kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εμενα παντως μια χαρα μου φανηκε η προσεγγιση του τυπου
:S
Εμενα παντως μια χαρα μου φανηκε η προσεγγιση του τυπου
μπορεις να μου την κανεις κοπι πειστ γτ δε μου την εμφανιζει?
μπορεις να μου την κανεις κοπι πειστ γτ δε μου την εμφανιζει?
μπορει να τρολαρει
αυτό εδώ πώς σου φάνηκε?
[1:05:18 μμ] Akis: Δεν βλέπω τον λόγο να μου επιτίθεσαι
[1:05:25 μμ] Akis: Είμαι διαφορετικός από τους άλλους
μπορει να τρολαρει
βαλε ολο το διαλογο
ένα μέρος που λέγετε μπουρδέλα.κομ
ασε μας κουκλιτσα μου.....καλα σου μιλησεΠάρτε μια γεύση της ελεεινής νοοτροπίας των Ελλεηνίδων διαθέτοντας λίγο χρόνο να διαβάσετε την συνομιλία που είχα σήμερα με μια άγνωστη στο σκάιπ. Η συνομιλία είναι στο συνημμένο αρχείο.
γιατι εχει κλεψει το κονσεπτ απο αγγελικη-αχαχουχαγιατί νομίζω πως ο διάλογος είναι fake;
εχει παλιωσει αυτη η κολωνια φιλεπες να σου τον στείλει ο δύσκοληεγγραφη
ποσο επιασε οταν τον πουλησες;εχει παλιωσει αυτη η κολωνια φιλε
εναν κλωνο απ το 7 κι εναν απ το 11 αλλα με πολλες κρτικεςποσο επιασε οταν τον πουλησες;
Ρε τύπε, με τέτοιες τσιριμόνιες περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά γκόμενα;
Αν όντως έγιναν όπως τα λες, έπρεπε να εκτεθείς, να πεις εξαρχής είμαι ο "τάδε" (όνομα,ιδιότητα), σε είδα μ' αρέσεις, θέλω να γνωριστούμε. ΤΕΛΟΣ
Εσύ όμως ήθελες φυλαγμένο τον κώλο σου και άρχισες τα αν με γνωρίσεις, σ΄ έχουν πληγώσει κτλ.
Οι γυναίκες δεν ερωτεύονται τους αδύναμους, και για κοινωνικούς αλλά και βιολογικούς λόγους. Οι ευαίσθητοι γαμάνε μόνο στα Άρλεκιν και καμιά σπάνια περίπτωση MILF με μητρικά απωθημένα.
Αφήστε λοιπόν το κλαψομούνιασμα εδώ μέσα, γίνετε άντρες και βγείτε να διεκδικήσετε λίγο μουνάκι.
Αυτο το ....(inlove), φανταζομαι το προσθεσε ..Εκανε χαριτομενια , σε προσπαθεια αναζητησηs εναρξηs κουβενταs , αλλα ατυχησε Grin
Αλλοs στη θεση του, βα βαριοταν απ το πρωτο λεπτο η θα συνεχιζε τον χορο των μπινελικιων που εκεινη ξεκινησε....Κι ομωs αυτοs συνεχισε
Τον ονομαζω πειραματιστη...Ηθελε να δει η γυναικεια υστερια ποσο βαθεια ειναι ριζωμενη
φιλε ωραια ολα αυτα,αλλα μαλλον τυχερος ησουν που δεν εγινε τιποτα με τον τυπο.γιατι η πουσταντζα ηταν,η στην καλυτερη περιπτωση καμια μπουλντοζα.δεν καταλαβαινω πιος ο λογος να ψαχνεσαι μεσω νετ και κυριως με αγνωστες που δεν εχεις δει.
εκτος και αν εισαι κανα 16χρονο και κανεις την πλακα σου.οποτε παω πασο.
flirter απλά μου κάνει εντύπωση πως ένας άντρας επιμένει σε διάλογο με μια γυναίκα που του μιλάει με αυτό τον τρόπο... για αυτό είπα πως μου κάνει fake ο διάλογος...
Οι Ελληνίδες δε θέλουν να τις γαμησεις απλά επειδή έχεις τεχνική. Πρώτα σε κόβουν αν αξίζεις και μετά σου δίνουν το Ο.Κ.Αλλιως θα γαμουσαν όλοι οι απατεώνες. Ο σίγουρος τρόπος για να μην την πατήσουν είναι να βγάλουν γκομενο μέσα από την παρέα οπου έχουν συστάσεις. Οι Ελληνίδες βαριούνται να σκέφτονται.Εντωμεταξυ το μουνι στην Ελλάδα έχει μεγάλη αξία είναι συστατικο της περιουσίας τους και δεν μπορούν να το δίνουν σε τιμή ευκαιρίας. Ειναι καθαρά προσβλητικό. Αν π.χ. κάποιος σε έβρισκε στο Skype και σου έλεγε θέλω να αγοράσω το σπίτι σου τι θα σκεφτόσουνα; Καπως έτσι το βλέπουν και οι Ελληνίδες. Φυσικά δεν ωφελουν και τα μούσια που λένε οι άντρες οπότε θεωρούν δεδομένο οτι θα πεις μούσια. Οι ξένες δεν είναι συνηθισμένες σε τέτοιο μουσι και αντιδρούν πιο θετικά.