Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
body-wallet-choice_thumb.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στα κρεοπωλεία παλιά ειχαν μια επιγραφή που έλεγε "Ο κιμάς κόβεται παρουσία του πελάτη"
Ετσι και η καπότα.Ανοίγει η συσκευασία ΜΟΝΟ οταν είναι να τη φορέσεις και να μπεις εκεί που θέλεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορεί ο νόμος να ζητά τα παιδιά να γεννιούνται μετά απο συναίνεση των δυο γονέων. Αυτό θα δημιουργούσε τρομερα προβλήματα σε αντρες και γυναικες που πιθανον να ηθελαν να κανουν παιδια αλλα θα αναγκάζονταν να μεινουν χωρις παιδια επειδή δεν θα έβρισκαν κάποιον να συναινέσει. Η αν έβρισκαν θα έπρεπε πιθανόν να τον πληρώσουν δημιουργώντας ένα τραγικό για την ανθρωπότητα εμπόριο.

Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείς ότι το "τρομερό πρόβλημα" της συναίνεσης το αντιμετωπίζει κάθε άντρας που θέλει να κάνει παιδιά...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για να μην το κουράζουμε εδώ, ας ανοίξουμε καλύτερα ένα καινούργιο θέμα με τίτλο:

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ;

θα χει πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση  :rockon:
Προτείνω κάτι καλύτερο.
όποια νομίζει πως μπορεί να καταστήσει τον εαυτό της έγκυο(χωρίς τη θέλησή μου)κάνοντας σεξ μαζί μου ας κοπιάσει.
Αν καταφέρει να μείνει έγκυος το αναγνωρίζω και αναλαμβάνω τις νόμιμες συνέπειες.Για την επιστήμη ρε γαμώτο  :grin:
Θα προγηθεί Casting.

Επισκέπτης
Στα κρεοπωλεία παλιά ειχαν μια επιγραφή που έλεγε "Ο κιμάς κόβεται παρουσία του πελάτη"
Ετσι και η καπότα.Ανοίγει η συσκευασία ΜΟΝΟ οταν είναι να τη φορέσεις και να μπεις εκεί που θέλεις.

Άσε που οι περισσότεροι φοράνε την καπότα στη μέση του σεξ (μετά την πίπα κλπ) και πολλές φορές σε ημίφως-σκοτάδι...

Άσε που μπορεί να κάνει πουστιά η γκόμενα του στυλ "θα στην φορέσω εγώ" (με πίπα)

Άσε που τις περισσότερες φορές όλα αυτά, γίνονται στο ημίφως-σκοτάδι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.018
Πόντοι
7.885
Και πώς προκυπτουν 200.000 ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες τον χρονο που τερματιζονται? (χώρια αυτές που δεν τερματιζονται).

Φίλε 200.000 για ελλάδα λες ή γενικά  :uglystupid: :think: :o :o

Επισκέπτης
Προτείνω κάτι καλύτερο.
όποια νομίζει πως μπορεί να καταστήσει τον εαυτό της έγκυο(χωρίς τη θέλησή μου)κάνοντας σεξ μαζί μου ας κοπιάσει.
Αν καταφέρει να μείνει έγκυος το αναγνωρίζω και αναλαμβάνω τις νόμιμες συνέπειες.Για την επιστήμη ρε γαμώτο  :grin:
Θα προγηθεί Casting.

Τυπε ίσως εσύ να είσαι από τους προσεκτικούς

Οι περισσότεροι έχουν άγνοια κινδύνου και κάνουν μηχανικές κινήσεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε μου σκίουρε εκανα μια πρόταση  παραπάνω.Διάβασε τη κι αν ξέρεις κάποια που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ας κοπιάσει. :zfuck:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείς ότι το "τρομερό πρόβλημα" της συναίνεσης το αντιμετωπίζει κάθε άντρας που θέλει να κάνει παιδιά...

Ενας άντρας που θέλει να κάνει παιδιά  :think: Με μπέρδεψες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αρα δε τους παγιδεύει καμία απλά είναι ζώα,τα ζώα γαμάνε και τις γκαστρώνουν όλες

είναι αυτό που λέμε ενδεχόμενος δόλος. ξέρω οτι μπορεί να μείνει έγκυος, αλλά πιστεύω ότι δεν θα συμβεί σε εμένα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εκτος απο το να φοραμε καποτα υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε για να μειωσουμε ακομα περισσοτερο τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης; Υπαρχουν τιποτα σπερματοκτονα σπρευ; Βασικα θυμαμαι σε ενα επεισοδιο του Νip Τuck που ελεγε ο πουτανιαρης χειρουργος οτι ζεματαγε τα αρχιδια του λιγες ωρες πριν το γαμησι και σκοτωνε ετσι τα σπερματοζωαρια, κατι τετοιο.

