gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σχολειο το πλειμποιvasectomy ,αγγλικά !
Στο Playboy έμαθα τον όρο !
σχολειο το πλειμποιvasectomy ,αγγλικά !
Στο Playboy έμαθα τον όρο !
Α το πιστεψες οτι σε καλεί στ αληθεια?
Α περιφημα. Και για τις ελεεινες συμπεριφορές σας, παλι εμεις φταιμε ε?Τωρα καταλαβαινω γιατι παντρευστε και γαματε στις πουτανες. Τελικα οντως ειστε πληρως υπεύθυνοι για τις γυναικειες συμπεριφορες..
τυπε ειναι μερικες που τις χυνεις στο στομα και μετα πασαλειβονται παντου μ αυτα....τα βαζουν και στο μουνι τους ,προσεχεΧΥΝΟΥΝ ΜΕΣΑ,πόσο πιο απλά? Ας προσεχαν.
Με προκαλεις να μαθω?πες μας οτι ξερεις και τι σχεση εχω εγω με το σκιουρακι να γελασουμε
Αυτές τις χύνω στον κώλο,αν μπορούν ας τα βγάλουν απο κει που τα βάζω.τυπε ειναι μερικες που τις χυνεις στο στομα και μετα πασαλειβονται παντου μ αυτα....τα βαζουν και στο μουνι τους ,προσεχε
Φαινεται ή δεν σε πηδηξε ή σε στραβογαμησε κανας χασοδικης και τους εχεις στην αποξω....
τριτα ξαδερφια;για να ειστε οκ και με το θεμα σεξ;πες μας οτι ξερεις και τι σχεση εχω εγω με το σκιουρακι να γελασουμε
ρε μαλάκα αμα δε θες δεν αφήνεις καμία έγκυο ,θα πρέπει να είσαι άσχετος.
πολυ καριολες ελλεηνιδες τυπε.....Αυτές τις χύνω στον κώλο,αν μπορούν ας τα βγάλουν απο κει που τα βάζω.
Θα ψαξω να βρω εκεινο το μπλογκ που εγραφε καποιος οτι η γκομενα του εμεινε εγκυος επειδη σκουπιστηκε στην ιδια πετσετα που σκουπισε εκεινος τον πουτσο του.τυπε ειναι μερικες που τις χυνεις στο στομα και μετα πασαλειβονται παντου μ αυτα....τα βαζουν και στο μουνι τους ,προσεχε
σχολειο το πλειμποι
Ναι ρε μαζί σου(φιλικά το μαλάκα)Αυτό είπα και εγώ !
Δεν ξέρεις να διαβάζεις ;
Δεν χρειάζεται να είσαι Βουδιστής ,για να χύσεις έξω !
Η να βάλεις καπότα !
Εννοειται.
εγω εγραψα το σχολιοΘα ψαξω να βρω εκεινο το μπλογκ που εγραφε καποιος οτι η γκομενα του εμεινε εγκυος επειδη σκουπιστηκε στην ιδια πετσετα που σκουπισε εκεινος τον πουτσο του.
Απο κατω υπηρχε και σχολιο "το κακο δεν ειναι οτι εισαι κερατας, ειναι οτι εισαι και μαλακας κερατας".
Γαμας 25 χρονια κωλο ακάποτα ρε τύπε?Αυτές τις χύνω στον κώλο,αν μπορούν ας τα βγάλουν απο κει που τα βάζω.
Ασε που τις βάζω να κάνουν και αααααααααααααααααααα
Φυσικά. Δεν ειναι αυτονοητο? Το παιδι δικαιουται να διατρεφεται και απο τους δυο γονεις του. Σε τι απορεις?Πας πχ με μία γύφτισσα, και σπάει η καπότα (άσε που μπορεί να σου κάνει πουστιά, να την έχει τρυπήσει, κλπ)
Και μένει έγκυος...
Νομικά:
Έχει δικαίωμα να πει: ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;
Ναι.Το εχει.Πας πχ με μία γύφτισσα, και σπάει η καπότα (άσε που μπορεί να σου κάνει πουστιά, να την έχει τρυπήσει, κλπ)
Και μένει έγκυος...
Νομικά:
Έχει δικαίωμα να πει: ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;
Προσέχω που τη βάζω άλεξ.Γαμας 25 χρονια κωλο ακάποτα ρε τύπε?
Τι ανοσοποιητικο πρεπει να εχεις, αναρωτιεμαι.