Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Επισκέπτης
Τι τσιμπα ενα @@ ρε? αυτα τα γρ΄άφουν οι ηλιθιοι του ΣΥΡΙΖΑ για να κανουν επιθεσεις στην κυβερνηση αυτους χρησιμοποιεις? τοσο καιρο τους βριζεις. Εισαι παντελως ξεφτίλας

Η διαδικασια προσληψης στο ΛΣ ειναι απο τις δυσκολοτερες , ελάχιστες ιδιωτικες εταιρειες σοβαρες στην Ελλαδα θα έκαναν αναλογες εξετάσεις και θα σε εχουν να δουλευεις 12 ωρα και να παιρνεις 700 ευρω το πολυ. Και οσο περνανε τα χρονια αν ζητησεις αυξηση παιζει να σε διωξουν κιολας

Είναι ψέμματα ότι ζητήθηκαν κάτοχοι πτυχίων άσχετων με το αντικείμενο και το έργο του Λιμενικού Σώματος, όπως είναι οι απόφοιτοι Σχολών Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλίων Μεταλλουργών, Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης ;;;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιος σου ειπε οτι ενας μηχανικος χωροταξιας ειναι άσχετο σαν ειδικοτητα? μας δουλευεις τελειως? Οταν θα προκυψει θέμα με την κατασκευη ενος λιμενα θα ειναι άσχετος? μα ποσο ανιδεος παιζει να εισαι πια? και φωναζεις κιολας. Τελειωσες εσυ οδοντιατρικη σχολη? ελεος και σε αυτο παιζει να έχεις πει ψεμματα εσυ εισαι οδοντιατρος με τέτοια μυαλα και δουλευεις Ελευθερος επαγγελματιας? δυσκολευομαι να το πιστεψω

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι τσιμπα ενα @@ ρε? αυτα τα γρ΄άφουν οι ηλιθιοι του ΣΥΡΙΖΑ για να κανουν επιθεσεις στην κυβερνηση αυτους χρησιμοποιεις? τοσο καιρο τους βριζεις. Εισαι παντελως ξεφτίλας εκει που φτυνεις γλειφεις και εσυ σαν την άλλη.

Η διαδικασια προσληψης στο ΛΣ ειναι απο τις δυσκολοτερες , ελάχιστες ιδιωτικες εταιρειες σοβαρες στην Ελλαδα θα έκαναν αναλογες εξετάσεις και θα σε εχουν να δουλευεις 12 ωρα και να παιρνεις 700 ευρω το πολυ. Και οσο περνανε τα χρονια αν ζητησεις αυξηση παιζει να σε διωξουν κιολας

Χεσε μας ρε Μπολντι που ειναι απο τις ποιο δυσκολες η διαδικασια προσληψης στο Λιμενικο Σωμα.
Να τις βαλουνε στις πανελλαδικες να γινει ο κωλος πανι απο τον διαβασμα (και οχι απο το γλυψιμο) για οποιον ενδειαφερεται να περασει στην συγκεκριμενη σχολη
Οπως γινεται και με τις υπολοιπες δηλαδη

Και αν δεν σου αρεσει που δουλευεις 12ωρα για 700 ευρω σηκω και φυγε να δουμε αν εισαι αξιος να δουλεψεις καπου καλυτερα !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι Συριζαιοι ενα καρο βλακειες γραφουν παντα για να κανουν επιθεσεις στην κυβερνηση. Εδω λενε για τις παρελασεις και εσυ κάθεσαι και τους χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα. Εισαι για τα μπαζα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος σου ειπε οτι ενας μηχανικος χωροταξιας ειναι άσχετο σαν ειδικοτητα? μας δουλευεις τελειως? Οταν θα προκυψει θέμα με την κατασκευη ενος λιμενα θα ειναι άσχετος? μα ποσο ανιδεος παιζει να εισαι πια? και φωναζεις κιολας. Τελειωσες εσυ οδοντιατρικη σχολη? ελεος και σε αυτο παιζει να έχεις πει ψεμματα εσυ εισαι οδοντιατρος με τέτοια μυαλα και δουλευεις Ελευθερος επαγγελματιας? δυσκολευομαι να το πιστεψω

Και ποιος θα την κανει την κατασκευη του Λιμενα ωρε ?
Ο Μηχανικος Λιμενικος ?

Ασε μας ρε Μπολντι πανε στην δουλιτσα σου και μην υποτιμας την νοημοσυνη των υπολοιπων εδω μεσα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χεσε μας ρε Μπολντι που ειναι απο τις ποιο δυσκολες η διαδικασια προσληψης στο Λιμενικο Σωμα.
Να τις βαλουνε στις πανελλαδικες να γινει ο κωλος πανι απο τον διαβασμα (και οχι απο το γλυψιμο) για οποιον ενδειαφερεται να περασει στην συγκεκριμενη σχολη
Οπως γινεται και με τις υπολοιπες δηλαδη

Και αν δεν σου αρεσει που δουλευεις 12ωρα για 700 ευρω σηκω και φυγε να δουμε αν εισαι αξιος να δουλεψεις καπου καλυτερα !!!!

Απο τις πιο δυσκολες ειναι ρε φιλε και το γεγονος οτι έχει αποψη ο καθε καναπεδατος που αμα παει να τρεξει 1 γυρο σε ενα γηπεδο και του βγει η γλωσσα εξω δεν έχει καμια σημασια. Εσυ που λες οτι δεν ειναι δυσκολες θα μπορουσες να τρέξεις εστω και έναν γυρο? ελεος ολοι έχετε αποψη στην Ελλαδα ο μεσος Ελληνας νομιζει οτι ειναι ο εξυπνοτερος στο κοσμο ενω στην ουσια ειναι απλα ενας μεσος ανθρωπος και θελει να κραζει τους διπλανους του για να νιωθει καλυτερα.

Σε κανεναν δεν αξιζει να δουλευει 12 ωρα για 700 ευρω. Ποσο μαλλον αν ειναι πτυχιουχος και επιστημονας. Αυτα μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απο τις πιο δυσκολες ειναι ρε φιλε και το γεγονος οτι έχει αποψη ο καθε καναπεδατος που αμα παει να τρεξει 1 γυρο σε ενα γηπεδο και του βγει η γλωσσα εξω δεν έχει καμια σημασια. Εσυ που λες οτι δεν ειναι δυσκολες θα μπορουσες να τρέξεις εστω και έναν γυρο? ελεος ολοι έχετε αποψη στην Ελλαδα ο μεσος Ελληνας νομιζει οτι ειναι ο εξυπνοτερος στο κοσμο ενω στην ουσια ειναι απλα ενας μεσος ανθρωπος και θελει να κραζει τους διπλανους του για να νιωθει καλυτερα.

Σε κανεναν δεν αξιζει να δουλευει 12 ωρα για 700 ευρω. Ποσο μαλλον αν ειναι πτυχιουχος και επιστημονας. Αυτα μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν.

Ειναι δυσκολη γιατι εχει αθλητικες δοκιμασιες ?
Τι λες τωρα καταλαβαινεις τι γραφεις, θα μας τρελανεις ?

Και οι Στρατιωτικες και οι Αστυνομικες σχολες εχουνε και αθλητικες δοκιμασιες που πρεπει οσοι ενδειαφεροντε να τις περασουν.
Αλλα πρωτα πρεπει να γραψουν 20αρια στις Πανελλαδικες Εξετασεις τους για να περασουν...
Ετσι να το κανουν και το Λιμενικο Σωμα αλλα βλεπεις πρεπει να γινοντε και τα αναλογα ρουσφετια για να επιβιωσει το πολιτικο συστημα και οι κηφηνες γλειφτες

Σαν μια φιλη μου που τελειωσε ΤΕΙ Δομικων Εργων και την τοποθετησε Πολιτικο Γραφειο σε θεση Τραπεζικου Υπαλληλου
Να χεσω την Δημοκρατια σας και την αξιοκρατια σας !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι δυσκολη γιατι εχει αθλητικες δοκιμασιες ?
Τι λες τωρα καταλαβαινεις τι γραφεις, θα μας τρελανεις ?

Και οι Στρατιωτικες και οι Αστυνομικες σχολες εχουνε και αθλητικες δοκιμασιες που πρεπει οσοι ενδειαφεροντε να τις περασουν.
Αλλα πρωτα πρεπει να γραψουν 20αρια στις Πανελλαδικες Εξετασεις τους για να περασουν...
Ετσι να το κανουν και το Λιμενικο Σωμα αλλα βλεπεις πρεπει να γινοντε και τα αναλογα ρουσφετια για να επιβιωσει το πολιτικο συστημα και οι κηφηνες γλειφτες

Σαν μια φιλη μου που τελειωσε ΤΕΙ Δομικων Εργων και την τοποθετησε Πολιτικο Γραφειο σε θεση Τραπεζικου Υπαλληλου
Να χεσω την Δημοκρατια σας και την αξιοκρατια σας !!!!!

Και δεν χαιρεσαι για την φιλη σου? εγω θα χαιρομουν παντως.

Ρουσφετι δεν μπορει να γινει οταν κάνουν αθλητικες δοκιμασιες αυτοι των πανελληνιων? εκει δεν γινεται ρουσφετι ε?

Εγω δεν τρελαινω κανεναν αλλοι θα μας τρελανουν που κάθονται στην πολυθρονα του σπιτιου τους και έχουν γνωμη για ολα. Ξέρουν για τα ρουσφετια , λες και ρουσφετια στις ιδιωτικες δεν υπάρχουν και ξέπλυμα μαυρου χρηματος... ολα αυτα τα εταιρικα αυτοκινητα που έχουν κάποιοι και οι μισθάρες ξεπλυμα μαυρου χρηματος ειναι και μετα βγαινουν και κράζουν το δημοσιο και το στρατο. Κραζουν εμενα που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ τους δινω καθε μηνα ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.

Επισκέπτης

Aυτή τη στιγμή , υπάρχουν ιατροί , οδοντίατροι , μηχανικοί , δικηγόροι και συμβολαιογράφοι που δεν βγάζουν όχι 700€ , αλλά ούτε 400€ καθαρά το μήνα.
Πολλοί δαπανούν λεφτά προερχόμενα από άλλα εισοδήματα , για να συντηρούν
γραφεία, ιατρεία κτλ κτλ κτλ.

Και από τους φόρους που πληρώνουν αυτοί,
την εισφορά επιτηδευματία που πληρώνουν αυτοί
και το φόρο αλληλεγγύης που πληρώνουν αυτοί
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Και αυτοί έχουν πτυχία με αρχίδια,
όχι αρχίδια πτυχία σαν το αρχίδι εσένα και τα άλλα αρχίδια που μπήκατε στο λιμενικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτή τη στιγμή , υπάρχουν ιατροί , οδοντίατροι , μηχανικοί , δικηγόροι και συμβολαιογράφοι που δεν βγάζουν όχι 700€ , αλλά ούτε 400€ καθαρά το μήνα.
Πολλοί δαπανούν λεφτά προερχόμενα από άλλα εισοδήματα , για να συντηρούν
γραφεία, ιατρεία κτλ κτλ κτλ.

Και από τους φόρους που πληρώνουν αυτοί,
την εισφορά επιτηδευματία που πληρώνουν αυτοί
και το φόρο αλληλεγγύης που πληρώνουν αυτοί
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Και αυτοί έχουν πτυχία με αρχίδια,
όχι αρχίδια πτυχία σαν το αρχίδι εσένα και τα άλλα αρχίδια που μπήκατε στο λιμενικό.

:grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και δεν χαιρεσαι για την φιλη σου? εγω θα χαιρομουν παντως.

Ρουσφετι δεν μπορει να γινει οταν κάνουν αθλητικες δοκιμασιες αυτοι των πανελληνιων? εκει δεν γινεται ρουσφετι ε?

Εγω δεν τρελαινω κανεναν αλλοι θα μας τρελανουν που κάθονται στην πολυθρονα του σπιτιου τους και έχουν γνωμη για ολα. Ξέρουν για τα ρουσφετια , λες και ρουσφετια στις ιδιωτικες δεν υπάρχουν και ξέπλυμα μαυρου χρηματος... ολα αυτα τα εταιρικα αυτοκινητα που έχουν κάποιοι και οι μισθάρες ξεπλυμα μαυρου χρηματος ειναι και μετα βγαινουν και κράζουν το δημοσιο και το στρατο.

Να χαρω επειδη την τοποθετησε πολιτικο γραφειο σε θεση εργασιας ασχετη με το αντικειμενο που εχει σπουδασει ?
Δηλαδη  οποιος ενδειαφερτε να εργαστει θα πρεπει να ζητιανεψει και να γλυψει πολιτικο γραφειο για να βρει θεση εργασιας ?

Εχω και φιλη που τελειωσε Παντειο Πανεπιστημιο ξερεις και Οικονομικη Σχολη... αλλα ειναι ανεργη !!!!

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τον Μπόλντη , το σοβαρότερο προσόν είναι το .... τρέξιμο ....

Εγώ που έχω πανω από 80% επιτυχία στη σκοποβολή trap ;;;
Δεν πρέπει να πάρω έναν καλό μισθό από το δημόσιο ;;;;

Να μου δίνουν μία καρότσα φυσίγγια το χρόνο στην τελικά τσάμπα ....

Επισκέπτης
Να χαρω επειδη την τοποθετησε πολιτικο γραφειο σε θεση εργασιας ασχετη με το αντικειμενο που εχει σπουδασει ?
Δηλαδη  οποιος ενδειαφερτε να εργαστει θα πρεπει να ζητιανεψει και να γλυψει πολιτικο γραφειο για να βρει θεση εργασιας ?

Να η Ρένια Δούρου όμως, που ήταν ... Δασκάλα ... με Μεταπτυχιακά του Παιδαγωγικού,
είχε προσληφθεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης επί Άκη,
σύμβουλος στην αγορά υποβρυχίων και αντιαεροπορικών !!!!!!!!!!!!

Μερικοί μπαίνουν σε αντικείμενα σχετικά με τις σπουδές τους !!!!!!!!!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εσυ αν μιλας οπως γραφεις και σε παρουν χαμπαρι...θα παρεις τα αρχιδια τους !!!!
Δες ο Μπολντις τι ωραια που στα γραφει... ειναι δημοσιος υπαλληλος αλλα περναει δυσκολα !!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αρχισε να σημαδευεις κομμουνια τυπε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ εισαι ψεύτης βασικα. Ζεις με μυθους εκει απο την πολυθρονα σου παλια το επαιζες βατραχι αλλα σε έκανε ο λοπεζ ρομπα ξεκουμπωτη.

Φυσικα και ειναι προσον να εισαι αθλητης ρε ανιδεε... αθλητες με μεταλια παιρνανε ανευ σε οποια σχολη θέλουν απορω τι καθομαι και σου απανταω ακομα εσυ εισαι πολυ ασχετος τελικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη  οποιος ενδειαφερτε να εργαστει θα πρεπει να ζητιανεψει και να γλυψει πολιτικο γραφειο για να βρει θεση εργασιας ?

Εχω και φιλη που τελειωσε Παντειο Πανεπιστημιο ξερεις και Οικονομικη Σχολη... αλλα ειναι ανεργη !!!!

Να χαρεις επειδη η φιλη σου βρηκε δουλεια... δυστυχως δεν θα βρουν ολοι ή θα αργησουν επειδη η γενια των λάκηδων έφτασε την κοινωνια σε αυτο το χάλι εμεις ειμασταν σχολειο τοτε δεν ηταν δικια μας η ευθυνη.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ποιες δοκιμασίες, ρε; Κολύμπι, άλμα, δρόμος και σφαιρα; Αυτά μόνο αν είσαι παραπληγικός δεν τα περνάς. Αν και ξέρω περίπτωση βυσματία αστυνομικού που απέτυχε και έκαναν τα στραβά μάτια. Μόνο οι ειδικοδυναμίτες έχουν ζόρικες δοκιμασίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom