Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν το κανε για καμια ελλεεινιδα,η σχολη που τελειωσε (Τει/ιεκ) δε γινοταν να του εξασφαλισει καλυτερο μελλον.
οποτε για να μη βρωμισει το χνωτο του απο την πεινα μπηκε..και ΚΑΛΑ εκανε αν το δεις απο τη μερια του.

Δε συμφωνώ ότι δεν το έκανε για την κοινωνική έγκριση (του πιο χωριατόμυαλου κομματιού της κοινωνίας), αλλά όπως και να 'χει, είτε για το χρήμα, είτε για την ελλενίδα μάνα και την χοντροκώλα κόρη της, πρόδωσε την επιστήμη και όλα όσα υπερασπιζόταν. Χώρια που πέταξε τις γνώσεις που απέκτησε με τόσο κόπο στα σκουπίδια. Είναι σαν ένας καλλιτέχνης που ξεπουλήθηκε.

Τώρα βέβαια αν αληθεύει ότι ένα ΙΕΚ είχε βγάλει όλο κι όλο καλά έκανε και πήγε ΕΠΟΠ.

σε κάποιες περιπτώσεις κινδυνεύουν υπάρχει κινδυνος αμα ξέρεις έχει σκοτωθει κοσμος απο επιχειρησεις ή ακομα και απο το ιδιο του το οπλο το υπηρεσιακο. Μην γραφετε οτι να ναι

Εσύ από αυτό κινδυνεύεις κυρίως.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δε συμφωνώ ότι δεν το έκανε για την κοινωνική έγκριση (του πιο χωριατόμυαλου κομματιού της κοινωνίας), αλλά όπως και να 'χει, είτε για το χρήμα, είτε για την ελλενίδα μάνα και την χοντροκώλα κόρη της, πρόδωσε την επιστήμη και όλα όσα υπερασπιζόταν. Χώρια που πέταξε τις γνώσεις που απέκτησε με τόσο κόπο στα σκουπίδια. Είναι σαν ένας καλλιτέχνης που ξεπουλήθηκε.

Τώρα βέβαια αν αληθεύει ότι ένα ΙΕΚ είχε βγάλει όλο κι όλο καλά έκανε και πήγε ΕΠΟΠ.

ΕΠΟΠ  :huh: :huh: :huh:  Το χοντρυνες τυπε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1200 ?? :huh: :huh: :huh:  Και ΘΑ φτασει ΟΤΑΝ ερθει η αυξηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2on1:

Για αυτα τα ρεστα δεχθηκες να γινεις πιλαφι  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε μου αυτο το ειπα για να σε πειράξω. Επειδη σας βλέπω οτι τα έχετε χάσει λιγο.

Φυσικα δεν μπαινεις μονο για τα λεφτά , απλα σου αρεσει και θέλεις να υπηρετήσεις και την πατρίδα.  ;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φιλε μου αυτο το ειπα για να σε πειράξω. Επειδη σας βλέπω οτι τα έχετε χάσει λιγο.

Φυσικα δεν μπαινεις μονο για τα λεφτά , απλα σου αρεσει και θέλεις να υπηρετήσεις και την πατρίδα.  ;)
]

Προσοχη μην παθεις καμια κραμπα υπηρετωντας εντατικα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: την πατριδα

Προσοχη στις τενοντιτιδες  :jerking: :jerking: :jerking: του σαπιοκοιλια ελληνα Λιμενικου

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

απλά,
άτομο της κοινωνίας του , όπως όλα τα άλλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
]

Προσοχη μην παθεις καμια κραμπα υπηρετωντας εντατικα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: την πατριδα

Προσοχη στις τενοντιτιδες  :jerking: :jerking: :jerking: του σαπιοκοιλια ελληνα Λιμενικου

Εδω θα τα χαλάσουμε τυπε μου.
Τον έλληνα λιμενικο δεν μπορεις να τον κρινεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Για να μπουμε εντος θεματος, το ζητημα ειναι οτι το γκομενακι εσκασε μυτη  ;) ;) ;) ;)

Ελληνιδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καυλες μεγαλες  :zfuck: :zfuck:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αυτος τα λεει αυτα. Μπες στο προφιλ του να δεις τι γράφει  :2funny:

γιατί ζητάς συνεχώς την συναίνεση και την επιδοκιμασία κάποιου άλλου;

μπορείς απο μόνος σου να αρθρώσεις κάτι δικό σου;
θέλεις κάτι να μου πείς ; έχεις κάποια σκέψη που θες να μοιραστείς;  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αυτος τα λεει αυτα. Μπες στο προφιλ του να δεις τι γράφει  :2funny:

Μήπως απλά δεν έχεις τη μόρφωση να καταλάβεις αυτά που γράφει; Ένας ΕΠΟΠ του λιμενικού είσαι. Δεν είστε ισα κι όμοια...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εδω θα τα χαλάσουμε τυπε μου.
Τον έλληνα λιμενικο δεν μπορεις να τον κρινεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις.

Μπόλντη, μια φορά σε έναν καφέ μου έφεραν έναν ΕΠΟΠ που μου το 'παιζε και πολυ εθνίκι να 'ουμε και του είπα να κοψει τις μαλακίες και να ανάψει κανα κεράκι στον Ερντογάν γιατί αν δεν είχαμε τους Τούρκους απέναντι θα βρωμάγανε τα χνώτα του ακόμα.
Ήταν μεγάλη απρέπεια λες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μήπως απλά δεν έχεις τη μόρφωση να καταλάβεις αυτά που γράφει; Ένας ΕΠΟΠ του λιμενικού είσαι. Δεν είστε ισα κι όμοια...

Απο εδω πες οτι θές στα παπάρια μου στο λιμάνι θα εισαι κύριος ομως.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom