Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η υστερία είναι ανώτερη λέξη από την εκδίκηση άρα το σπάσιμο του τζαμιού είναι χειρίτερη πράξη από το κόψιμο του πουλιού !

Τι να σου πω εμένα με κουραζουν οι φωνες δεν τις μπορω καθολου

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
λοιπόν καληνυχτίζω την εκλεκτή παρέα πάω στην αγκαλιά του Μορφέα ... σας αφήνω να ξημερώσετε ...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
αρρωστημένα πράγματα είναι ρε τύπε .. κολλημένες καταστάσεις που πηγάζουν από την γενικότερη ανασφάλεια τους μήπως και μείνουν χωρίς τον γαμπρό

:thumbsup: Ακριβώς έτσι είναι οι ελλεϊνίδες από μικρές.

Πιτσιρικάς μες στα ντουζένια μου, σε επαρχιωτική μικρή πόλη (Βόρεια Αττική), έχω κρυφτεί σε ντουλάπα για να μου αποδείξει με ντοκουμέντα ένας κολλητός μου πόσο βρωμιάρες είναι. Η μέθοδός του ήταν να τις τρελαίνει στην πλάκα να τις κάνει να νιώθουν θεές και μετά από μόνες τους κατευθείαν στο ψητό. Η λυσσάρα (ένα χρόνο μεγαλύτερή μας), χωρίς πολλά πολλά τον βούτηξε και κατευθείαν στο κουλουράκι της στα όρθια. Από την μανία της στιγμής πήγανε να πέσουν επάνω στην κρυψώνα μου και να γίνουμε κώλος. Όταν δε στη συνέχεια, της ζητησε να γυρίσουν από την άλλη του [size=12pt]αποκρίθηκε ΟΧΙ είμαι παρθένα[/size]  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  Αφού λύσσαξε να την ξεσκίσει στη σούφρα για τα καλά  :fuck2:, ντυθήκανε και μετά τό'παιζε "κυρία αφ'υψηλού" μην ξεράσω...  
vomiting-emoticon-design-33108867.jpg

V...

Aleksander Rodos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είναι για ξερατά πράγματι! Ξέρω κι εγώ άπειρες τέτοιες περιπτώσεις: Από μπρός παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τραίνα:grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μονο στα πορνεια εχει ο αντρας επιλογη.εξω απο αυτα επιλεγει μονο η γυναικα .οποιος λεει το αντιθετο λεει ψεματα.και υποστηριζει τον φεμινισμο.δεν εχω δει ποτε μου αντρα να επιλεγει αλλα μονο να επιλεγετε.οι γυναικες δεν θελουν οι αντρες να ξυπνησουν και να αγκαλιασουν τον πορνισμο.γιατι αυτο θα σημαινε το τελος της εξουσιας τους.χειριζονται τους αντρες με την σεξουαλικοτητα τους αλλα οι αντρες για βιολογικους λογους δεν μπορουν να κανουν το ιδιο.οποτε οποιος υπερασπιζεται τις σχεσεις με γυναικες.υπερασπιζεται το αδικο προς τον αντρα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μονο στα πορνεια εχει ο αντρας επιλογη.εξω απο αυτα επιλεγει μονο η γυναικα .οποιος λεει το αντιθετο λεει ψεματα.και υποστηριζει τον φεμινισμο.δεν εχω δει ποτε μου αντρα να επιλεγει αλλα μονο να επιλεγετε.οι γυναικες δεν θελουν οι αντρες να ξυπνησουν και να αγκαλιασουν τον πορνισμο.γιατι αυτο θα σημαινε το τελος της εξουσιας τους.χειριζονται τους αντρες με την σεξουαλικοτητα τους αλλα οι αντρες για βιολογικους λογους δεν μπορουν να κανουν το ιδιο.οποτε οποιος υπερασπιζεται τις σχεσεις με γυναικες.υπερασπιζεται το αδικο προς τον αντρα

και σκεψου οτι οι αντρες ειναι λιγοτεροι στον πλανητη απο οτι οι γυναικες και μας ελεγχουν ..ποσο γκαου ειμαστε  :idiot: :idiot:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και σκεψου οτι οι αντρες ειναι λιγοτεροι στον πλανητη απο οτι οι γυναικες και μας ελεγχουν ..ποσο γκαου ειμαστε  :idiot: :idiot:
ποτε θα ερθει η μερα που θα αντιληφθουν οι αντρες την δυναμη της πουτσας τους να λες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ετσι ειναι τυπε καλα τα λες
απλα στη σχεση εχεις πιο παθιαρικο σεξξ τουλαχιστον σε μενα εχει τυχει αυτο νιωθεις πιο ωραια απο τον καρφωνεις μια επειδη την πληρωσες  :grin: :grin: :grin: :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να θυμαστε οτι μονο στα μπουρδελα επιλεγουμε πραγματικα.ολα τα αλλα ειναι ψεμα των φεμινιστριων για να σας ελενχουν.γαμωντας στα μπουρδελα υπερασπιζεστε το δικαιο.δινεται γροθια στον αιδιοκρατισμο του συστηματος.ανηκετε στην κοινωνια.κανενα αιδιο δεν μπορει να δευσμευσει τη καρδια σας πλεον.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να θυμαστε οτι μονο στα μπουρδελα επιλεγουμε πραγματικα.ολα τα αλλα ειναι ψεμα των φεμινιστριων για να σας ελενχουν.γαμωντας στα μπουρδελα υπερασπιζεστε το δικαιο.δινεται γροθια στον αιδιοκρατισμο του συστηματος.ανηκετε στην κοινωνια.κανενα αιδιο δεν μπορει να δευσμευσει τη καρδια σας πλεον.
ενταξει ρε φιλε μην φτανεις στο αλλο ακρο.γιατι κακο ειναι να εχεις σχεση και να σε ικανοποιει??
απλα οταν δν εχεις πηγαινεις στα κοριτσια της δουλειας η πας για φρεσκο κρεας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν τους δινουμε σημασια.δεν τις εχουμε αναγκη.γαμαμε διμετρες πορνες και τις απαξιωνουμε οποτε βρισκουμε ευκαιρια. εφοσον θελουν να μας βλεπουν ως ορθια πορτοφολια.τις βλεπουμε και εμεις ως ορθιες τρυπες.κυνισμος στον κυνισμο.δεν εχουμε τυψεις αν τις απατησουμε.ουτως η αλλος και αυτες θα κανανε το ιδιο αν βρισκαν εναν λεφτα να τις παντρευτει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ενταξει ρε φιλε μην φτανεις στο αλλο ακρο.γιατι κακο ειναι να εχεις σχεση και να σε ικανοποιει??
απλα οταν δν εχεις πηγαινεις στα κοριτσια της δουλειας η πας για φρεσκο κρεας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτο πεστο στους αντρες που δεν επιλεγονται απο τις γυναικες.οι γυναικες καλοπερνανε στην ελλαδα σε αντιθεση με τους αντρες.οι γυναικες εχουν ολες τις επιλογες.οι αντρες απλα περιμενουν και οτι κατσει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο πεστο στους αντρες που δεν επιλεγονται απο τις γυναικες.οι γυναικες καλοπερνανε στην ελλαδα σε αντιθεση με τους αντρες.οι γυναικες εχουν ολες τις επιλογες.οι αντρες απλα περιμενουν και οτι κατσει
τι ομαδα εισαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom