kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.762
- Πόντοι
- 3.506
ξεχασες να γραψεις οτι οι καλες ειναι πιασμενες η παντρευτηκαν και εκαναν παιδια
Oι καλες ειναι πιασμενες και οι λευτερες χεσμενες..
(Ειναι πλεον νομος!)
ξεχασες να γραψεις οτι οι καλες ειναι πιασμενες η παντρευτηκαν και εκαναν παιδια
αυτα ειναι δικαιολογιες που λενε οι ανεπαρκεις φιλες μου.οι ανθρωποι σκαρφιζονται τα παντα για να δικαιολογισουν την ανεπαρκεια τους απο το να την αντιμετωπισουνOι καλες ειναι πιασμενες και οι λευτερες χεσμενες..
(Ειναι πλεον νομος!)
Για αυτό χέσε στο γρασίδι.Oι καλες ειναι πιασμενες και οι λευτερες χεσμενες..
Για αυτό χέσε στο γρασίδι.
Υ.Γ:Σ'έφαγε μαύρο φίδι...
Έτσιπουτάνες ολες
μερικες ειναι και καριολες
αφού δεν γουστάρουμε Ελλεεινιδες και κακό γιατί ασχολούμαστε μαζί τους ???
πανω απο του ταφου μου το κυπαρισσι μαυρη χελωνα το χει κατουρησει !!!
τους καιει γιαυτο ασχολουνταιαφού δεν γουστάρουμε Ελλεεινιδες και κακό γιατί ασχολούμαστε μαζί τους ???
Τώρα τα "οι καλές είναι παντρεμένες" κτλ....άσε, μη φας...Έχει και κάτι πουτανάρες μάστορα εκεί...άλλο πράγμα...Δεν ξέρω με τους άντρες τους τι γίνεται και πως ανέχονται κάποια πράγματα. Ή δεν βλέπουν, ή είναι υπεράνω, ή τις έχουν χεσμένες ,γιατί κι αυτοί γαμάνε άλλες...Κάποιες άλλες βέβαια, οι οποίες πρόκοψαν και παντρεύτηκαν και έκαναν και παιδί...χώρισαν -γιατί αυτές δεν μασάνε-έχουν πάρει τον δικό τους δρόμο..Ανεξάρτητες, μαγκιόρες,ξερόλες κτλ....Άλλες καριολάρες αυτές,λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν δίπλα τους....
Πεταμενα λεφτα μαγκες μην ασχολειστε.οι πιο δυσκολογαμητες της ευρωπης.δεν καθονται σε κανενα εκτος του δονητη τους.γιατι μονο ο δονητης τους μπορει να τις ανεχτει
Tι παιζει εδω πάλι κλαίγεστε?