stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειπα και εγω να κανω μια σουπερ γκεστ εμφανισητο νικ αυτο πεθανε τυπε :- εχει περασει στην αιωνια ληθη του τσατ σπαμ θρεντ :-
ειπα και εγω να κανω μια σουπερ γκεστ εμφανισητο νικ αυτο πεθανε τυπε :- εχει περασει στην αιωνια ληθη του τσατ σπαμ θρεντ :-
εισαι τυποςειπα και εγω να κανω μια σουπερ γκεστ εμφανιση
τυπε ακουσες κι εσυ κακαρισματα? :Sεισαι τυπος
τυπε τι παιζει εδω τωρα?εισαι τυπος
Aυτο που ενα μελος μπορει να εχει να μπει και 30 χρονια στο σαιτ αλλα οταν ακουστει το ονομα του ξαφνικα θα εμφανιστει ξανα, δεν μπορω να το καταλαβω.ειπα και εγω να κανω μια σουπερ γκεστ εμφανιση
Σιγουρα.ειπα να μπω σημερα λιγο
ο κοσμος ειναι κακοςτυπε τι παιζει εδω τωρα?
ειπα να μπω σημερα λιγο και βλεπω ομαδικες επιθεσεις στον βολτερμορτ..
τον ζηλευουν επειδη μπηκε δημοσιο, η επειδη παλια εκραζε το δημοσιο και τωρα μπηκε? :S
τι κανεις εσυ? τι λεει εδω?Aυτο που ενα μελος μπορει να εχει να μπει και 30 χρονια στο σαιτ αλλα οταν ακουστει το ονομα του ξαφνικα θα εμφανιστει ξανα, δεν μπορω να το καταλαβω.
Σιγουρα.
Τα ιδια ρε Σταματη. Παρακολουθουμε σε ζωντανη μεταδοση την ζωη του Μπολντυ.τι κανεις εσυ? τι λεει εδω?
Παρακολουθούν καιρό το σάιτ τύπε και ειναι παντα ετοιμοι για καιριες παρεμβασειςAυτο που ενα μελος μπορει να εχει να μπει και 30 χρονια στο σαιτ αλλα οταν ακουστει το ονομα του ξαφνικα θα εμφανιστει ξανα, δεν μπορω να το καταλαβω.
παντως τυπε χοντρη μαλακια που εκραζε παλια ο βολτερμορτ το δημοσιο και τωρα μπηκε ο ιδιος...ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
και
οι ιδιοι δημιουργουν προβληματα στον εαυτο τους
boldemort 2014
ή εχουν ρουφιανους τυπεΠαρακολουθούν καιρό το σάιτ τύπε και ειναι παντα ετοιμοι για καιριες παρεμβασεις
Δεν έχεις και άδικο τύπε,που χάθηκες εσύ;παντως τυπε χοντρη μαλακια που εκραζε παλια ο βολτερμορτ το δημοσιο και τωρα μπηκε ο ιδιος...
ακομα πιο χοντρη μαλακια ειναι να ξαναμπαινεις στο σαϊτ που εβριζες στους ανταγωνιστεςπαντως τυπε χοντρη μαλακια που εκραζε παλια ο βολτερμορτ το δημοσιο και τωρα μπηκε ο ιδιος...
Θα ελεγα οτι γραφουν με κλωνους και αλλαζουν απλα ακαουντ.ή εχουν ρουφιανους τυπε
με ταλαιπωρει μια, η μαλλον 2 ελεινιδες...Δεν έχεις και άδικο τύπε,που χάθηκες εσύ;
Οι αδελφες σου?με ταλαιπωρει μια, η μαλλον 2 ελεινιδες...
δεν εβρισα ποτεακομα πιο χοντρη μαλακια ειναι να ξαναμπαινεις στο σαϊτ που εβριζες στους ανταγωνιστες
Πάει χάλασες κ εσύ :S Μπολντότυπος;με ταλαιπωρει μια, η μαλλον 2 ελεινιδες...
Αλλα δεν υπαρχουν κλωνοι. :S