ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σιγα τα αιματα απολυτο αρσενικοτυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
σιγα τα αιματα απολυτο αρσενικοτυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
τυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
τυπε ξεκιναει μια μεγαλη κοντρα μεταξυ μορτη και λακη
τυπε λες να γινει ραντεβου θανατου?σιγα τα αιματα απολυτο αρσενικο
δεδομενων των δραματικων εξελιξεων,δε μπορω παρα να τοποθετηθω επι του θεματος..
ας πω και γω τηγνωμημαλακια μου λοιπον.
θεωρω πως οσοι κραζουν το χαζο,αντικειμενικα τον κραζουν λογω κωλοτουμπας,οχι λογω της επιλογης καθευατης.
προφανως και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να τον υπερασπιστω,ειναι γνωστο τοις πασι οτι τον θεωρω πανιβλακα.
ΑΛΛΑ.
απο το να ναι ανεργος/να μοιραζει φυλλαδια για 15ε ή να εργαζεται για 3-4 κατοσταρικα 10ωρα
επελεξε,εφοσον βρηκε τον τροπο,να χει εναν παγιο μισθο ξυνοντας τα αρχιδια του.
το Τει/ιεκ που τελειωσε,δε γινοταν να του εξασφαλισει καλυτερο μελλον απο το παραπανω,με δεδομενο οτι αποφοιτοι ΕΜΠ με 10 χαρτια παιρνουν 6-7 κατοσταρικα για 12ωρα και κανουν και τσιμπουκια,ή ειναι ακομη και ανεργοι.
οποτε για να μη βρωμισει το χνωτο του απο την πεινα,ενεργοποιησε το μπαρμπα απο την κορωνη και εξασφαλισε ενα 1000αρικακι δια βιου(θεωρητικα παντα).
μην το χλευαζετε,ρεαλιστικα μιλωντας,ισως ειναι η εξυπνοτερη κινηση που εκανε ποτε βασει των προσοντων του και της σημερινης καταστασης στην αγορα.
χωρίς να θελω να χαλάσω την όμορφη ατμόσφαιρα
μπολ δεν εχεις κατσει και συ μανα μου καλα..
το ανοιγες το ρημάδι και έδωσες λαβές για να σε πανε τωρα καροτσάκι :-
ρε ανθρωπε δεν εχεις μπει στην νασα, στο τιποτα εχεις μπει
και παιρνεις ψιχουλα μας δουλευεις; πιστεύεις αλήθεια οτι σε ζηλεύει
κανείς που απέτυχες να γίνεις αυτό που ο ίδιος έλεγες και κατάντησες
να βρεις μια λύση απελπισίας; εγω αλήθεια δεν θα σου έλεγα ποτε τίποτα
αλλά λυσσαξες να το παίζεις υπερανω και οτι θα παρεις μισθαρες και
οτι σε περιμενουν οι εταιριες. τι να σε πω μονος σου τα ειπες
θα χεστη πανω του ο μπολντεμορττυπε λες να γινει ραντεβου θανατου?
οταν δει τον πολεμαρχο λακη τυπε?θα χεστη πανω του ο μπολντεμορτ
Στο ΛΣ δεν προσλαμβάνονται αχρηστοι. Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα. Ολα τα αλλα ειναι δυστυχως άσχημα σχόλια απο ανθρωπους που ειναι κακοπροαίρετοι. Βλέπω ανθρωπους που γυρνανε απο δουλεια ιδιωτικη που ειναι ολη την ημέρα στο γραφειο και γελάω που να χρειαζοταν να τρέχουν οπου πάνε να ειναι μονιμως στην τέντα εμφανισιακά να έχουν καθε μερα 2-3 ωρες γυμναστική και μαθηματα και διάβασμα. Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.
Πόσοι κόβονται, τύπε; Κατ' αρχάς στη διαλογή και στη σχολή μετά. Από αστυνομία που έχω γνώση, ξέρω περίπτωση ατόμου που έπαθε κρίση επιληψίας στη σχολή ειδικών φρουρών και τον κρατήσανε γιατί ήταν κωλόβυσμα του κερατά.
Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.
Γελα με τους αλλους ετσι, γιατι αν ποτε καταλαβεις ποσο σκαταδες και αχρηστοι ειστε στοιπ δημοσιο(γιατιμδυστυχως δεν μπορειτε να το καταλαβετε, αφου δεν μπορεις με τιποτα να χωρσεις εναν ωκεανο σε ενα μικρο μποκαλακκι) τοτε θα θες ν αυτοκτονησεις απο το ρεζιλεμα που περνας με τομ εισαι εμας ακομα σκατας δημοσιος υπαλληλοςΣτο ΛΣ δεν προσλαμβάνονται αχρηστοι. Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα. Ολα τα αλλα ειναι δυστυχως άσχημα σχόλια απο ανθρωπους που ειναι κακοπροαίρετοι. Βλέπω ανθρωπους που γυρνανε απο δουλεια ιδιωτικη που ειναι ολη την ημέρα στο γραφειο και γελάω που να χρειαζοταν να τρέχουν οπου πάνε να ειναι μονιμως στην τέντα εμφανισιακά να έχουν καθε μερα 2-3 ωρες γυμναστική και μαθηματα και διάβασμα. Δεν μπορουν να γινουν ολοι αξιωματικοί και αυτο τσούζει.
Δεν υπάρχει ο τύπος.
Είναι κλώνος του Αντισθένη.
Ξόδεψε πολλά λεφτά για να φτιαχτεί αυτό το bot,
να γράφει τέτοιες μαλακίες
και είναι πολλοί που εργάζονται νύχτα μέρα να το συντηρούν.
Αλλά έχει αποτέλεσμα.
Γαμάει σε θεαματικότητα το forum.
Τρελό επίτευγμα ο Μπόλντης.
Κεφαλαιο για το φόρουμ.
παλια ειχε βαλει κατι μπιστολια ο λακης33 τα ειχες δει απολυτο αρσενικο?οταν δει τον πολεμαρχο λακη τυπε?
Γελα με τους αλλους ετσι, γιατι αν ποτε καταλαβεις ποσο σκαταδες και αχρηστοι ειστε στοιπ δημοσιο(γιατιμδυστυχως δεν μπορειτε να το καταλαβετε, αφου δεν μπορεις με τιποτα να χωρσεις εναν ωκεανο σε ενα μικρο μποκαλακκι) τοτε θα θες ν αυτοκτονησεις απο το ρεζιλεμα που περνας με τομ εισαι εμας ακομα σκατας δημοσιος υπαλληλος
Ισα ισα την εκπαιδευση μετα στη σχολη δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας ολη μέρα εισαι στο τρέξιμο + γυμναστικη + μαθηματα και μελέτη - διάβασμα.
Κοιτα υπάρχει κοσμος που μπορει να καβατζώσει αυτο δεν το αρνουμαι. Δεν σε διώχνουν εννοειται.
Λακη αξιωματικος δεν γινεται οποιος και οποιος οπως δεν γινεται και ΟΥΚΑΣ εσυ κατα τα λεγομενα σου πηγες και τραυματιστηκες δηλαδη δεν έκανες για τις κακουχιες αυτες.
Ο τραυματισμός ήταν τελείως άσχετος, έγινε
σε άσχετο χώρο. Από μαλακία ενός μαλάκα, τον οποίο πλάκωσα στις φάπες.
Κατά τα άλλα βαρεμάρα του κερατά ήταν.
Ήταν και δική μου ηλιθιομάρα που είχα πάει.
Μετά από τις εισαγωγικές, νόμιζα ότι θα πήγαινα να κάνω το ράμπο.
Εγώ γούσταρα τζέρτζελο με όπλα, είμαι σμπαρο-λάγνος όπως που είχε πει κολλητός.
Δεν γούσταρα τρέξιμο και να παίζω με κορμούς δέντρων.
παλια ειχε βαλει κατι μπιστολια ο λακης33 τα ειχες δει απολυτο αρσενικο?
παλια ειχε βαλει κατι μπιστολια ο λακης33 τα ειχες δει απολυτο αρσενικο?