neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
θα σε δουμεΜια χαρά ειδικα στο τελευταιο μάθημα μου έκατσαν και τα θεματα και παιζει να έπιασα κανα 90 στα 100.
Τωρα περιμερνω να βγουν...
θα σε δουμεΜια χαρά ειδικα στο τελευταιο μάθημα μου έκατσαν και τα θεματα και παιζει να έπιασα κανα 90 στα 100.
Τωρα περιμερνω να βγουν...
θα σε δουμε
Σ αρεσε το μπολντο ε??
χαχαχαχα οχι ρε φιλε τι ειναι αυτο????
ΠΑΣ ΜΗ ΜΠΟΛΝΤΟΤΥΠΟΣ βαρβαρος
δεν μπορω να ξερω αν κανουν σεξ μαζι τους..παντως αν κανουν σημαινει οτι τις πληρωνουν με καποιο τροπο για να τους το δινουν..καμια δεν το δινει τσαμπα γιατι δεν παιρνει τιποτα απο το σκετο σεξΈτσι είναι ρε τύπε, όπως τα λες. Όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με γκόμενες στο Μπουρνάζι, στον Κορυδαλλό και στο Ίλιον κάνει μπαμ ότι ξεχειλίζουν από λεφτά και εξουσία... Και αυτοί που βλέπεις με τα σαξόραλλα και τα 206 σίγουρα τις ξαδέρφες τους βγάζουν βόλτα...
Ελα ρε μαs τρομαξε..........Γραφειο ηθελε να σου δειξει
Καλα, αυτο δεν με πολυνοιαζει.......
Σχετικα με ταs γυναικαs.......εχει κατακτησειs ηηηηηηηηη /??
σατανικος οπως παντα..εισαι προτυπο για μεναχαχαχαχαχα περισσοτερο με τρομαζει αμα δεν εχει και δευτερο γραφειο για τα ποδια χαχαχα
με τις γυναικες φιλε ενταξει το προσπαθω βασικα εχω κανει πολλες φιλες σιγα σιγα εχω αποκτησει γνωστες
ενταξει δεν εχω γαμησει καποια βεβαια μην λεω και ψεμματα αλλα οσο εισαι κοντα τους ολο και καποια στιγμη κατι μπορεις
να εκμεταλευτεις. Οσο σε κρατανε κοντα τους ολα καλά. Κινουμαι με το πλανο που εχουμε πει εδω και καιρο απο παρεούλες
η μια φερνει την αλλη κτλπ.
χαχαχαχαχα περισσοτερο με τρομαζει αμα δεν εχει και δευτερο γραφειο για τα ποδια χαχαχα
με τις γυναικες φιλε ενταξει το προσπαθω βασικα εχω κανει πολλες φιλες σιγα σιγα εχω αποκτησει γνωστες
ενταξει δεν εχω γαμησει καποια βεβαια μην λεω και ψεμματα αλλα οσο εισαι κοντα τους ολο και καποια στιγμη κατι μπορεις
να εκμεταλευτεις. Οσο σε κρατανε κοντα τους ολα καλά. Κινουμαι με το πλανο που εχουμε πει εδω και καιρο απο παρεούλες
Τωρα η στολη θα βοηθησει....Ειναι πιασαρικο πραμα
Για τα ποδια υπαρχει εκεινο το ποδομακτρο...σαν σκαμνακι ειναι
Εγω εχω στη δουλεια
Καλα κατσε να βγουν τα αποτελεσματα ρε συ δεν ξερω δεν ειναι ευκολο εγραψα μεν καλα αλλα μπορει να έχει βυσματα παντως το 2011 ο τελευταιος ειχε μπει με συνολικο βαθμο 65 στα 100 δηλαδη 13 εγω ειμαι πανω απο αυτο οπως τα εχω υπολογισει.
Θα μπειs......Το ευχομαι ολοψυχα.....Να αρχισει να φουσκωνει κι η δεξια τσεπη...........Η αλλη η αριστερη ειναι μονιμα σηκωμενη απ την καβλα, αλλα δεν τηs δινω σημασια
χαχαχαχαχα περισσοτερο με τρομαζει αμα δεν εχει και δευτερο γραφειο για τα ποδια χαχαχα
Για τις φίλες απόλυτα σωστός, είναι τρελή καβάτζα και γκομενοπαγίδα αν το χειριστείς σωστά. Αλλά πρόσεχε μην σε εκμεταλλευτούν. Καμιά φορά οι "φίλες" δαγκώνουν χειρότερα και από γκόμενες. Να την λογαριάζεις φίλη σου, όταν περνάτε κάποιο χρόνο μαζί, πληρώνει ΕΚΕΙΝΗ τα δικά της και έχεις πάει και στο σπίτι της.
Kαλη επιτυχια και απο μενα φίλεΚαλα κατσε να βγουν τα αποτελεσματα ρε συ δεν ξερω δεν ειναι ευκολο εγραψα μεν καλα αλλα μπορει να έχει βυσματα παντως το 2011 ο τελευταιος ειχε μπει με συνολικο βαθμο 65 στα 100 δηλαδη 13 εγω ειμαι πανω απο αυτο οπως τα εχω υπολογισει.
Kαλη επιτυχια και απο μενα φίλε
Εννοουνται αυτα ρε φιλε. Γιατι να με εκμεταλευτει? για να γεμισω απωθημενα μετα και να τσακωθουμε? μπα δεν εχει τετοια καλη φιλια = δεν αισθανεται κανεις ριγμενος για μενα. Ποτε δεν εχω κερασει φιλη μου εξω παρα μονο στο σπιτι μου... και επισης ενταξει αν ειναι απο το δρομο μου περναω και την παιρνω αλλιως οχι. Και επισης βλεπω και ποιες δουλευουν. Πχ αν η αλλη δουλευει και εγω ειμαι ανεργος δεν εχει εξυπηρετηση.
ρε τυπε στο ιντερνετ ριχνουμε μονο βρισιδια δεν το ξερες?Πάρτε μια γεύση της ελεεινής νοοτροπίας των Ελλεηνίδων διαθέτοντας λίγο χρόνο να διαβάσετε την συνομιλία που είχα σήμερα με μια άγνωστη στο σκάιπ. Η συνομιλία είναι στο συνημμένο αρχείο.