House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
τρολ αθηνών.τι ομαδα εισαι;
τρολ αθηνών.τι ομαδα εισαι;
δεν ασχολουμαι με ομαδες φιλε μου.τι ομαδα εισαι;
καλα δν εχεις κ αδικο αλλα μην φανταστεις οτι στο εξωτερικο γαμανε ολοι αβερτα..παραμυθια τ νεοελληνα ειναι αυτααυτο πεστο στους αντρες που δεν επιλεγονται απο τις γυναικες.οι γυναικες καλοπερνανε στην ελλαδα σε αντιθεση με τους αντρες.οι γυναικες εχουν ολες τις επιλογες.οι αντρες απλα περιμενουν και οτι κατσει
ε και οι περισσοτεροι ειναι μαλακες γιαυτοαν υπονοεις οτι δεν γαμαω μονο εγω εισαι γελασμενος.οι περισοοτεροι αντρες εχουν προβλημα.δεν ειναι δικο μου προβλημα.αλλα ολης της κοινωνιας.απλα εκφραζω την αποψη των πολλων
ειναι μαλακες επειδη δεν γουσταρουν να κερδισουν την ηλιθια αναγνωριση των γυναικων?καταλαβα.οποιος εχει λιγη αξιοπρεπεια ειναι μαλακαςε και οι περισσοτεροι ειναι μαλακες γιαυτο
Δεν υποννοω τπτ.......Το να καθομαι και να κλαιγομαι δεν ειναι λυσηαν υπονοεις οτι δεν γαμαω μονο εγω εισαι γελασμενος.οι περισοοτεροι αντρες εχουν προβλημα.δεν ειναι δικο μου προβλημα.αλλα ολης της κοινωνιας.απλα εκφραζω την αποψη των πολλων
οχι ρε φιλε δν εννοω αυτο εννοω δν ξερουν πως να τις προσεγγισουν.και οποιος τις καταφερνει δν καταλβα δηλαδη δν εχει αξιοπρεπεια και ειναι μουνοδουλος κ κλαρινογαμπρος?αυτο εννοεις??ειναι μαλακες επειδη δεν γουσταρουν να κερδισουν την ηλιθια αναγνωριση των γυναικων?καταλαβα.οποιος εχει λιγη αξιοπρεπεια ειναι μαλακας
εγω απλα λεω για το κοινωνικο θεμα που μαστιζει την ελλαδα.τωρα αν εσυ ησουν τυχερος στη ζωη σου ειναι αλλο θεμα.η περισσοτεροι νεοι αντρες δεν δικαιωμα επιλογης στην ελλαδα εκτος της πορνειας.περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξουν οι γυναικες.αν εσυ αυτο το θεωρεις δικαιοσυνη δεν εχω να πω τιποτα αλλο να πωοχι ρε φιλε δν εννοω αυτο εννοω δν ξερουν πως να τις προσεγγισουν.και οποιος τις καταφερνει δν καταλβα δηλαδη δν εχει αξιοπρεπεια και ειναι μουνοδουλος κ κλαρινογαμπρος?αυτο εννοεις??
πρεπει να συμπεριφερεσαι σαν νταβατζης για να σε γουσταρουν τυπε οχι κλαρινοκαγκουρας να εισαι..εγω απλα λεω για το κοινωνικο θεμα που μαστιζει την ελλαδα.τωρα αν εσυ ησουν τυχερος στη ζωη σου ειναι αλλο θεμα.η περισσοτεροι νεοι αντρες δεν δικαιωμα επιλογης στην ελλαδα εκτος της πορνειας.περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξουν οι γυναικες.αν εσυ αυτο το θεωρεις δικαιοσυνη δεν εχω να πω τιποτα αλλο να πω
για αυτο και εγω λεω στους αντρες να πανε στα πορνεια.εκει περα θα βρουν πολυ λιγοτερη υποκρισια.πρεπει να συμπεριφερεσαι σαν νταβατζης για να σε γουσταρουν τυπε οχι κλαρινοκαγκουρας να εισαι..
ποιος σου ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη???
εγω απλα λεω για το κοινωνικο θεμα που μαστιζει την ελλαδα.τωρα αν εσυ ησουν τυχερος στη ζωη σου ειναι αλλο θεμα.η περισσοτεροι νεοι αντρες δεν δικαιωμα επιλογης στην ελλαδα εκτος της πορνειας.περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξουν οι γυναικες.αν εσυ αυτο το θεωρεις δικαιοσυνη δεν εχω να πω τιποτα αλλο να πω
αυτο λεω και εγω.οταν λεω φεμινισμο.μιλαω για το αποτελεσμα και οχι μια κακια φεμινιστρια που κινει τα νηματα απο το μπουντρουμι της.οι γυναικες επιλεγουν ο αντρας περιμενει.ε λοιπον δεν το δεχομαι.ουτε θελω να το δεχτουν και οι υπολοιποι αντρες.πολλούς νέους βλέπεις στα μπουρδέλα - studio και λοιπά ιδρύματα παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών ... δεν είναι τυχαίο και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί, απλά μην είμαστε μηδενιστές του στυλ η κοινωνία που επιβάλλει φεμινισμό και τέτοια
η νεολαια δεν επιτρεπεται να γαμαει συχνα στα μπουρδελα,μονο για εμας τους <40 επιτρεπεται.Επισης οι νεοι που βλεπω ειναι κατι ατομα που εξω δεν μπορουν να βρουν γκομενα μην τα ριχνουμε ολα στις ελλεηνηδες αλλωστε αμα ο αλλος ντρεπεται να μιλησει σε μια γκομενα η ειναι τσιγκουνης και δεν κερναει την γκομενα δεν θα γαμησει ουτε κατσικαπολλούς νέους βλέπεις στα μπουρδέλα - studio και λοιπά ιδρύματα παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών ... δεν είναι τυχαίο και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί, απλά μην είμαστε μηδενιστές του στυλ η κοινωνία που επιβάλλει φεμινισμό και τέτοια
μπουρδες.μια χαρα παιδια ξερω που πανε με πορνες.επειδη δεν επιλεχτηκαν απο τις γυναικες.εγω και οοι φιλοι μου κεραζομαστε μεταξυ μας αρα αυτο που λες δεν ισχυει.επισης το τσιγκουνης το εκλαμβανω ως χορηγος.δεν γουσταρω να πληρωνω την αλλη για να παριστανει την καυλωμενη.η νεολαια δεν επιτρεπεται να γαμαει συχνα στα μπουρδελα,μονο για εμας τους <40 επιτρεπεται.Επισης οι νεοι που βλεπω ειναι κατι ατομα που εξω δεν μπορουν να βρουν γκομενα μην τα ριχνουμε ολα στις ελλεηνηδες αλλωστε αμα ο αλλος ντρεπεται να μιλησει σε μια γκομενα η ειναι τσιγκουνης και δεν κερναει την γκομενα δεν θα γαμησει ουτε κατσικα
η νεολαια δεν επιτρεπεται να γαμαει συχνα στα μπουρδελα,μονο για εμας τους <40 επιτρεπεται.Επισης οι νεοι που βλεπω ειναι κατι ατομα που εξω δεν μπορουν να βρουν γκομενα μην τα ριχνουμε ολα στις ελλεηνηδες αλλωστε αμα ο αλλος ντρεπεται να μιλησει σε μια γκομενα η ειναι τσιγκουνης και δεν κερναει την γκομενα δεν θα γαμησει ουτε κατσικα
πες τα ρε φιλε γιατι καποιοι θα μας τρελανουν εδωΠοιούς ορίζεις σαν νεολαία? Φίλε μου είμαι 31 ετών και ζω σε μια επαρχιακή πόλη και βλέπω γενικά την αντιμετώπιση των γυναικών. Αν δεν είσαι του "κύκλου" και δεν έχεις τα κονέ δεν κάνεις ΒΗΜΑΑ. Εδώ πας να ανοίξεις μια απλή κουβέντα με κάποια στο δρόμο (λ.χ με πόσα μπορώ να βρω ένα τέτοιο ποδήλατο) και σε αντιμετωπίζει με μια ψύχρα λες και της είπες πόσα θες για να γαμηθούμε...Πας να ανοίξεις κουβεντούλα στο fb, ακόμα και γενικά...πόρτα κι εκεί.
πες τα ρε φιλε γιατι καποιοι θα μας τρελανουν εδω