ασε ειδα και απο φιλους μου μεγαλε που τους χωρισε η γκομενα επειδη βρικε καλυτερο πορτοφολι.τετοια σχεση να τη βρασω ρε φιλεΝαι καλα.
Εδω δεν μπορουν μερικοι να πουν δυο προτασεις συνεχομενες σε μια κοπελα σαν ανθρωποι, και μετα βρισκουμε το αλλοθι οτι θελουν μονο λεφτα για να μας κατσουν.
Συμπεριφερθειτε τους σαν ανθρωποι και μια χαρα θα ανταποκριθουν.
Βλεπουμε κλασικα παραδειγματα εδω μεσα, που μπαινει καμια κοπελα και οι πιο πολλοι παριστανουν τους μεγα-κάφρους μην τυχον και τους πουν μουνοδουλους, και μετα αρχιζουν και τις περισπουδαστες κριτικες "γιατι οι γυναικες θελουν χρημα για να σου κατσουν".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Nτάξει είναι ένας λόγος χωρισμού αυτός,αλλά τα μεγάλα πορτοφόλια λιγόστεψαν τραγικά,οπότε δεν μπορούν να βρουν όλες,οπότε όλο και κάτι θα μείνει....ασε ειδα και απο φιλους μου μεγαλε που τους χωρισε η γκομενα επειδη βρικε καλυτερο πορτοφολι.τετοια σχεση να τη βρασω ρε φιλε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι καλα.
Εδω δεν μπορουν μερικοι να πουν δυο προτασεις συνεχομενες σε μια κοπελα σαν ανθρωποι, και μετα βρισκουμε το αλλοθι οτι θελουν μονο λεφτα για να μας κατσουν.
Συμπεριφερθειτε τους σαν ανθρωποι και μια χαρα θα ανταποκριθουν.
Βλεπουμε κλασικα παραδειγματα εδω μεσα, που μπαινει καμια κοπελα και οι πιο πολλοι παριστανουν τους μεγα-κάφρους μην τυχον και τους πουν μουνοδουλους, και μετα αρχιζουν και τις περισπουδαστες κριτικες "γιατι οι γυναικες θελουν χρημα για να σου κατσουν".
χαχαχαχχα τα λεει στον chris33 αυτα βαζω στοιχημα θα σου απαντησει "φιλε δεν ξερεις τι λες" παλια ελεγε οτι βιολογικα οι γυναικες δεν θελουν τωρα λεει για λεφτα εκει τον κτυπησε τωρα αν και κατι μου λεει πως παιζει να ειναι ο aidiothir που τριγυρναει χρονια τωρα στα φορα και λεει τετοιες σαχλαμαρες.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Nτάξει είναι ένας λόγος χωρισμού αυτός,αλλά τα μεγάλα πορτοφόλια λιγόστεψαν τραγικά,οπότε δεν μπορούν να βρουν όλες,οπότε όλο και κάτι θα μείνει....
ΟΧΙ φιλε. Λαθος κανεις οι γυναικες πανε ΜΟΝΟ για τα χρηματα και ΜΟΝΟ παριστανουν οτι θελουν ενω κατα βαθος δεν θελουν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κλασικά άλλοθι όσων δεν θελουν ή φοβουνται να προσπαθησουν.ασε ειδα και απο φιλους μου μεγαλε που τους χωρισε η γκομενα επειδη βρικε καλυτερο πορτοφολι.τετοια σχεση να τη βρασω ρε φιλε
1) Οι γυναικες θελουν πορτοφολι
2) Οι γυναικες θελουν αυτοκινητο
3) Οι γυναικες θελουν γυμνασμενους
4) Οι γυναικες θελουν μαγκες
5) Οι γυναικες θελουν γαμο.
Τωρα, αν εννοεις οτι καποια μπορει να χωρισε τον δικο της, επειδη αυτος ηταν δεκα χρονια ανεργος και ρεμαλι, και προσπαθησε να φτιαξει τη ζωη της με καποιον που ειχε μια δουλεια και σχεδιο για το μελλον του, ε να με συγχωρεις, αυτο δεν λεγεται "ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ".
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Το μονο αληθές, ειναι οτι οι γυναικες επιζητουν καποιον να τους παρασχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΟΧΙ φιλε. Λαθος κανεις οι γυναικες πανε ΜΟΝΟ για τα χρηματα και ΜΟΝΟ παριστανουν οτι θελουν ενω κατα βαθος δεν θελουν
Και ειναι απολυτως λογικο.
Αυτο ομως δεν μεταφραζεται μονο ή εστω κυριως σε οικονομικη ανεση.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσύ ολο κλάψα. Σύνελθε.ολο ειρωνια φιλαρακι
ολο ειρωνια φιλαρακιΟΧΙ φιλε. Λαθος κανεις οι γυναικες πανε ΜΟΝΟ για τα χρηματα και ΜΟΝΟ παριστανουν οτι θελουν ενω κατα βαθος δεν θελουν
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ολο ειρωνια φιλαρακι
Ε με τις παπαριες που διαβαζω... βαζω στοιχημα εξω δεν τα λες αυτα.
καταρχας ο τυπος ειχε δουλεια απλα αυτη βρηκε τυπο με καλυτερη και τον χωρισε αμεσωςΚλασικά άλλοθι όσων δεν θελουν ή φοβουνται να προσπαθησουν.
Τωρα, αν εννοεις οτι καποια μπορει να χωρισε τον δικο της, επειδη αυτος ηταν δεκα χρονια ανεργος και ρεμαλι, και προσπαθησε να φτιαξει τη ζωη της με καποιον που ειχε μια δουλεια και σχεδιο για το μελλον του, ε να με συγχωρεις, αυτο δεν λεγεται "ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ".
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κλασικά άλλοθι όσων δεν θελουν ή φοβουνται να προσπαθησουν.
Σωστο. Και καλα εκανε. 10 χρονια ειναι αρκετος καιρος για να μην βρεις κατι.
για ποιο λογο παπαριες ρε φιλεΕ με τις παπαριες που διαβαζω... βαζω στοιχημα εξω δεν τα λες αυτα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κόψε τις δαιμονοποιησεις, τις υπεραπλουστεύσεις και τις γενικεύσεις και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι.για ποιο λογο παπαριες ρε φιλε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
για ποιο λογο παπαριες ρε φιλε
γιατι ειναι παπαριες ρε φιλε ολα. Γιατι πας και κανεις παρεα με ολους τους μαλακες. Που ο ενας κραζει ο αλλος κλαιγεται ο αλλος ειναι μπακουρι και τρεχει να εκτονωθει στα γυμναστηρια. Δεν βρηκες εναν σωστο ανθρωπο θετικο στη σκεψη και επιτυχημενο να σου δειξει 2-3 σωστα πραγματα πας και μαζευεις ολα τα ναυαγια.
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λοιπόν αυτό μου το λέει και ο ψυχαναλυτής μου,αλλά δεν μιλάμε για γυναίκες....Κόψε τις δαιμονοποιησεις, τις υπεραπλουστεύσεις και τις γενικεύσεις και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι.
εγω λεω οτι βλεπω.οι περισσοτεροι μου φιλοι ειναι επισης χωρις σχεση για το χρημαΚόψε τις δαιμονοποιησεις, τις υπεραπλουστεύσεις και τις γενικεύσεις και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι.
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στο είπα και άλλη φορά,το βασικό είναι να στοχεύεις στο σωστό target group. ;)εγω λεω οτι βλεπω.οι περισσοτεροι μου φιλοι ειναι επισης χωρις σχεση για το χρημα
Αν είσαι ταρίφας και θες να ρίξεις δικηγορίνα ας πούμε ή γιατρίνα,χλωμό.....
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δηλαδή οι γυναίκες του εξωτερικού δεν κοιτάνε πορτοφόλι;Βασικα με ενα φιλο λεγαμε να παμε εξωτερικο για να βρουμε γυναικες
Πού λέτε να πάτε να ''ψωνίσετε'', σε καμιά Καμπότζη που είναι εξαθλιωμένες;