Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τύπε, εγώ που γουστάρω Γιαπωνέζες τι προτείνεις να κάνω?εξαρταται τα γουστα του καθενος.οτιδηποτε εκτος ελληνιδων να διαλεξεις και θα τα πας καλα.εγω γουσταρω βραζιλιανες
Τύπε, εγώ που γουστάρω Γιαπωνέζες τι προτείνεις να κάνω?εξαρταται τα γουστα του καθενος.οτιδηποτε εκτος ελληνιδων να διαλεξεις και θα τα πας καλα.εγω γουσταρω βραζιλιανες
[/b]
Αυτογνωσία!!!!
[/b]
Αυτογνωσία!!!!
Τύπε, εγώ που γουστάρω Γιαπωνέζες τι προτείνεις να κάνω?
Χαρακιρι.Τύπε, εγώ που γουστάρω Γιαπωνέζες τι προτείνεις να κάνω?
Ελλεηνίδες; Άκουσα Ελλεηνίδες;
Μία είναι η λύση: Απαξιώστε τες!!!
Ελλεηνίδα; Ούστ!!!
ρε τυπε υπαρχουν και καλα κοριτσακια.θυμαμαι πρωτοετης οταν ημουν καθομασταν σε μια παρεα και ηταν μια 18χρ που ενας φιλος μ τη ρωτησε πως ειναι απο το κωλο(γιατι ηθελε να καρφωσει τη δικια του) και αυτη απαντησε :ε στην αρχη ποναει λιγο αλλα μετα το συνηθιζεις.οποτε μην εισαι ρατσιστης ρε τυπε
το γαμησι ειναι κακο πραγμα λεει η εκκλησια κανει την γυναικα πουτανα. η γυναικα πρεπει να κάνει σεξ μονο για να κάνει παιδια
Γι αυτο εχεις κοψει το σεξ?το γαμησι ειναι κακο πραγμα λεει η εκκλησια κανει την γυναικα πουτανα. η γυναικα πρεπει να κάνει σεξ μονο για να κάνει παιδια
Τον εχεις πρηξει με αυτην την ερωτηση.
εχουν στενο μουνι.ισως να το ξανασκεφτοσουν μηπως?Τύπε, εγώ που γουστάρω Γιαπωνέζες τι προτείνεις να κάνω?
Θα πας να γαμησεις τύπε?
Θα πας να γαμησεις τύπε?Πειτε καμια μλκια να περάσει η ώρα οσο περιμένω
Τι να σου πω ρε αδελφέ. Την ελευθερία σου και τα χρονια σου να ειχα και θα κυκλοφορουσα ολη μερα με το πουλι εξω.Οχι ειχα πάει για τρέξιμο... και σε λιγο θα κάνω μια μπανάρα με ζεστο νεράκι ...
και μετα πάω να πάρω ταινια να την αραξω αποψε που ειμαι έξω