Οσο για το παιδι γαμω την τσιγκουνια σας, το θεμα δεν ειναι να μην ξοδευω λεφτα, αν δε δωσω για το παιδι μου για ποιον θα δωσω; Η μαλακια ειναι πως θα το κρατησει η γυναικα. Γιατι να μεγαλωνει παντα η γυναικα το παιδι, δεν το καταλαβαινω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
είναι αυτό που λέμε ενδεχόμενος δόλος. ξέρω οτι μπορεί να μείνει έγκυος, αλλά πιστεύω ότι δεν θα συμβεί σε εμένα
Τα ζώα λειτουργούν έτσι.Δεν είναι δόλος είναι η μαλακία που τους δέρνει.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ενας άντρας που θέλει να κάνει παιδιά  :think: Με μπέρδεψες

Αν θέλει να γίνει πατέρας χρειάζεται τη συναίνεση μιας γυναίκας. Δε μπορεί να τη βιάσει όπως θα έκανε ατιμώρητα στη φύση. Αντίστοιχα, δεν είναι άδικο αν μια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να χρειάζεται τη συναίνεση ενός άντρα.

Πιο απλή λύση βέβαια είναι να μην υποχρεώνεται ο πατέρας να πληρώσει διατροφή. Αν μια γυναίκα θέλει την οικονομική (και όχι μόνο) συμβολή του άντρα στη ανατροφή του παιδιού μπορεί να κάνει ΓΑΜΟ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εκτος απο το να φοραμε καποτα υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε για να μειωσουμε ακομα περισσοτερο τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης; Υπαρχουν τιποτα σπερματοκτονα σπρευ; Βασικα θυμαμαι σε ενα επεισοδιο του Νip Τuck που ελεγε ο πουτανιαρης χειρουργος οτι ζεματαγε τα αρχιδια του λιγες ωρες πριν το γαμησι και σκοτωνε ετσι τα σπερματοζωαρια, κατι τετοιο.

Οσο για το παιδι γαμω την τσιγκουνια σας, το θεμα δεν ειναι να μην ξοδευω λεφτα, αν δε δωσω για το παιδι μου για ποιον θα δωσω; Η μαλακια ειναι πως θα το κρατησει η γυναικα. Γιατι να μεγαλωνει παντα η γυναικα το παιδι, δεν το καταλαβαινω...

Συμφωνώ αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πρακτικά προβλήματα σε αυτό. στατιστικά 80 % των πατεράδων δεν θέλουν να μεγαλώνουν τα παιδιά γιατι ετσι εμποδίζεται η συνέχεια της ζωής τους. Απο το υπόλοιπο 20 % το μισό και περισσότερο βρίσκεται σε άγριες αντιδικίες με την μανα. Το ποσοστό που περισσεύει, μικρο ζει ξεχωριστα αλλά  αρμονικά και το  παιδι  μεγαλωνει στην ουσια μαζι με τους  δυο γονεις.

Επισκέπτης
αρα δε τους παγιδεύει καμία απλά είναι ζώα,τα ζώα γαμάνε και τις γκαστρώνουν όλες

Οι περισσότεροι άντρες έχουν άγνοια κινδύνου

Πιστεύουν πως αν η γκόμενά τους γκαστρωθεί, έχουν δικαίωμα να την υποχρεώσουν να αποβάλλει

Απ την άλλη οι γκόμενες δεν αντιλαμβάνονται τη νομική ισχύ που έχει το δικαίωμά τους να επιλέξουν να κρατήσουν το παιδί και μάλιστα με τη συνδρομή του άνδρα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.018
Πόντοι
7.885

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

τα σπερματοκτονα τοποθετουνται κολπικα και ειναι κυριως αλοιφες,εχοντας γυρω το 30% αποτυχια..
το βρασιμο αρχιδιων δεν το χω ξανακουσει,δε θα ναι ευχαριστο.
το τραβηγμα που γραφετε εχει και αυτο ρισκο,αν ο ανδρας ειναι νεος και η γυναικα στις γονιμες μερες.
τοτε τα προσπερματικα υγρα αρκουν για τη δουλεια.

οσο για το παιδι,απο τη στιγμη που το κανεις σε δενει επι της ουσιας για παντα με τον εταιρο γονεα ο οποιος θα καθορισει τη ζωη σου σε ενα βαθμο,και του παιδιου σου σε μεγαλυτερο..για αυτο ειναι απιτευτα βλακωδες το να θες απλα να κανεις παιδι
για να τυλιξεις καποιον,μη μεινεις μονος σου κλπ...δηλαδη να θες να εξυπηρετησεις ιδιοτελη κινητρα με μεσο εναν αλλον ανθρωπο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι άντρες έχουν άγνοια κινδύνου

Πιστεύουν πως αν η γκόμενά τους γκαστρωθεί, έχουν δικαίωμα να την υποχρεώσουν να αποβάλλει

Απ την άλλη οι γκόμενες δεν αντιλαμβάνονται τη νομική ισχύ που έχει το δικαίωμά τους να επιλέξουν να κρατήσουν το παιδί και μάλιστα με τη συνδρομή του άνδρα...
πριν γεννηθεί το παιδί δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένας κανέναν.Να προσέχουν με ποιες-ποιούς γαμιούνται ακάποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom