life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δλδ αμα βγαλουμε τα Σ/Κ και την 25η Μαρτιου. εννοειs μεσα σ ενα μηνα καπουτ??Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις
Δεν το νομιζω
Δλδ αμα βγαλουμε τα Σ/Κ και την 25η Μαρτιου. εννοειs μεσα σ ενα μηνα καπουτ??Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις
Κι εγώ μια χαρά παιδί είμαι. Αλλά από ένα σημείο και μετά οι πουτάνες ήταν μονόδρομος. Υπάρχει τόσο ψέμα σήμερα στις γκόμενες που έχω βαρεθεί. Όλοι οι συνομίλικοί μου που έχουν σχέσεις είναι λες και φοράνε χειροπαίδες. Δεν λέω ότι οι πουτάνες είναι εσαεί λύση, αλλά ένας εύκολος δρόμος να απομυθοποιήσεις το γαμήσι που τόοοσο ψηλά έχουν θέσει οι ελλεηνίδες. Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις
Δλδ αμα βγαλουμε τα Σ/Κ και την 25η Μαρτιου. εννοειs μεσα σ ενα μηνα καπουτ??
Δεν το νομιζω
Κι εγώ μια χαρά παιδί είμαι. Αλλά από ένα σημείο και μετά οι πουτάνες ήταν μονόδρομος. Υπάρχει τόσο ψέμα σήμερα στις γκόμενες που έχω βαρεθεί. Όλοι οι συνομίλικοί μου που έχουν σχέσεις είναι λες και φοράνε χειροπαίδες. Δεν λέω ότι οι πουτάνες είναι εσαεί λύση, αλλά ένας εύκολος δρόμος να απομυθοποιήσεις το γαμήσι που τόοοσο ψηλά έχουν θέσει οι ελλεηνίδες. Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις
οπως τα λες
το οριο γιατι το βαζεις στις 20
εγω θα το βαζα λιγο εως πολυ( ) παραπανω
Καποιων ετων...Μαλιστα..........Αν και ειναι πολυψηφιοs ....20 ειναι μονο τον Φλεβαρη πουναι και κουτσοs20 σε διάστημα κάποιων ετών ρε φίλε Όχι μονοκοπανιά και μετά τίποτα. Οκ αν σου φαίνονται λίγες (ως εκεί ειναι τα οικονομικά μου) έχω και φίλους που έχουν κάνει σεξ μόνο μια-δυο φορές σε πουτάνες και αυτό ήταν
Καποιων ετων...Μαλιστα..........Αν και ειναι πολυψηφιοs ....20 ειναι μονο τον Φλεβαρη πουναι και κουτσοs
επιλέγεται αυτός που κάνει πρώτος το πρώτο βήμα, ως άλλοθι αυτού επικαλούνται πως ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός και τέτοια, φοβούνται την απόρριψη και αυτές !!
Δεν λέω ότι οι πουτάνες είναι εσαεί λύση, αλλά ένας εύκολος δρόμος να απομυθοποιήσεις το γαμήσι που τόοοσο ψηλά έχουν θέσει οι ελλεηνίδες.
αυτό είναι πολύ σωστό. σε κάνουν πιο χαλαρό και άνετο στο παιχνίδι με γυναίκες και σε προστατεύουν από λάθος επιλογές που μπορεί να γίνονταν υπό την πίεση της κάβλας.
αυτό είναι πολύ σωστό. σε κάνουν πιο χαλαρό και άνετο στο παιχνίδι με γυναίκες και σε προστατεύουν από λάθος επιλογές που μπορεί να γίνονταν υπό την πίεση της κάβλας.
ακόμα και οι πατσαβούρες είναι δύσκολες ... για όνομα του Θεού
Iceman82 ποσο χρονων εισαι φιλε?και σε ποια επαρχιακη πολη εισαι αν επιτρεπεται.εγω απο σερρες ειμαι αλλα συχνα κ θεσσαλονικη κατεβαινωΦίλε το θεϊκότερο που είχε γράψει πριν μια βδομάδα κάποια στο fb είναι ότι πλέον οι γυναίκες την πέφτουν και οι άντρες βάζουν κρέμες και κάτι άλλα εμπριμέ. Ναι...βλέπουμε πόσο την πέφτουν, δεν τις προλαβαίνουμε
Φιλάρα κάτι χοντρές τις γνωρίζεις για 1η φορά μέσω απλής κοινωνικής συναναστροφής και βλέπεις έχουν ένα ύφάκι, δε συστήνονται...έχουν ξεφύγει. Αλλά βρίσκουν και κάνουν δυστυχώς :-
ρε παιδια τωρα με τη κριση εχουν δυσκολεψει οι ελληνιδες???τι λετε??? εγω θα ελεγα ναι...
Iceman82 ποσο χρονων εισαι φιλε?και σε ποια επαρχιακη πολη εισαι αν επιτρεπεται.εγω απο σερρες ειμαι αλλα συχνα κ θεσσαλονικη κατεβαινω
στον πούτσο μας ...
ποιος τις γαμαει αυτες....στον πούτσο μας ...
κρητικος ρε φιλε ??τοσο ωραιο νησι που ερχονται τουριστριες ελληνιδες ξενες και δν γαμας?τουλαχστον τα καλοκαιρια κανε κατι τυπε!!!Το λέω παραπάνω...31 ;) Από Χανιά. Θεσσαλονίκη Βαρδάρη, Βίλκα παίζουν καλά κομμάτια