχ ηρθε ο γαμιας
Για αυτο πρόσεχε
εγω τι να προσεχω για τα κοριτσακια του σαιτ το ειπα τυπε.
εκτος κ αν πας και με αντρες
Δεν εχω δει πολλα κοριτσάκια στο σάιτ πάντως οποτε έρχονται τις κράζουν κάποιοι και μετά εξαφανίζονται αυτες
Δεν εχω δει πολλα κοριτσάκια στο σάιτ πάντως οποτε έρχονται τις κράζουν κάποιοι και μετά εξαφανίζονται αυτες
για το δικο σου καλο το κανουν τυπε , μην τυχον και γαμησεις καμία καταλαθος
Τους την πεφτει ο αλεξ για αυτο φευγουν.Δεν εχω δει πολλα κοριτσάκια στο σάιτ πάντως οποτε έρχονται τις κράζουν κάποιοι και μετά εξαφανίζονται αυτες
Αστειο ηταν τωρα αυτο???? Για να ξέρω πως θα αντιδράσω.
Παντως γκομενα απο το Ιντερνετ δεν ψάχνω
Αστειο ηταν τωρα αυτο???? Για να ξέρω πως θα αντιδράσω.
Ολες αποκατασταση ψαχνουν μαγκες με πλουσια κοροιδα.αν ψαχνεται για σοβαρες γυναικες στην ελλαδα μαλλον κατι δεν παει κατι καλα στο κεφαλι σας.οσοι ειναι εξυπνοι το εχουν ριξει στον πορνισμο και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.οι γυναικες τις ελλαδας μονο ανχοι και σκοτουρες φερνουν στο τραπεζι και θελουν να τους λες και ευχαριστω.δοξα το θεο να λες που τα συνορα ειναι ανοιχτα και μπορουμε να διαλεξουμε γυναικες ανταξιες μας και οχι υποδιαιστερες.γυναικες που νιωθεις περηφανος να τις εχεις διπλα σου
Γαμησες τύπε?Αστειο ηταν τωρα αυτο???? Για να ξέρω πως θα αντιδράσω.
Αυτη γουσταρει ο κρις
Τον εχεις πρηξει με αυτην την ερωτηση.Γαμησες τύπε?
Ναι. Μαζι μουΤους την πεφτει ο αλεξ για αυτο φευγουν.
εξαρταται τα γουστα του καθενος.οτιδηποτε εκτος ελληνιδων να διαλεξεις και θα τα πας καλα.εγω γουσταρω βραζιλιανεςτι εθνικοτητας ρε τυπε ?
Ολες αποκατασταση ψαχνουν μαγκες με πλουσια κοροιδα.αν ψαχνεται για σοβαρες γυναικες στην ελλαδα μαλλον κατι δεν παει κατι καλα στο κεφαλι σας.οσοι ειναι εξυπνοι το εχουν ριξει στον πορνισμο και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.οι γυναικες τις ελλαδας μονο ανχοι και σκοτουρες φερνουν στο τραπεζι και θελουν να τους λες και ευχαριστω.δοξα το θεο να λες που τα συνορα ειναι ανοιχτα και μπορουμε να διαλεξουμε γυναικες ανταξιες μας και οχι υποδιαιστερες.γυναικες που νιωθεις περηφανος να τις εχεις διπλα σου
εξαρταται τα γουστα του καθενος.οτιδηποτε εκτος ελληνιδων να διαλεξεις και θα τα πας καλα.εγω γουσταρω βραζιλιανες