alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Η "διατροφη" δεν ειναι μονο το φαγητο ρε τσίπηωραια,απο μενα θα χει καθε μερα μια φρατζολα ζεστο ψωμι κοστος 1 ευρω
Η "διατροφη" δεν ειναι μονο το φαγητο ρε τσίπηωραια,απο μενα θα χει καθε μερα μια φρατζολα ζεστο ψωμι κοστος 1 ευρω
Εμείς των θετικών προτιμούμε τις φιλόλογες.
Το θεμα της μεγαλης πούτσας το ξεπερασαμε βλεπω, ψαχνουμε μυαλα. Χτυπησε βιολογικο ρολόι.προτιμω θετικες επιστημες. μεγαλα μυαλα ωραια οχι μπουρδολογοι
αμα θελει και πνευματικη τροφη θα του παρω ενα psp portable και θα του βαλω νοβα να βλεπει τσοντες,αλλα μετα τα 14Η "διατροφη" δεν ειναι μονο το φαγητο ρε τσίπη
Το συνδυασμό ψάχνει γι αυτό είναι συνέχεια εδώ μέσα.Εδώ ως γνωστόν οι έξυπνοι ψωλαράδες χτυπάνε ποσοστά Βόρειας Κορέας.Το θεμα της μεγαλης πούτσας το ξεπερασαμε βλεπω, ψαχνουμε μυαλα. Χτυπησε βιολογικο ρολόι.
H συντριπτικη πλειοψηφια, επειδη οι αντρες ειναι χανοι και νομιζουν οτι θα μπορουν παντα να τραβιουνται ενω γαμανε ακαποτα.
Κατι τετοιες περιπτωσεις εκμεταλλευονται και οι πονηρες και εκεινη την ωρα βρισκουν τον τροπο για ΕΝΑ δευτερολεπτο να σε κρατησουν μεσα. Και εγινε η ζημια. Και μετα κατσε εσυ να μιλας για προοδευτισμους εκτρωσεις και δεκαετια του 50. Την πατησες.
Το θεμα της μεγαλης πούτσας το ξεπερασαμε βλεπω, ψαχνουμε μυαλα. Χτυπησε βιολογικο ρολόι.
ρε τυπε εχουν συνενοηθει και τις τρυπαει και η περιπτερου.....Του τρύπησε ακούω η γκόμενα την καπότα.
Ρε λεμέ την γκόμενα περιμένεις να φέρει καπότες?Δεν εχεις εσύ?
Κράνος δανεικό για το δικό σου το σκατοκέφαλο?
πρωτον οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να την παντρευτεις. μετα αν αυτη σε κυνηγήσει οπως τον πασχαλη χαχαχαχαχα (γεγονος το οποιο δειχνει και τον χαρακτηρα της εκδικητικο κτλ) για να αποδειξει με δικαστηρια αναγνωρισης πατροτητας με τεστ ντι εν ει κτλ οτι εισαι πατερας, θα σου ζητησει διατροφη. να την παντρευτεις ομως δεν θα σε αναγκασει κανενας νομος. ο νομος προστατευει το παιδι, ειτε το κανεις με την σουλα στο μπουρδελο ειτε με την σουλα τηη κομμωτρια
το πα και γω...ο νομος ειναι φτιαγμενος για να προστατευει την πουτανιαΟ νόμος προστατεύει τη γυναίκα που έχει ολόκληρο δικό της το δικαίωμα να αποφασίζει αν θα κρατήσει το παιδί, χωρίς να έχει και ολόκληρη την ευθύνη για την απόφαση της. Εγώ αυτό το λέω γυναικοκρατία.
Του τρύπησε ακούω η γκόμενα την καπότα.
Ρε λεμέ την γκόμενα περιμένεις να φέρει καπότες?Δεν εχεις εσύ?
Κράνος δανεικό για το δικό σου το σκατοκέφαλο?
σε λίγο θα τις βγάζει μοντέλο με τρύπα η ντιούρεξ.ρε τυπε εχουν συνενοηθει και τις τρυπαει και η περιπτερου.....
Mια χαρα μεθοδος ειναι.Αλεξ δεν θέλω να σε πληγώσω αλλα οταν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικο υπαρχει παντα το ενδεχομενο να μεινει η αλλη εγγυος. Το χυνω οξω δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης. Αυτο ειναι η αλφαβητα. ..
Καμία σχέση για σένα προσωπικά.Άμα αναφέρεσαι σε μένα (κάτι τέτοιο έγραψα κι εγώ), πες το ευθέως (κάνε παράθεση καλύτερα) για να ξέρω τι στάση να κρατήσω κι εγώ
Στο δια ταύτα: Αν η γκόμενα το βάλει σκοπό, θα σου την τρυπήσει στο τζιν, στο συρτάρι, στο σακάκι, την ώρα που λούζεσαι...
Δε λέμε πως δεν είναι καλύτερα με προφυλακτικο.Ειναι.Αλλά και η διακοπτόμενη συνουσία είναι αποτελεσματική.Τουλάχιστο σε μένα εδώ και δεκαετίες.Mια χαρα μεθοδος ειναι.
Ο νόμος προστατεύει τη γυναίκα που έχει ολόκληρο δικό της το δικαίωμα να αποφασίζει αν θα κρατήσει το παιδί, χωρίς να έχει και ολόκληρη την ευθύνη για την απόφαση της. Εγώ αυτό το λέω γυναικοκρατία.
Αυτα ειναι σεναρια για τα x files ρε μαν.Αν δεν κανει μαλακια ο αντρας,εγκυος δεν μενειΆμα αναφέρεσαι σε μένα (κάτι τέτοιο έγραψα κι εγώ), πες το ευθέως (κάνε παράθεση καλύτερα) για να ξέρω τι στάση να κρατήσω κι εγώ
Στο δια ταύτα: Αν η γκόμενα το βάλει σκοπό, θα σου την τρυπήσει στο τζιν, στο συρτάρι, στο σακάκι, την ώρα που λούζεσαι...
Αλλά θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου το δε χύνω μέσα με τίποτα,όχι αιντε αμόλα να φύγουμε.Αυτα ειναι σεναρια για τα x files ρε μαν.Αν δεν κανει μαλακια ο αντρας,εγκυος δεν μενει
καμια γκομενα.
Αυτα ειναι σεναρια για τα x files ρε μαν.Αν δεν κανει μαλακια ο αντρας,εγκυος δεν μενει
καμια γκομενα.