ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ταδε εφη χοσε σεκιουριτας
Συγχαρητηρια τύπε!ντενης αξιωματικός ρε συ. ;)
εχει περισσοτερες ευθυνες απο λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους γιατι αυτους τους διοικεις εσυ αλλα δεν πειραζει ειναι καλυτερα πιστευω για υπαξιωματικος μπορει και να μην έδινα
Ποιος είπε ότι είμαι σεκιουριτάς ρε?Γιατί χλευάζεις το επάγγελμα του σεκιουριτά; Άνθρωποι του Θεού είναι κι αυτοί. Τους φτάνουν τα βάσανα τους.
Πεστουs βρε τι εισαι....γιατι θα το γυρισουν σε σιριαλΠοιος είπε ότι είμαι σεκιουριτάς ρε?
Ρε σε αυτό το σάιτ έχω διαβάσει τα απίστευτα,πραγματικά.Ο άλλος ο βλακάκος ο ektor lopez άρχισε να το παίζει έξυπνος χωρίς να λέει τίποτα,ούτε καν ένα επιχείρημα να υποστηρίξει αυτά που λέει και το παίζει γνώστης. :SΠεστουs βρε τι εισαι....γιατι θα το γυρισουν σε σιριαλ
παιδες ηρεμηστε.....καταντα αηδια το καθε θεμα να εκφυλιζεται σε διαμαχες μεταξυ αβαταρ για ασημαντα και ασχετα με το τοπικ πραγματα.....Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε δεν εχει καμια σημασια αν οτι λεγεται ειναι αληθεια η ψεμματα ουτε πρεπει να γινεται παλαιστινιακο....
Είναι κι ο άλλος ο Boldemort χαζό τελείως,δέσανε.
Ο Μπόλντης ρε ;;;;;;
Κορυφαίος προγραμματιστής, που έπιασε δουλειά στο ... Λιμενικό .........
Μπόλντυ οι πραγματικοί προγραμματιστές δεν παρατάνε ποτέ τον προγραμματισμό. Δεν γυρνάνε την πλάτη στην επιστήμη...
Τελικά αποδείχτηκε ότι ήσουν κι εσύ ένας απ' τους πολλούς που σπούδασαν με σκοπό να διοριστούν οπουδήποτε στο δημόσιο.
υ.γ. Πότε θα μου γνωρίσεις την κοπέλα που σου έλεγα;
Αγορι μου στην Ελλάδα του 2014 δεν σέβονται ουτε προγραμματιστές ουτε λογιστές ουτε τίποτα. Οποιος δεν τα ξέρει αυτα μάλλον δεν έχει και μεγάλη επαφή με τις δουλειές.
Όπως εσύ πριν κανα χρόνο που όταν κάποιοι στα λέγανε τους έλεγες τεμπέληδες και ηττοπαθείς