stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τυπε μαχαιρι η πουτανες... ειπαμε..οχι μπολντοτυπος,κατι στην μεσηΠάει χάλασες κ εσύ :S Μπολντότυπος;
τυπε μαχαιρι η πουτανες... ειπαμε..οχι μπολντοτυπος,κατι στην μεσηΠάει χάλασες κ εσύ :S Μπολντότυπος;
δεν εβρισα ποτε
o νωντας σου ελλειψε?τυπε μαχαιρι η πουτανες... ειπαμε..οχι μπολντοτυπος,κατι στην μεση
τυπε πρεπει να του κανει καμια αγιαστουρα ο νωνταςo νωντας σου ελλειψε?
ε για να μην ειναι εδω εχει πεσει σε καταθλιψη υστερα απο την αποχωρηση μουo νωντας σου ελλειψε?
για να μην ειναι εδω ή γαμαει ή πλενει τις νωντοαρχιδαρες τουε για να μην ειναι εδω εχει πεσει σε καταθλιψη υστερα απο την αποχωρηση μου
ο νωντας γαμαει...δεν παιζει....γαμαει..... ;)τυπε πρεπει να του κανει καμια αγιαστουρα ο νωντας
τα φιλια μου πες του..για να μην ειναι εδω ή γαμαει ή πλενει τις νωντοαρχιδαρες του
παραβλεπω της βλακεις και την ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ (bre bre εισαγωγη τρειςλαλουνκ2χορευουν)Βρε βρε...
Βελτιώθηκες στην ορθογραφία Σταματάκι
Δεν άντεξες αρρωστάκι και ξαναγύρισες.
παραβλεπω της βλακεις και την ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ (bre bre εισαγωγη τρειςλαλουνκ2χορευουν)
και να σε ρωτησω πως πας στοιχηματικα...
που να του πω οτι τον φιλας? στα πατουσακια του?τα φιλια μου πες του..
και εαν θελει να με βρει ξερει αυτος, ειναι στο χερι του
ενα Ε εχασα βρε..Λάθος έκανα τελικά.
Καλά.Θα μπορούσα και καλύτερα.
Εσύ, έκανες το χατίρι στην τσέπη σου να σταματήσεις;
μπλιαχ βρωμοποδαροςπου να του πω οτι τον φιλας? στα πατουσακια του?
Στο ΛΣ δεν προσλαμβάνονται αχρηστοι. Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα. Ολα τα αλλα ειναι δυστυχως άσχημα σχόλια απο ανθρωπους που ειναι κακοπροαίρετοι. Βλέπω ανθρωπους που γυρνανε απο δουλεια ιδιωτικη που ειναι ολη την ημέρα στο γραφειο και γελάω που να χρειαζοταν να τρέχουν οπου πάνε να ειναι μονιμως στην τέντα εμφανισιακά να έχουν καθε μερα 2-3 ωρες γυμναστική και μαθηματα και διάβασμα. Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.
Παν αχρηστε δημοσιε υπαλληλε, μια χαρα ειμαι εγω και με τις πορνες και με τις γκομενιτσες που εχω εξω. Εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και εχεις καταντησει ο αρχιμαλακας του site. Καλη συνεχεια. ΦιλικαΕγω πιστευω μπουρδελιαρη αμα βρεις μια γκομενιτσα και κοψεις τα μπουρδελα θα δεις το κοσμο με άλλο ματι και θα σταματησεις να έχεις μισος και ασχημα συναισθηματα μεσα σου χαχαχα αντε καληνυχτα τωρα και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οι δημοσιοι
ειπα και εγω να κανω μια σουπερ γκεστ εμφανιση
οχι και ολοι μαν....εγω δεν εχω ας πουμε
Δεν πειράζει φίλε. Στην επόμενη ζωή.
Σε τούτη δω είχες ίντερνετ και εμάς για παρέα.