Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φαινόταν όντως πεπειραμένη και άνετη σε μια εποχή που οι πιο πολλοί δεν πολυγαμούσαμε.
Σουρωτήρι θα την είχαν κάνει στις καταλήψεις
φαινόταν όντως πεπειραμένη και άνετη σε μια εποχή που οι πιο πολλοί δεν πολυγαμούσαμε.
Κι εγώ μια χαρά παιδί είμαι. Αλλά από ένα σημείο και μετά οι πουτάνες ήταν μονόδρομος. Υπάρχει τόσο ψέμα σήμερα στις γκόμενες που έχω βαρεθεί. Όλοι οι συνομίλικοί μου που έχουν σχέσεις είναι λες και φοράνε χειροπαίδες. Δεν λέω ότι οι πουτάνες είναι εσαεί λύση, αλλά ένας εύκολος δρόμος να απομυθοποιήσεις το γαμήσι που τόοοσο ψηλά έχουν θέσει οι ελλεηνίδες. Οκ μετά τις 20 πουτάνες αράζεις
κι οι κρητικες πολυ καριολες τυπε.....δεν πανε με κρητικους ως επι το πλειστον....γιαυτο και καριολες και οχι πουτανεςΕπίσης: Φτιάξτα με Σερραία να γαμάει όλη η παρέα.
Υ.Γ: kostakis_ss πλακίτσα κάνουμε δεν προσβάλλω την πόλη σου. Ελεύθερος να πεις κι εσύ για τις Κρητικές ότι γουστάρεις ;)
Τι 20 ρε τυπε, θα μας τρελανεις; Εδω 20 (και βαλε) ειναι οι μη επαγγελματιες, αμα βαλουμε και τις επαγγελματιες μεσα πρεπει να εχουμε ξεπερασει τις 220. Και συνεχιζουμε ακαθεκτοι, καλα να ειμαστε να γαμαμε...
κι οι κρητικες πολυ καριολες τυπε.....δεν πανε με κρητικους ως επι το πλειστον....γιαυτο και καριολες και οχι πουτανες
κι οι κρητικες πολυ καριολες τυπε.....δεν πανε με κρητικους ως επι το πλειστον....γιαυτο και καριολες και οχι πουτανες
Μακάρι να τις 1000άσεις (πραγματικά όμως). Απλά αν δεις εξηγώ και κάποιους προσωπικούς λόγους επάνω για τους οποίους είναι μόνο 20 και όχι 220
είχα κρητικιά 32 χρονών στην δουλειά ... πολύ όμορφο πρόσωπο μου είχε κάνει και δώρο αποσμητικό μασχάλης στην γιορτή μου !!
Καλά για ροχάλες στη μάπα είναι δεν το συζητώ. Όπως οι περισσότερες ελλεεινίδες
Ναι τωρα το ειδα, κατι λες για μικροβιοφοβιες. Τυπε ξεπερασε τις φοβιες σου και ορμα στο μουνι, στο κατω-κατω απο τον απολυτο δεν ξεφυγε κανεις
...μου είχε κάνει και δώρο αποσμητικό μασχάλης στην γιορτή μου !!
Ναί, πλὴν ἑνίοτε ἡ μεγαλόνησος γεννᾷ θαύματα...
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/agg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:cum: :cum:
λεπτή χειρονομία.
Ναι τωρα το ειδα, κατι λες για μικροβιοφοβιες. Τυπε ξεπερασε τις φοβιες σου και ορμα στο μουνι, στο κατω-κατω απο τον απολυτο δεν ξεφυγε κανεις
σαν να σου λεγε βρωμανε οι μασχαλες σου δλδ μαν.....καριολαείχα κρητικιά 32 χρονών στην δουλειά ... πολύ όμορφο πρόσωπο μου είχε κάνει και δώρο αποσμητικό μασχάλης στην γιορτή μου !!
Ναί, πλὴν ἑνίοτε ἡ μεγαλόνησος γεννᾷ θαύματα...
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/agg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να το χέσω μαν τι γεννάει η μεγαλόνησος. Αν δεν το γλεντάω εγώ τι να το κάνω? ;)
Δλδ δωρο με υπονοουμενο ετσι???σαν να σου λεγε βρωμανε οι μασχαλες σου δλδ μαν.....καριολα
Δλδ δωρο με υπονοουμενο ετσι???
Να τηs κανει δωρο ενα σουτιεν......Καταλαβεs τι σημαινει ε??? ;)
Να το χέσω μαν τι γεννάει η μεγαλόνησος. Αν δεν το γλεντάω εγώ τι να το κάνω? ;)