Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυτο πεστο στους αντρες που δεν επιλεγονται απο τις γυναικες.οι γυναικες καλοπερνανε στην ελλαδα σε αντιθεση με τους αντρες.οι γυναικες εχουν ολες τις επιλογες.οι αντρες απλα περιμενουν και οτι κατσει
καλα δν εχεις κ αδικο αλλα μην φανταστεις οτι στο εξωτερικο γαμανε ολοι αβερτα..παραμυθια τ νεοελληνα ειναι αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αν υπονοεις οτι δεν γαμαω μονο εγω εισαι γελασμενος.οι περισοοτεροι αντρες εχουν προβλημα.δεν ειναι δικο μου προβλημα.αλλα ολης της κοινωνιας.απλα εκφραζω την αποψη των πολλων
ε και οι περισσοτεροι ειναι μαλακες γιαυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ε και οι περισσοτεροι ειναι μαλακες γιαυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι μαλακες επειδη δεν γουσταρουν να κερδισουν την ηλιθια αναγνωριση των γυναικων?καταλαβα.οποιος εχει λιγη αξιοπρεπεια ειναι μαλακας

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αν υπονοεις οτι δεν γαμαω μονο εγω εισαι γελασμενος.οι περισοοτεροι αντρες εχουν προβλημα.δεν ειναι δικο μου προβλημα.αλλα ολης της κοινωνιας.απλα εκφραζω την αποψη των πολλων
Δεν υποννοω τπτ.......Το να καθομαι και να κλαιγομαι δεν ειναι λυση

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ειναι μαλακες επειδη δεν γουσταρουν να κερδισουν την ηλιθια αναγνωριση των γυναικων?καταλαβα.οποιος εχει λιγη αξιοπρεπεια ειναι μαλακας
οχι ρε φιλε δν εννοω αυτο εννοω δν ξερουν πως να τις προσεγγισουν.και οποιος τις καταφερνει δν καταλβα δηλαδη δν εχει αξιοπρεπεια και ειναι μουνοδουλος κ κλαρινογαμπρος?αυτο εννοεις??

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οχι ρε φιλε δν εννοω αυτο εννοω δν ξερουν πως να τις προσεγγισουν.και οποιος τις καταφερνει δν καταλβα δηλαδη δν εχει αξιοπρεπεια και ειναι μουνοδουλος κ κλαρινογαμπρος?αυτο εννοεις??
εγω απλα λεω για το κοινωνικο θεμα που μαστιζει την ελλαδα.τωρα αν εσυ ησουν τυχερος στη ζωη σου ειναι αλλο θεμα.η περισσοτεροι νεοι αντρες δεν δικαιωμα επιλογης στην ελλαδα εκτος της πορνειας.περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξουν οι γυναικες.αν εσυ αυτο το θεωρεις δικαιοσυνη δεν εχω να πω τιποτα αλλο να πω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εγω απλα λεω για το κοινωνικο θεμα που μαστιζει την ελλαδα.τωρα αν εσυ ησουν τυχερος στη ζωη σου ειναι αλλο θεμα.η περισσοτεροι νεοι αντρες δεν δικαιωμα επιλογης στην ελλαδα εκτος της πορνειας.περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξουν οι γυναικες.αν εσυ αυτο το θεωρεις δικαιοσυνη δεν εχω να πω τιποτα αλλο να πω
πρεπει να συμπεριφερεσαι σαν νταβατζης για να σε γουσταρουν τυπε οχι κλαρινοκαγκουρας να εισαι..
ποιος σου ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πρεπει να συμπεριφερεσαι σαν νταβατζης για να σε γουσταρουν τυπε οχι κλαρινοκαγκουρας να εισαι..
ποιος σου ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
για αυτο και εγω λεω στους αντρες να πανε στα πορνεια.εκει περα θα βρουν πολυ λιγοτερη υποκρισια.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

πολλούς νέους βλέπεις στα μπουρδέλα - studio και λοιπά ιδρύματα παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών ... δεν είναι τυχαίο και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί,  απλά μην είμαστε μηδενιστές του στυλ η κοινωνία που επιβάλλει φεμινισμό και τέτοια

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πολλούς νέους βλέπεις στα μπουρδέλα - studio και λοιπά ιδρύματα παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών ... δεν είναι τυχαίο και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί,  απλά μην είμαστε μηδενιστές του στυλ η κοινωνία που επιβάλλει φεμινισμό και τέτοια
αυτο λεω και εγω.οταν λεω φεμινισμο.μιλαω για το αποτελεσμα και οχι μια κακια φεμινιστρια που κινει τα νηματα απο το μπουντρουμι της.οι γυναικες επιλεγουν ο αντρας περιμενει.ε λοιπον δεν το δεχομαι.ουτε θελω να το δεχτουν και οι υπολοιποι αντρες.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
η νεολαια δεν επιτρεπεται να γαμαει συχνα στα μπουρδελα,μονο για εμας τους <40 επιτρεπεται.Επισης οι νεοι που βλεπω ειναι κατι ατομα που εξω δεν μπορουν να βρουν γκομενα μην τα ριχνουμε ολα στις ελλεηνηδες αλλωστε αμα ο αλλος ντρεπεται να μιλησει σε μια γκομενα η ειναι τσιγκουνης και δεν κερναει την γκομενα δεν θα γαμησει ουτε κατσικα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η νεολαια δεν επιτρεπεται να γαμαει συχνα στα μπουρδελα,μονο για εμας τους <40 επιτρεπεται.Επισης οι νεοι που βλεπω ειναι κατι ατομα που εξω δεν μπορουν να βρουν γκομενα μην τα ριχνουμε ολα στις ελλεηνηδες αλλωστε αμα ο αλλος ντρεπεται να μιλησει σε μια γκομενα η ειναι τσιγκουνης και δεν κερναει την γκομενα δεν θα γαμησει ουτε κατσικα
μπουρδες.μια χαρα παιδια ξερω που πανε με πορνες.επειδη δεν επιλεχτηκαν απο τις γυναικες.εγω και οοι φιλοι μου κεραζομαστε μεταξυ μας αρα αυτο που λες δεν ισχυει.επισης το τσιγκουνης το εκλαμβανω ως χορηγος.δεν γουσταρω να πληρωνω την αλλη για να παριστανει την καυλωμενη.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ποιούς ορίζεις σαν νεολαία? Φίλε μου είμαι 31 ετών και ζω σε μια επαρχιακή πόλη και βλέπω γενικά την αντιμετώπιση των γυναικών. Αν δεν είσαι του "κύκλου" και δεν έχεις τα κονέ δεν κάνεις ΒΗΜΑΑ. Εδώ πας να ανοίξεις μια απλή κουβέντα με κάποια στο δρόμο (λ.χ με πόσα μπορώ να βρω ένα τέτοιο ποδήλατο) και σε αντιμετωπίζει με μια ψύχρα λες και της είπες πόσα θες για να γαμηθούμε...Πας να ανοίξεις κουβεντούλα στο fb, ακόμα και γενικά...πόρτα κι εκεί.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιούς ορίζεις σαν νεολαία? Φίλε μου είμαι 31 ετών και ζω σε μια επαρχιακή πόλη και βλέπω γενικά την αντιμετώπιση των γυναικών. Αν δεν είσαι του "κύκλου" και δεν έχεις τα κονέ δεν κάνεις ΒΗΜΑΑ. Εδώ πας να ανοίξεις μια απλή κουβέντα με κάποια στο δρόμο (λ.χ με πόσα μπορώ να βρω ένα τέτοιο ποδήλατο) και σε αντιμετωπίζει με μια ψύχρα λες και της είπες πόσα θες για να γαμηθούμε...Πας να ανοίξεις κουβεντούλα στο fb, ακόμα και γενικά...πόρτα κι εκεί.
πες τα ρε φιλε γιατι καποιοι  θα μας τρελανουν εδω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πες τα ρε φιλε γιατι καποιοι  θα μας τρελανουν εδω

Κι εγώ μια χαρά παιδί είμαι. Αλλά από ένα σημείο και μετά οι πουτάνες ήταν μονόδρομος. Υπάρχει τόσο ψέμα σήμερα στις γκόμενες που έχω βαρεθεί. Όλοι οι συνομίλικοί μου που έχουν σχέσεις είναι λες και φοράνε χειροπαίδες. Δεν λέω ότι οι πουτάνες είναι εσαεί λύση, αλλά ένας εύκολος δρόμος να απομυθοποιήσεις το γαμήσι που τόοοσο ψηλά έχουν θέσει οι ελλεηνίδες. Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom