Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε αξιωματικοι θα γινουν κάποιοι ρε φιλε δεν μπορουν να ειναι σαν τους γυφτους πρεπει να προσεχουν και την εμφανιση τους.

Πως θα παρουσιαστεις στην πρωινη επιθεωρηση? τσαλακωμένος και πουτάνα? Μου αρεσει που κανεις και jerking. Τεσπα οπως ειπα και πριν μαλλον ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια μαλλον δεν υπάρχουν αυτα αλλου απλα οι αξιωματικοι περα απο τις γυμναστικες έχουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Για αυτο ψυχραιμία. Σεβομαστε τις ΕΔ μας σεβονται και αυτοι ομως.
τυπε ο μεμος δεν μπορει να καταλαβει την σημασια της σιδερωμενης στολης του αξιωματικου :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ο μεμος δεν μπορει να καταλαβει την σημασια της σιδερωμενης στολης του αξιωματικου :S

Να σου πω την αληθεια δεν με απασχολει και πολυ ο καθενας λεει οτι θέλει  :grin:
Τέσπα πάω για ύπνο αντε καληνυχτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ντενης αξιωματικός ρε συ.  ;)

εχει περισσοτερες ευθυνες απο λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους γιατι αυτους τους διοικεις εσυ αλλα δεν πειραζει ειναι καλυτερα πιστευω για υπαξιωματικος μπορει και να μην έδινα

Καλη σταδιοδρομια τυπε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τυπε και αφου εγινε κατανοητη στο τελος η σημασια της σιδερωμενης στολης του ελληνος αξιματικου και ο μπολντης πηγε για νυχτερινη κατακλιση, εμεις μπορουμε να αρχισουμε τα δικα μας.
Ο μπολντης λες να στελεχωσει καποτε το Βασιλικο Λιμενικο τυπε? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε και αφου εγινε κατανοητη στο τελος η σημασια της σιδερωμενης στολης του ελληνος αξιματικου και ο μπολντης πηγε για νυχτερινη κατακλιση, εμεις μπορουμε να αρχισουμε τα δικα μας.
Ο μπολντης λες να στελεχωσει καποτε το Βασιλικο Λιμενικο τυπε? :grin:
elliniko-ethnosimo-basiliko-polemiko-nautiko-1967.jpg

:rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε πρεπει να γινει ιστορικη συναντηση δημητρακη μπολντεμορτ και τακμαν με εσενα να καταγραφεις
την επικη συζητηση.

τυπε θα ηταν μεγαλο ονειρο και τιμη για εμενα

κατα τα 2/3 εχει γινει παντως- δημητρακης/τακμαν

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπόλντυ οι πραγματικοί προγραμματιστές δεν παρατάνε ποτέ τον προγραμματισμό. Δεν γυρνάνε την πλάτη στην επιστήμη...

Τελικά αποδείχτηκε ότι ήσουν κι εσύ ένας απ' τους πολλούς που σπούδασαν με σκοπό να διοριστούν οπουδήποτε στο δημόσιο.

υ.γ. Πότε θα μου γνωρίσεις την κοπέλα που σου έλεγα;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε μαλάκα εσύ πληροφορικάριος δεν ήσουν και όπως έλεγες με αρχίδια?
Ναι και ότι θα ξεχωρίσει στον ιδιωτικό τομέα γιατί ειναι ΚΑΙ δουλευταράς και όπου διακρίνονται οι άξιοι που δουλεύουν. Όχι όπως στο δημόσιο που πληρώνονται ΚΑΙ αυτοί που δεν δουελεύουν και ανέρχονται στην ιεραρχια ΜΟΝΟ με τα χρόνια υπηρεσίας και το βύσμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με τοσα ιοντα μαλακιας συγκεντρωμενα δε μπορει, θα παραχθηκε ρευμα. για πες.

φοβαμαι οτι με δημητρακη τακμαν μπολντεμορτ θα προκληθει κανα EMP και θα τα παιξουν οι ηλεκτρικες συσκευες του λεκανοπεδιου.
Ε τι να λεμε αυτο πρεπει να το ζησεις για να το βιωσεις σε ολη του την ομορφια. Ρομαντικες κουβεντες για κατουρηματα χεσιματα γριες τσατσαδες μποτες απο φιδι με αποκορυφωμα την ειλκρινεστατη αποφανση του δημητρακη οτι " ο τακμαν ειναι πολυ εξυπνο παιδι"

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και οι κηπουροί του Δήμου δημόσιοι υπάλληλοι είναι Μπόλντυ. Σε τι διαφέρεις από αυτούς; Στον ελαφρώς υψηλότερο μισθό;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
παπια ειναι να μη δινω λογαριασμο τι δουλεια κανω? κοιτα να δεις κατι νεα αουτσαιντερ του πορνοπαππου στον φετινο διαγωνισμο. πες μας και αλλα ομορφα
Βλάκα άκου αν και χάνω τα λόγια μου...

Εσύ πρώτος μου ζήτησες λεπτομέρειες τάχα μου να δεις τι ξέρω. :jerking:

Ηλίθια ερώτηση εξαρχής δηλαδή.Απαντάς μετά από 10 ώρες και περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά?Τα έξτρα που κάνουν στα πλωτά βλάκα σιγά μη τα γράψω εδώ.

Δε λες τι δουλειά κάνεις αλλά το παίζεις ειδικός ΒΛΑΚΑ.Μόνο ένας χαζός το παίζει έξυπνος σε τομέα που δεν ξέρει.

Αυτά από μένα,συνέχισε γιατί πραγματικά στο ίντερνετ έχω διαβάσει κι έχω διαβάσει αλλά εσύ κι ο Boldemort είστε το κάτι άλλο. :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ένα τελευταίο γιατί πολύ ασχολήθηκα ήδη,ο χαζός ο lopez απλώς αμφισβητεί αυτά που λέω χωρίς να έχει ούτε ένα επιχείρημα. :jerking:

Κλασσική τακτική κάποιου που δεν έχει τίποτα να πει κι απλώς βρίζει για να το παίξει γνώστης.Μου ζήταγε και λεπτομέρειες ο βλακάκος μετά.

Καλά για το Boldemort δε χρειάζεται να πω κάτι,το μισό σάιτ απ'ότι είδα τον δουλεύει οπότε τον αφήνω να νομίζει ότι είναι έξυπνος και μου τα έχωσε. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom