Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
δεδομενων των δραματικων εξελιξεων,δε μπορω παρα να τοποθετηθω επι του θεματος..
ας πω και γω τη γνωμη μαλακια μου  λοιπον.

θεωρω πως οσοι κραζουν το χαζο,αντικειμενικα τον κραζουν λογω κωλοτουμπας,οχι λογω της επιλογης καθευατης.

προφανως και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να τον υπερασπιστω,ειναι γνωστο τοις πασι οτι τον θεωρω πανιβλακα.
ΑΛΛΑ.

απο το να ναι ανεργος/να μοιραζει φυλλαδια για 15ε ή να εργαζεται για 3-4 κατοσταρικα 10ωρα
επελεξε,εφοσον βρηκε τον τροπο,να χει εναν παγιο μισθο ξυνοντας τα αρχιδια του.

το Τει/ιεκ που τελειωσε,δε γινοταν να του εξασφαλισει καλυτερο μελλον απο το παραπανω,με δεδομενο οτι αποφοιτοι ΕΜΠ με 10 χαρτια παιρνουν 6-7 κατοσταρικα για 12ωρα και κανουν και τσιμπουκια,ή ειναι ακομη και ανεργοι.
οποτε για να μη βρωμισει το χνωτο του απο την πεινα,ενεργοποιησε το μπαρμπα απο την κορωνη και εξασφαλισε ενα 1000αρικακι δια βιου(θεωρητικα παντα).

μην το χλευαζετε,ρεαλιστικα μιλωντας,ισως ειναι η εξυπνοτερη κινηση που εκανε ποτε βασει των προσοντων του και της σημερινης καταστασης στην αγορα.

χωρίς να θελω να χαλάσω την όμορφη ατμόσφαιρα  :grin:
μπολ δεν εχεις κατσει και συ μανα μου καλα..
το ανοιγες το ρημάδι και έδωσες λαβές για να σε πανε τωρα καροτσάκι :-

ρε ανθρωπε δεν εχεις μπει στην νασα, στο τιποτα εχεις μπει
και παιρνεις ψιχουλα μας δουλευεις; πιστεύεις αλήθεια οτι σε ζηλεύει
κανείς που απέτυχες να γίνεις αυτό που ο ίδιος έλεγες και κατάντησες
να βρεις μια λύση απελπισίας; εγω αλήθεια δεν θα σου έλεγα ποτε τίποτα
αλλά λυσσαξες να το παίζεις υπερανω και οτι θα παρεις μισθαρες και
οτι σε περιμενουν οι εταιριες. τι να σε πω μονος σου τα ειπες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης μπουρδελιαρη σε έχει τσουξει που έχεις αντιληφθει οτι εγω κάνω παρέα με γκομενες ενω εσυ δεν μπορεις να βρεις καμια και τρέχεις στα μπουρδέλα μαζι με τον κάθε βρωμικο πακιστανο ή οποιον έχει 20 ευρω στην τσέπη αυτο το καταλαβα απο το σχολιο σου για το Γκαζι  :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Στο ΛΣ δεν προσλαμβάνονται αχρηστοι. Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα. Ολα τα αλλα ειναι δυστυχως άσχημα σχόλια απο ανθρωπους που ειναι κακοπροαίρετοι. Βλέπω ανθρωπους που γυρνανε απο δουλεια ιδιωτικη που ειναι ολη την ημέρα στο γραφειο και γελάω που να χρειαζοταν να τρέχουν οπου πάνε να ειναι μονιμως στην τέντα εμφανισιακά να έχουν καθε μερα 2-3 ωρες γυμναστική και μαθηματα και διάβασμα. Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.

Πόσοι κόβονται, τύπε; Κατ' αρχάς στη διαλογή και στη σχολή μετά. Από αστυνομία που έχω γνώση, ξέρω περίπτωση ατόμου που έπαθε κρίση επιληψίας στη σχολή ειδικών φρουρών και τον κρατήσανε γιατί ήταν κωλόβυσμα του κερατά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πόσοι κόβονται, τύπε; Κατ' αρχάς στη διαλογή και στη σχολή μετά. Από αστυνομία που έχω γνώση, ξέρω περίπτωση ατόμου που έπαθε κρίση επιληψίας στη σχολή ειδικών φρουρών και τον κρατήσανε γιατί ήταν κωλόβυσμα του κερατά.

Κοιτα υπάρχει κοσμος που μπορει να καβατζώσει αυτο δεν το αρνουμαι. Δεν σε διώχνουν εννοειται. Αλλα μπαινεις στο μάτι και τρώς φυλακές και ποινές και μετα φυσικα έχεις κακο ονομα και η σειρα σου θα σε θυμάται με ασχημο τροπο. Για τους υπολοιπους δημοσιους δεν γνωριζω αλλα αχρηστοι απο παραγωγικες σχολές αξιωματικών δεν βγαίνουν αυτα οποιος τα λέει έχει απλα κομπλεξ και φθονο δεν ειναι αντικειμενικη κριση

Επισκέπτης
Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.

Δεν υπάρχει ο τύπος.

Είναι κλώνος του Αντισθένη.
Ξόδεψε πολλά λεφτά για να φτιαχτεί αυτό το bot,
να γράφει τέτοιες μαλακίες
και είναι πολλοί που εργάζονται νύχτα μέρα να το συντηρούν.
Αλλά έχει αποτέλεσμα.
Γαμάει σε θεαματικότητα το forum.

Τρελό επίτευγμα ο Μπόλντης.
Κεφαλαιο για το φόρουμ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.845
Πόντοι
6.030
Στο ΛΣ δεν προσλαμβάνονται αχρηστοι. Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα. Ολα τα αλλα ειναι δυστυχως άσχημα σχόλια απο ανθρωπους που ειναι κακοπροαίρετοι. Βλέπω ανθρωπους που γυρνανε απο δουλεια ιδιωτικη που ειναι ολη την ημέρα στο γραφειο και γελάω που να χρειαζοταν να τρέχουν οπου πάνε να ειναι μονιμως στην τέντα εμφανισιακά να έχουν καθε μερα 2-3 ωρες γυμναστική και μαθηματα και διάβασμα. Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.
Γελα με τους αλλους ετσι, γιατι αν ποτε καταλαβεις ποσο σκαταδες και αχρηστοι ειστε στοιπ δημοσιο(γιατιμδυστυχως δεν μπορειτε να το καταλαβετε, αφου δεν μπορεις με τιποτα να χωρσεις εναν ωκεανο σε ενα μικρο μποκαλακκι) τοτε θα θες ν αυτοκτονησεις απο το ρεζιλεμα που περνας με τομ εισαι εμας ακομα σκατας δημοσιος υπαλληλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπάρχει ο τύπος.

Είναι κλώνος του Αντισθένη.
Ξόδεψε πολλά λεφτά για να φτιαχτεί αυτό το bot,
να γράφει τέτοιες μαλακίες
και είναι πολλοί που εργάζονται νύχτα μέρα να το συντηρούν.
Αλλά έχει αποτέλεσμα.
Γαμάει σε θεαματικότητα το forum.

Τρελό επίτευγμα ο Μπόλντης.
Κεφαλαιο για το φόρουμ.

Λακη αξιωματικος δεν γινεται οποιος και οποιος οπως δεν γινεται και ΟΥΚΑΣ εσυ κατα τα λεγομενα σου πηγες και τραυματιστηκες δηλαδη δεν έκανες για τις κακουχιες αυτες. Ετσι λοιπον και κάποιος καναπεδάτος που ειναι στην κριση πρωτος και στα λογια να μην άντεχε την πιεση αυτων των σχολών , σιγα τηνβ πιεση να σε φωνάξει το αφεντικο σου σε μια ιδιωτικη και να σε σκατώσει ή να σου λεει θα σε απολύσουμε απο την στιγμη που δεν σε πληρώνουν απολυστε με χέστηκα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γελα με τους αλλους ετσι, γιατι αν ποτε καταλαβεις ποσο σκαταδες και αχρηστοι ειστε στοιπ δημοσιο(γιατιμδυστυχως δεν μπορειτε να το καταλαβετε, αφου δεν μπορεις με τιποτα να χωρσεις εναν ωκεανο σε ενα μικρο μποκαλακκι) τοτε θα θες ν αυτοκτονησεις απο το ρεζιλεμα που περνας με τομ εισαι εμας ακομα σκατας δημοσιος υπαλληλος

Εγω πιστευω μπουρδελιαρη αμα βρεις μια γκομενιτσα και κοψεις τα μπουρδελα θα δεις το κοσμο με άλλο ματι και θα σταματησεις να έχεις μισος και ασχημα συναισθηματα μεσα σου χαχαχα αντε καληνυχτα τωρα και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οι δημοσιοι :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα.

Κοιτα υπάρχει κοσμος που μπορει να καβατζώσει αυτο δεν το αρνουμαι. Δεν σε διώχνουν εννοειται.

Τα είπες όλα, τύπε μου.

Επισκέπτης
Λακη αξιωματικος δεν γινεται οποιος και οποιος οπως δεν γινεται και ΟΥΚΑΣ εσυ κατα τα λεγομενα σου πηγες και τραυματιστηκες δηλαδη δεν έκανες για τις κακουχιες αυτες.

Ο τραυματισμός ήταν τελείως άσχετος, έγινε
σε άσχετο χώρο. Από μαλακία ενός μαλάκα, τον οποίο πλάκωσα στις φάπες.

Κατά τα άλλα βαρεμάρα του κερατά ήταν.
Ήταν και δική μου ηλιθιομάρα που είχα πάει.
Μετά από τις εισαγωγικές, νόμιζα ότι θα πήγαινα να κάνω το ράμπο.
Εγώ γούσταρα τζέρτζελο με όπλα, είμαι σμπαρο-λάγνος όπως που είχε πει κολλητός.
Δεν γούσταρα τρέξιμο και να παίζω με κορμούς δέντρων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο τραυματισμός ήταν τελείως άσχετος, έγινε
σε άσχετο χώρο. Από μαλακία ενός μαλάκα, τον οποίο πλάκωσα στις φάπες.

Κατά τα άλλα βαρεμάρα του κερατά ήταν.
Ήταν και δική μου ηλιθιομάρα που είχα πάει.
Μετά από τις εισαγωγικές, νόμιζα ότι θα πήγαινα να κάνω το ράμπο.
Εγώ γούσταρα τζέρτζελο με όπλα, είμαι σμπαρο-λάγνος όπως που είχε πει κολλητός.
Δεν γούσταρα τρέξιμο και να παίζω με κορμούς δέντρων.

Λακη για να μπορεις να παιξεις με οπλα καλά πρεπει να έχεις και φυσικη κατάσταση δεν μπορεις να μην παιρνεις 20 κάμψεις ή να λαχανιάζεις και να χειριζεσαι το όπλο σου σωστά. Ισως χρειαστεί κάποια στιμγή να κάνεις πορεια με το οπλο και πληρη οπλισμο πάνω σου τι θα πεις τοτε δεν γουσταρω τρέξιμο?

Επισκέπτης
παλια ειχε βαλει κατι μπιστολια ο λακης33 τα ειχες δει απολυτο αρσενικο?

Στον κώλο του Lopez έβαλα κάτι καραμπίνες που ζήταγε.
Αυτές:

L33_D.jpg

η άλλη ήταν μια πιστολοειδής λαβή για χράπα χρούπα που είχα ζώσει
στο σορτσάκι ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom