gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειδες τι πουστης ειναι;Την διαφορά ψυχολογου-ψυχιατρου υποθετω οτι την γνωριζετε.
Αρα γιατι κάνετε την παραδρομή επιτηδες?
Για να με μειωσετε?
ειδες τι πουστης ειναι;Την διαφορά ψυχολογου-ψυχιατρου υποθετω οτι την γνωριζετε.
Για να με μειωσετε?
Την διαφορά ψυχολογου-ψυχιατρου υποθετω οτι την γνωριζετε.
Για να με μειωσετε?
Το ότι έχουν μερικά κωλόχαρτα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Τα πτυχία , είναι χρήσιμα , αν προσφέρουν γνώσεις που θα εφαρμοστούν και θα αποδώσουν επαγγελματικά. Αλλιώς είναι πίπες.
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έπιανες ούτε 100 στην αγορά.
Και αν θεωρείτε λίγα τα 500€ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Οι οδοντίατροι στο ΕΣΥ και στο ΙΚΑ παίρνουν μισθό 1100€.
Όσοι δεν έχουν αρχίδια , πάνε εκεί , παίρνουν τόσα,
ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.
Εγώ που είμαι μάγκας, δεν πήγα.
Εσύ που είσαι Μηδενικό και δεν φτουράς, πήγες καραβανάς.
Την διαφορά ψυχολογου-ψυχιατρου υποθετω οτι την γνωριζετε.
Για να με μειωσετε?
Δεν την φοβαμαι. Γυαλιζει το ματακι της.καλως να κοπασει και θα μετανιωσει την ωρα τυπε.....
Πρωτο βημα προς...?Γιατι να σας μειώσω; Και η αναζήτηση συνδρομης έστω και ψυχολόγου είναι ένα θετικότατο πρώτο βημα.
Να κοπιασει ναι...........αλλα οι συνεδριεs θα γινονται ακαποτα στον καναπε???καλως να κοπασει και θα μετανιωσει την ωρα τυπε.....
Πρωτο βημα προς...?
ειδες τι πουστης ειναι;
...το οποιο ειναι?...την παραδοχή του προβλήματος.
βεβαιαΝα κοπιασει ναι...........αλλα οι συνεδριεs θα γινονται ακαποτα στον καναπε???
Εχουμε τετοια πληροφορηση εκ των εσω???
κανα κονε με εκεινη την πορνοσταρ την στριπτιζου εχεις;Περιέργον
Δεν το συνηθίζετε να με κολακεύετε.
Μήπως θέλετε πάλι κανένα ρουσφετάκι;
...το οποιο ειναι?
κανα κονε με εκεινη την πορνοσταρ την στριπτιζου εχεις;
βεβαια
http://[URL unfurl="true"]www.rabbitsreviews.com/gals/fetish/doctoradventures/clips-xxx/thumbs/01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.rabbitsreviews.com/gals/fetish/doctoradventures/clips-xxx/thumbs/03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ε θα γινω τακτικοs πελατηs
πες οτι εγιναν ηδη τα μπαναρισματαΔεν έχει αποφανθει ακομα η ψυχολόγος;
Έχω.
Θα σας κοστίσει 1 μπάν και 3 γουόρν. Αποστέλλω τηλεφωνικό αριθμο σωληνοκόρης καθώς και τα νικ των "τυχερών", με π.μ.
πες οτι εγιναν ηδη τα μπαναρισματα
δικέ μου πρέπει να ανεβάσεις τις θέσεις των μπολντότυπων να γίνει της πόπηςgl εσυ εισαι μπολντοτυπος?
μπολντ εγω βασικα ειμαι κοσνικιστης αλλα διακειμαι φιλικα στις αρχες του μπολντισμου και παιρνω τα καλα του στοιχεια....επισης και τους νωντοτυπους τους θεωρω γνησιους μπουρδελιαρηδες που απλα εχουν ξεστρατισει λιγο ,κατι σαν αιρεση που θα τους επαναφερω στον ισιο δρομοgl εσυ εισαι μπολντοτυπος?
μπολντ εγω βασικα ειμαι κοσνικιστης αλλα διακειμαι φιλικα στις αρχες του μπολντισμου και παιρνω τα καλα του στοιχεια....επισης και τους νωντοτυπους τους θεωρω γνησιους μπουρδελιαρηδες που απλα εχουν ξεστρατισει λιγο ,κατι σαν αιρεση που θα τους επαναφερω στον ισιο δρομο