Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.006

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εκτος απο το να φοραμε καποτα υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε για να μειωσουμε ακομα περισσοτερο τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης;

Πιστεύω ότι το βασικό είναι να γαμάμε νεαρές γυναίκες που λόγω ηλικίας δε θέλουν παιδιά. Οι 30+ είναι επικίνδυνες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μου λέει μια γνωστή μου(πριν το κόψω)πολύ δεν καπνίζεις?
Μειώνει τη γονιμότητα της λέω γι αυτό  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν θέλει να γίνει πατέρας χρειάζεται τη συναίνεση μιας γυναίκας. Δε μπορεί να τη βιάσει όπως θα έκανε ατιμώρητα στη φύση. Αντίστοιχα, δεν είναι άδικο αν μια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να χρειάζεται τη συναίνεση ενός άντρα.

Πιο απλή λύση βέβαια είναι να μην υποχρεώνεται ο πατέρας να πληρώσει διατροφή. Αν μια γυναίκα θέλει την οικονομική (και όχι μόνο) συμβολή του άντρα στη ανατροφή του παιδιού μπορεί να κάνει ΓΑΜΟ.

με ρωτάς γιατί δεν μπορείς να βιάζεις μια γυναίκα σοβαρα;ελπίζω οχι
Συναίνεση λογικα ζητούν και οι δύο . Στην περίπτωση του "τυχαίου παιδιού" λόγω της επιπολαιότητας και των δυο την έκτρωση καλειται να κάνει η γυναίκα και επομένως το βαρος ηθικο και σωματικο το λαμβάνει αυτή, συχνα και οικονομικο για την κατεξοχήν πράξη.
Ετσι με την λογικη οτι αν δεν θες εσυ δεν μπορω να επέμβω στο σωμα σου και εφοσον η γυναικα εχει το βιολογικο προνόμιο και βαρος της γέννησης αναγκαστικα ειναι υπεύθυνη και έχει τον πρώτο λόγο. τωρα γιατι η φύση της έδωσε το προνόμιο αυτό και σε εσάς άλλα προνόμια.. ε δεν ξέρω.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω ότι το βασικό είναι να γαμάμε νεαρές γυναίκες που λόγω ηλικίας δε θέλουν παιδιά. Οι 30+ είναι επικίνδυνες.

Να προσέχεις, στις πιο μικρές ηλικίες ειναι πολύ εύκολο να μείνει έγκυος κάποια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
με ρωτάς γιατί δεν μπορείς να βιάζεις μια γυναίκα σοβαρα;ελπίζω οχι
Συναίνεση λογικα ζητούν και οι δύο . Στην περίπτωση του "τυχαίου παιδιού" λόγω της επιπολαιότητας και των δυο την έκτρωση καλειται να κάνει η γυναίκα και επομένως το βαρος ηθικο και σωματικο το λαμβάνει αυτή, συχνα και οικονομικο για την κατεξοχήν πράξη.
Ετσι με την λογικη οτι αν δεν θες εσυ δεν μπορω να επέμβω στο σωμα σου και εφοσον η γυναικα εχει το βιολογικο προνόμιο και βαρος της γέννησης αναγκαστικα ειναι υπεύθυνη και έχει τον πρώτο λόγο. τωρα γιατι η φύση της έδωσε το προνόμιο αυτό και σε εσάς άλλα προνόμια.. ε δεν ξέρω.  

Να ελπίζεις ναι. Και καλα να πάθεις γιατι τις προάλλες τον υποστηριζες τον ζαβό.  :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ελπίζεις ναι. Και καλα να πάθεις γιατι τις προάλλες τον υποστηριζες τον ζαβό.  :uglystupid:

θα στο ξαναπώ είναι μια χαρά παιδί και κατάβα τι μου είπε οπως και εκείνος τι του ειπα. Εσυ γιατι ανακατεύεσαι; Δεν πας τον νικ δικο σου θεμα. Εμένα πιστεύεις θα μου αλλάξεις αποψη με το καλα να παθεις; χαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φτασαμε και στιs εγκυμοσυνεs????Αγριευουν τα πραγματα δω μεσα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μη φοβάστε ρε , δεν μένει καμία έγκυος απ το Facebook

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποσο ασχετος εισαι ρε μαν;Οι νεαρες ηλικιες ειναι και οι πιο επιφοβες στις γυναικες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οι μισοί και παραπάνω που φοβούνται τη δόλια εγκυμοσύνη γάμανε μόνο στις πουτάνες  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ΠΡοφυλακτικά εγκεφάλου χρειαζόμαστε εδώ μέσα .

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλο σαν δικαιολογια αλλα....................εχουν βγει τα προφυλακτικα ξερειs
Τρυπανε τα προφυλακτικα, τα κρατανε το προφυλακτικα μετα το σεξ κτλ. Τοσα εχουν ακουστει στα μεσημεριανα. Ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι.  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τρυπανε τα προφυλακτικα, τα κρατανε το προφυλακτικα μετα το σεξ κτλ. Τοσα εχουν ακουστει στα μεσημεριανα. Ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι.  :grin:
Αυτα ειναι βγαλμενα μεσα απ τη ζωη.....Οι δολοπλοκεs !!!!!!
Ποσο ακομα θ αντιστεκομαστε???Ποσεs παγιδεs ακομα θ αποφυγουμε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom