Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Επισης τ αλλο σπαστικο οτι πρεπει να εχεις κυκλους γνωριμιες για να γνωρισεις μια ,ετσι στο ξεκαρφωτο δν γινεται τιποτα,πρεπει να βγαινεις με ολη τη μαλακοπαρεα της κ αλλα συναφη.Εντωμεταξυ ενας φιλος μ ειχε γκομενα εδω κ 10 μηνες κ ειχε εξαφανιστει διαπροσωπου γης  :2funny: :2funny:.Τωρα μολις τον χωρισε με πηρε τηλεφωνο να δει τι κανω αν εχω καμια αλλη να του γνωρισω κτλ,πιο ξεφτιλισμενα πραγματα δν νομιζω να συνανταει κανεις! :P :P :P :P
[/quote
Το φιλαρακι σου δεν ειναι φιλαρακι σου... απο συμφερον σε κανει παρεα... παντου υπαρχουν αυτοι,τους εχω ζησει κ εγω αλλα πλεον τους στελνω στο διαολο αν κανουν τετοιες μαλακιες... ετσι χυμα...

εγω τον ειπα πανε γαμησου  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε τι να κανουμε δν μας εμειναν και πολλοι φιλοι μονο ποζερια στο φειςμπουκ κλαρινοκαγκουρα και μαλακοσφιχτες. :2funny:
γκομενες ολο καμαρι οπως ελεγε και ο πανουσης  :rockon: :rockon:
Εχω ομως απο δημοτικο και γυμνασιο φιλους που κραταμε επαφες  :rockon: :rockon: :rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.907
Πόντοι
1.756
φιλε τι να κανουμε δν μας εμειναν και πολλοι φιλοι μονο ποζερια στο φειςμπουκ κλαρινοκαγκουρα και μαλακοσφιχτες. :2funny:
γκομενες ολο καμαρι οπως ελεγε και ο πανουσης  :rockon: :rockon:
Εχω ομως απο δημοτικο και γυμνασιο φιλους που κραταμε επαφες  :rockon: :rockon: :rockon:
εχω κ εγω κανα 2 ποζερια αλλα τουλαχιστον ειναι καλα παιδια κ δεν κανουν πουστιες,μαλιστα απο τον εναν γνωρισα κ την κοπελα που αραβωνιαστηκα...
Λεμέδες κ παρτακηδες αντε γεια... τους εστειλα στεγνα.... τους σιχαθηκα... Μεγαλο θεμα ανοιγουμε, για τις ψηλομυτες τις Ελληνιδες ειναι το θρεντ κ ξεφευγουμε του θεματος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εχω κ εγω κανα 2 ποζερια αλλα τουλαχιστον ειναι καλα παιδια κ δεν κανουν πουστιες,μαλιστα απο τον εναν γνωρισα κ την κοπελα που αραβωνιαστηκα...
Λεμέδες κ παρτακηδες αντε γεια... τους εστειλα στεγνα.... τους σιχαθηκα... Μεγαλο θεμα ανοιγουμε, για τις ψηλομυτες τις Ελληνιδες ειναι το θρεντ κ ξεφευγουμε του θεματος...
ναι σωστα,οχι απαραιτητα ολες ψυλομητες αλλα βγαζουν μια ξινιλα δηλαδη :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Tι δεν κανουν πουστιες ρε μαν,εδω μας λες οτι σου γνωρισε μια και αραβωνιαστηκες και λες δεν σου εκανε πουστια;
Μεγαλυτερο κακο δεν μπορουσε να σου κανει.Εκτος και αν εχεις περασει τα 45 και εφτασε και σενα η ωρα να νοικοκυρευτεις  :rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.907
Πόντοι
1.756
Tι δεν κανουν πουστιες ρε μαν,εδω μας λες οτι σου γνωρισε μια και αραβωνιαστηκες και λες δεν σου εκανε πουστια;
Μεγαλυτερο κακο δεν μπορουσε να σου κανει.Εκτος και αν εχεις περασει τα 45 και εφτασε και σενα η ωρα να νοικοκυρευτεις  :rockon:
χαχαχαχαχαχα.... ωραιος... 45 δεν εφτασα αλλα τα σιχαθηκα ολα,  και τους λεμέδες, και τις "Ελλεεινιδες" που οι περισσοτερες ειναι χαζογκομενες, και τις πουστιες του καθενος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
χαχαχαχαχαχα.... ωραιος... 45 δεν εφτασα αλλα τα σιχαθηκα ολα,  και τους λεμέδες, και τις "Ελλεεινιδες" που οι περισσοτερες ειναι χαζογκομενες, και τις πουστιες του καθενος...
προσεξε τυπε τον κουμπαρο  :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eπειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Οι γκόμενες είναι τραγικές και κάθε μέρα που περνάει,γίνονται και χειρότερες...
Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ σε σχέσεις και μόνιμες,παράλληλες και ξεπέτες. Δεν είμαι πιτσιρικάς,το γουστάρω το άθλημα,αλλά ρε μάγκες τα τελευταία 2-3 χρόνια,νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Λες να φταίει το ΔΝΤ ?
Οι περισσότερες είναι μόνες...Οι μέτριες το παίζουν θεές,για τις καλύτερες δεν το συζητώ...Τραγικές σε συμπεριφορά..ΟΛΕΣ !!! Μικρές,μεγάλες,παντρεμένες,ανύπαντρες....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ σε σχέσεις και μόνιμες,παράλληλες και ξεπέτες. Δεν είμαι πιτσιρικάς,το γουστάρω το άθλημα,αλλά ρε μάγκες τα τελευταία 2-3 χρόνια,νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Λες να φταίει το ΔΝΤ ?
Οι περισσότερες είναι μόνες...Οι μέτριες το παίζουν θεές,για τις καλύτερες δεν το συζητώ...Τραγικές σε συμπεριφορά..ΟΛΕΣ !!! Μικρές,μεγάλες,παντρεμένες,ανύπαντρες....

ξεχασες να γραψεις οτι οι καλες ειναι πιασμενες η παντρευτηκαν και εκαναν παιδια  :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

και τραγικές να είναι , οι πιρφόροι θα προσαρμοστούν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους
είναι απίστευτο το τι εξευτελισμούς ανέχεται ο έλλην πιρφόρος προκειμένου να γαμήσει , βέβαια γι'αυτόν
είναι κάτι το φυσιολογικό , έτσι λειτουργεί εκ φύσης...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Οι γκόμενες είναι τραγικές [size=14pt]και κάθε μέρα που περνάει,γίνονται και χειρότερες...[/size]

URL]]

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
και τραγικές να είναι , οι πιρφόροι θα προσαρμοστούν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους
είναι απίστευτο το τι εξευτελισμούς ανέχεται ο έλλην πιρφόρος προκειμένου να γαμήσει , βέβαια γι'αυτόν
είναι κάτι το φυσιολογικό , έτσι λειτουργεί εκ φύσης...
ετσιιιιιιι!
να μην παμε μακρια..
απλα να δουμε διπλα μας πρωην που ξεφορτωθηκαμε ως ανεπαρκεις ή εντελως χαβουζες που αμεσως μετα χωρις καθολου προσπαθεια,εκαναν την τυχη τους με πιρφορους που τους δινουν τον λουκουμα στο στομα και τις σκουπιζουν για να μην μελωθει το χειλακι τους!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ετσιιιιιιι!
να μην παμε μακρια..
απλα να δουμε διπλα μας πρωην που ξεφορτωθηκαμε ως ανεπαρκεις ή εντελως χαβουζες που αμεσως μετα χωρις καθολου προσπαθεια,εκαναν την τυχη τους με πιρφορους που τους δινουν τον λουκουμα στο στομα και τις σκουπιζουν για να μην μελωθει το χειλακι τους!
Εγω να ρωτησω το εξης απλο,σε αυτο φταινε αυτες η οι χαλβαδες που τα κανουν;
Μηπως δεν υπαρχουν ελλεηνιδες αλλα ελλεηνες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ετσιιιιιιι!
να μην παμε μακρια..
Εχεις δοκιμασει να ταισεις το κοριτσι στο στομα και μετα να σκουπισεις και το χειλακι του?
Δοκιμασε το, καλο ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom