Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
δεν θυμαμαι καν τι ειπες
αυτό που μου απάντησες
δεν θυμαμαι καν τι ειπες
Σωστα. Ουτως ή αλλως την σκεφτεται δεν την σκεφτεται, το κερατο θα το φας.οχι, γιατι αν με απασχολησει τι θα αλλαξει;
μπερδευτηκα ειναι αργουτσικα :-αυτό που μου απάντησες
ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο.Σωστα. Ουτως ή αλλως την σκεφτεται δεν την σκεφτεται, το κερατο θα το φας.
Αν αγαπάς/γουστάρεις κάποιον όλα τα σκέφτεσαι και όλα πρέπει να σε ενδιαφέρουν...ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο.
Εγω πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι οι γυναικες ζουν πολυ λιγοτερο στο παρελθον, σε συγκριση με εμας.
Σου ειναι αδιαφορο αν θα φας κερατο. Μαλιστα. Οκ, ό,τι πεις.ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο.
Ποιός άντρας κοιτάει το παρελθόν στα μουνιά ρε ;;;;;;
(Εκτός κι αν πρόκειται να ξαναγαμήσει παλιές πρώην).
Σταθερά το μέλλον κοιτάμε.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε τίποτε αδελφάρες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής που ξέρεις,
από αυτές που τον Αύγουστο προς τα τέλη , ρίχνουν και κανένα (ροζ) πουλοβεράκι στους ώμους, γιατί βάζει ... ψύχρες ...
Εγώ από το παρελθόν , νοσταλγώ μόνο τα μέλη της οικογενείας μου , που τα έφαγε το χώμα.
Σου ειναι αδιαφορο αν θα φας κερατο. Μαλιστα. Οκ, ό,τι πεις.
Από τον άντρα τον σωστό , τον πρόστυχο , δεν τις πειράζει το κέρατο Άλεξ.
Ξέρουν ότι ο τύπος είναι sperm-bomb και δεν χωράνε αυτές μόνο το σπέρμα του.
Οπότε αναγκαστικά θα στάξει λίγο και αλλού.
Από κάτι αδελφάρες που ρίχνουν στους ώμους τον αύγουστο τα πουλοβεράκια
για την ψύχρα ... και τρώνε σε γκουρμάδικα ... από αυτούς δεν ανέχονται κέρατο ...
το μοναδικό που με ενδιαφέρει ειναι να μην με κολλησει κατι και να μην το μαθω. Αν συμβεί κάτι απο τα δύο θα του κόψω το πουλί του και θα του το δώσω να το φάει πρωινό Απλά και ξηγημέναΣου ειναι αδιαφορο αν θα φας κερατο. Μαλιστα. Οκ, ό,τι πεις.
Από τον άντρα τον σωστό , τον πρόστυχο , δεν τις πειράζει το κέρατο Άλεξ.
Ξέρουν ότι ο τύπος είναι sperm-bomb και δεν χωράνε αυτές μόνο το σπέρμα του.
Οπότε αναγκαστικά θα στάξει λίγο και αλλού.
Από κάτι αδελφάρες που ρίχνουν στους ώμους τον αύγουστο τα πουλοβεράκια
για την ψύχρα ... και τρώνε σε γκουρμάδικα ... από αυτούς δεν ανέχονται κέρατο ...
θα του κόψω το πουλί του και ...
το μοναδικό που με ενδιαφέρει ειναι να μην με κολλησει κατι και να μην το μαθω. Αν συμβεί κάτι απο τα δύο θα του κόψω το πουλί του και θα του το δώσω να το φάει πρωινό Απλά και ξηγημένα
έχεις δει γυναίκα να εκδικείται;Λίγες γυναίκες μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Τι εξοικείωση έχεις με αίματα ;;
Έχεις σφάξει κότα ;;;
Έχεις δει ζώο να πεθαίνει και να πηδάνε τα αίματα από τραύμα ;;;
έχεις δει γυναίκα να εκδικείται;
έχεις δει γυναίκα να εκδικείται;
ο εθνικός μας πορνοστάρ έλεγε σου ετοιμάζω το πρωινό σου και είχε την πούτσα του στο καλοριφέρ .. κάτι ανάλογο ??
Αυτο που περιγράφεις ειναι υστερία δεν ειναι εκδίκηση.εγώ κάτι τζάμια είχα ακούσει να σπάνε από την γειτόνισσα που πέταξε την παντόφλα της στον άντρα αλλά αυτή πέτυχε το τζάμι ... τραυματική εμπειρία 3 η ώρα το βράδυ πήγαινα και γυμνάσιο τότε
Όχι.
Αλλά το κόψιμο πουλιού, είναι ακραίο .
Φαντάζεσαι ότι αν κόψεις το πουλί κάποιου, θα σου σπάσει το σβέρκο άμεσα μάλλον έτσι ;;
Πιθανόν αφού σου βγάλει τα μάτια με τα δάκτυλα πρώτα.
Και ξέρεις , πολλοί άνδρες όπως εγώ, τα νύχια τα κόβουν βαθιά,
οπότε για να σου βγάλει τα μάτια , θα πρέπει να ασκήσει μεγάλη πίεση.
Δεν είναι σαν να σου βγουν από γυναικεία χέρια με μανικιούρ φαλτσέτες.
α δεν ξέρω τι έλεγε :-Αυτο που περιγράφεις ειναι υστερία δεν ειναι εκδίκηση.