You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Τραβελια εχει εκει φιλε,δεν ειναι φοιτητριες που μας λες, θα βγαλουν το ματζαφλαρι κ θα σε ξεκωλιασουνΑπέναντι περίπου από το νούμερο 110 της Λ.Αθηνων.
Και πιατσα στην παραλιακή ,στη λεωφόρο Αλίμου βεβαίως-βεβαίως .
Το νου σου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ταργκετ γρκουπ=στοχος παίχτη.
Αν είσαι π.χ. ταξιτζής ή υδραυλικός πιο εύκολα θα σου κάτσει μια κομμώτρια ή πωλήτρια παρά μια γιατρίνα......με εξαίρεση τα σήριαλ βέβαια.
συμφωνω.
αυτο πες το στους φιλους μου που ειναι τουμπανα και δεν γαμανε τιποτα..ενας φιλος μου βλεπει και τους οχτω κοιλιακους και εχει τουμπανιασμενα χερια και δεν εχει γκομενα.το χρημα και η εξουσια ειναι πολυ ισχυρο αφροδισιακο.....μερικοι ειναι και ομορφοι
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το 90% των γυναικων που εχω μιλησει δεν βλεπουν και πολυ σεξυ τα τουμπανααυτο πες το στους φιλους μου που ειναι τουμπανα και δεν γαμανε τιποτα..ενας φιλος μου βλεπει και τους οχτω κοιλιακους και εχει τουμπανιασμενα χερια και δεν εχει γκομενα.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν έχουν πέραση οι τούμπανοι
εχουν και ωραιο προσωπο φιλε αλλα λιγα πραγματα..ο ενας ειχε μια γκομενα πριν τρια χρονια αλλα απο τοτε τιποτατο 90% των γυναικων που εχω μιλησει δεν βλεπουν και πολυ σεξυ τα τουμπανα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν έχουν πέραση οι τούμπανοι
ξερεις γιατι???αντι να καβλωνουν μπροστα σε μια γκομενα καθονται και κανουν ποζες
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Δεν με ενδιαφέρουν οι τουμπανοί αλλά ούτε και οι ελληνίδες!
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Εχω κανει πανω απο 30 καμακια και ολα ηταν αποτυχιες επειδη απο οτι φαινεται δεν τηρουσα τα κριτιρια επιλογης της καθε γκομενας...φιλος που εκανε το ιδιο μεσα απο την μερσεντες καμπριο του πατερα του μαζεψε 10 τηλεφωνα για πλακα... ο συγκεκριμενος τυπος δεν βλεπει ουτε τους τεσσερις κοιλιακους ενω εγω εχω πολυ γραμμωση στο στομαχι...για πια δικαιοσυνη μου μιλατε ωρε
τυπε μπορει να ειχε το αυτοκινητο καθαρο ο τυπος,και οι γκομενες να εκτιμησαν την καθαριοτητα :S
ισως να μην φταιει το οτι η μαρκα ηταν μερσεντες :S
φιλε μην τα πιστευεις αυτα..οι περισσοτερες ελληνιδες το χρημα μονο θελουν και τιποτα αλλοτυπε μπορει να ειχε το αυτοκινητο καθαρο ο τυπος,και οι γκομενες να εκτιμησαν την καθαριοτητα :S
ισως να μην φταιει το οτι η μαρκα ηταν μερσεντες :S
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πέστα, πέστα!φιλε μην τα πιστευεις αυτα..οι περισσοτερες ελληνιδες το χρημα μονο θελουν και τιποτα αλλο
the truth is out there απλα καποιος πρεπει να τη βγαλει στο κοινο.Πέστα, πέστα!
ευτυχως προβλημα υγειας δεν επαθε το παιδιΤύπε, και να του κάτσει γκόμενα, πάλι δε θα ζμπρώξει, με τόσα αναβολικά