memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
λες να καταληξει σε ραντεβου θανατου τυπε?τυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
λες να καταληξει σε ραντεβου θανατου τυπε?τυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
τυπε εσυ εισαι σε φαση sniperΕγώ γούσταρα τζέρτζελο με όπλα, είμαι σμπαρο-λάγνος όπως που είχε πει κολλητός.
Δεν γούσταρα τρέξιμο και να παίζω με κορμούς δέντρων.
τυπε ετσι νομιζωλες να καταληξει σε ραντεβου θανατου τυπε?
τον βλέπω σε δαιμονιώδη φόρμα τον μπόλντη λόγω δουλειάς τύπε είναι πιό μάχημοςλες να καταληξει σε ραντεβου θανατου τυπε?
Τα είπες όλα, τύπε μου.
τυπε ετσι νομιζω
καιρος ειναι να γινει και κανενα
εχουμε να δουμε αληθινο ραντεβου θανατους απο τοτε που ο σφε σφαλιαρισε τον αβραμη
Λακη για να μπορεις να παιξεις με οπλα καλά πρεπει να έχεις και φυσικη κατάσταση δεν μπορεις να μην παιρνεις 20 κάμψεις ή να λαχανιάζεις και να χειριζεσαι το όπλο σου σωστά. Ισως χρειαστεί κάποια στιμγή να κάνεις πορεια με το οπλο και πληρη οπλισμο πάνω σου τι θα πεις τοτε δεν γουσταρω τρέξιμο?
τυπε ο τυπος λακης δεν αστειευεται, θα τον γεμισει καυτο μολυβι τον πορδεμορτ :-τον βλέπω σε δαιμονιώδη φόρμα τον μπόλντη λόγω δουλειάς τύπε είναι πιό μάχημος
ο κοτοσταμούλης που χάθηκε ρε τύπε;τυπε ο τυπος λακης δεν αστειευεται, θα τον γεμισει καυτο μολυβι τον πορδεμορτ :-
Ειναι 2-3 αυτοι που καβατζωνουν στα τοσα άτομα και αυτοι στο τελος την πληρώνουν με άλλες ποινες πχ θα φάνε πιο ευκολα κάποιο Φ οποτε θα πέσουν τα στρατιωτικα τους προσοντα και δεν θα έχουν καλο ονομα οταν αποφοιτησουν. Ο καθενας οτι κάνει παιρνει
τυπε ο τυπος λακης δεν αστειευεται, θα τον γεμισει καυτο μολυβι τον πορδεμορτ :-
το νικ αυτο πεθανε τυπε :- εχει περασει στην αιωνια ληθη του τσατ σπαμ θρεντ :-ο κοτοσταμούλης που χάθηκε ρε τύπε;
Μπορεί τύπε μου, εσύ ξέρεις. Εγώ πάντως στην τάξη που προανάφερα εκτός από εκεινον είχα δει και πολλά κακαντράκια μισομερίδες που σίγουρα δεν βγάζαν πίεση και δοκιμασίες. Για αυτό γελάω όταν λες για προσόντα. Τώρα για το καλό όνομα κτλ, δεν ξέρω αλλά εφ' όσον πέφτει το χρήμα δεν νομίζω να τους καίει και πολύ.
τυπε αμα αρχισει τις χορευτικες φιγουρες ο μπολντης δε θα ειναι ευκολο να τον σημαδεψεις ;)Ξέρεις ... στη σκοποβολή με κυνηγετικά , υπάρχουν διάφορες ... "σχολές" και θεωρίες,
για το πως θα σπάσεις το πιάτο ....
Πίπες όλες και μπλα μπλά ...
Και υπάρχει και η αμερικάνικη ....
Που λέει ότι η καλυτερη σχολή , είναι το κλειδί του φυσιγγοπωλείου ....
τυπε ο λακης θα του ξηγηθει καυτο μολυβι ομωςτον βλέπω σε δαιμονιώδη φόρμα τον μπόλντη λόγω δουλειάς τύπε είναι πιό μάχημος
θα αρχισει τα χορευτικα τυπε ο μπολντης και θα αποφευγει τις σφαιρεςτυπε ο λακης θα του ξηγηθει καυτο μολυβι ομως
αραγε τρεχει πιο γρηγορα απο μια σφαιρα?
δεν αντεξε την μεγαλη ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ τυπετο νικ αυτο πεθανε τυπε :- εχει περασει στην αιωνια ληθη του τσατ σπαμ θρεντ :-