life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
...Και χρησιμοποιουν αθεμιτα οπλαειναι ολες γκαυλιαρες
...Και χρησιμοποιουν αθεμιτα οπλαειναι ολες γκαυλιαρες
ναι αλλα και εμας μας σηκωνεται...Και χρησιμοποιουν αθεμιτα οπλα
Εκει πατανε οι ατιμεs.......ναι αλλα και εμας μας σηκωνεται
τι να κανεις τα γουστα πληρωνονταιΕκει πατανε οι ατιμεs.......
Το λουκούμι στον κυριο.
Νομιζεις εσυ οτι ειναι δυσκολο να σε κανει η γυναικα να τα βγαλεις μεσα αν το θελει?
Καλα.
να σε πάω στην Πάολα
Ο Μπόλντης επίσης , είναι παρθένος.
Ούτε πουτάνες γαμάει , ούτε γκόμενα είχε ποτέ.
Μόνο μάτι παίρνει όταν βγαίνει με τις μπακουροπαρέες
και μετά πάει σπίτι για ... homework εργόχειρο ....
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ....
Ατύχησες.
Ανέβηκε Θεσσαλονίκη (η Πάολα).
Ρε μαν γιατι νευριαζεις;Αφου εισαι χοντρος πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος.Δηλαδή ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι ο μούτσος master21 , ο οποίος δεν είναι παντρεμένος, αλλά είναι εδώ όλες τις ώρες που είναι οι ... παντρεμένοι
είχε ποτέ γκόμενα ;;; Ούτε πουτάνες γαμάει , ούτε κώλο γαμάει
(αυτό το έχει δηλώσει κι ο ίδιος)
λες να είχε ποτέ γκόμενα ;;;
Ρε συ λακη ελεος!!! απο ολους ζητας να βαλουν αποδεικτικη φωτο , η μια οτι δεν ειναι μπαζο η αλλος οτι εχει γκομενα....
τωρα μεταξυ μας ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ανεβαζε να αποδειξει τι?σε αγνωστους του ιντερνετ?
και ποιος σοβαρος ανθρωπος θα το ζητουσε?
Ρε συ λακη ελεος!!! απο ολους ζητας να βαλουν αποδεικτικη φωτο , η μια οτι δεν ειναι μπαζο η αλλος οτι εχει γκομενα....
τωρα μεταξυ μας ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ανεβαζε να αποδειξει τι?σε αγνωστους του ιντερνετ?
Ο μονος που ειχε κανει την μαλακια να ανεβασει εδω φωτο ειναι ο λακης.Ρε συ λακη ελεος!!! απο ολους ζητας να βαλουν αποδεικτικη φωτο , η μια οτι δεν ειναι μπαζο η αλλος οτι εχει γκομενα....
ναι η αλήθεια ειναι οτι θα παω εδω
θα ρθω...
δίπλα μου εσύ και μπροστά μου η Πάολα, είναι κάτι που θέλω να το ζήσω