You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
[move] ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕ ΡΕ ΜΠΙΝΕ [/move]
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα πιο καλά γαμήσια γινονται πριν ή μετά από τέτοιες συζητήσεις.
κατά τα λοιπά έχεις δίκιο.
Για τέτοιες συζητήσεις προτιμώ τις φίλες μου, που είναι όλες μία και μία, παρέα με ένα ποτήρι κρασί μετά από μια παρτίδα scrabble.
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πάντως από linkedin έχει κάτι καλές παντρεμένες ελλείνίδες :o
http://[URL unfurl="true"]www.tiikoni.com/tis/view/?id=b7be289[/img[/URL]]
σκατά δεν δουλεύει το image.
[/quote]
τι ειναι αυτο ρε μαγκα?
σαν το μαμπα κατι?
παιζουν ξεκωλακια?
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
τι ειναι αυτο ρε μαγκα?
σαν το μαμπα κατι?
παιζουν ξεκωλακια?
τώρα παίζει λογικά το image
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τώρα παίζει λογικά το image
μιλφετο ε?
κι αυτο το πετυχες στο λινκεδιν?
για στειλε λινκ
γινεται καλο παιχνιδι εκει?
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
μιλφετο ε?
για στειλε λινκ
ελληνικό μιλφέτο παντρεμένο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Και εγώ ξέρω γυμνάστρια που γαμιέται με σεκιουριτά.
Κολλητέ, βγες λίγο έξω να γίνεις άντρας, ξεκόλλα από τα στερεότυπα που έχεις πέσε τη σε κανα κοριτσάκι και θα με θυμηθείς. Οι γυναίκες γαμιούνται πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις.
Αν όντως περιμένεις να σου κάτσει η πριγκήπισσα Σίσσυ πάω πάσο. Συνέχισε μέχρι να βγάλεις κάλους στις παλάμες από τη μαλακία. Εγώ θέλω από τη γκόμενα να τη γαμάω και να μη μου τα πρήζει, όχι να συζητάω για ποίηση και μεταμοντερνισμό.
Πριν μας ειπες οτι αμεσως μολις χωρισες πηγες με γκομενες απο το ανατολικο μπλοκ. Αρα δεν πιστευεις και πολυ αυτα που γραφεις....
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Πριν μας ειπες οτι αμεσως μολις χωρισες πηγες με γκομενες απο το ανατολικο μπλοκ. Αρα δεν πιστευεις και πολυ αυτα που γραφεις....
Ποιος πηγε με Ρωσιδα εδω μεσα?
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
μιλφετο ε?
για στειλε λινκ
τώρα πρέπει να παίζει το image της φίλης μας :
Όταν τελειώνει κάτι σοβαρό, για κάποιο διάστημα δεν έχεις όρεξη να επενδύσεις συναισθηματικά κάπου.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και εγώ ξέρω γυμνάστρια που γαμιέται με σεκιουριτά.
Κολλητέ, βγες λίγο έξω να γίνεις άντρας, ξεκόλλα από τα στερεότυπα που έχεις πέσε τη σε κανα κοριτσάκι και θα με θυμηθείς. Οι γυναίκες γαμιούνται πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις.
Αν όντως περιμένεις να σου κάτσει η πριγκήπισσα Σίσσυ πάω πάσο. Συνέχισε μέχρι να βγάλεις κάλους στις παλάμες από τη μαλακία. Εγώ θέλω από τη γκόμενα να τη γαμάω και να μη μου τα πρήζει, όχι να συζητάω για ποίηση και μεταμοντερνισμό.
ειναι κακο δηλαδη να κανεις και τα 2?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ οταν γαμιεσαι απαγγελεις και ποιηση;σοβαρευτειτε λιγο.....καλα λεει ο τυπος....πολυ κουλτουρα την εχετε δει οι ελλεηνιδεςειναι κακο δηλαδη να κανεις και τα 2?
εμεις γουσταρουμε γυναικα να πινει,να βλεπει μπαλα και να κανει βρωμικο γαμησι....απλα πραγματα
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εσυ οταν γαμιεσαι απαγγελεις και ποιηση;σοβαρευτειτε λιγο.....καλα λεει ο τυπος....πολυ κουλτουρα την εχετε δει οι ελλεηνιδες
εμεις γουσταρουμε γυναικα να πινει,να βλεπει μπαλα και να κανει βρωμικο γαμησι....απλα πραγματα
μπορει να κανει βρωμικο γαμησι και χωρις να βλεπει ποδοσφαιρο ή να πινει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να καπνιζει και να τρωει βρωμικα τυπεεσυ οταν γαμιεσαι απαγγελεις και ποιηση;σοβαρευτειτε λιγο.....καλα λεει ο τυπος....πολυ κουλτουρα την εχετε δει οι ελλεηνιδες
Μακρια απο ελληνιδες μαγκες μονο αυτο σας λεω...πεστε τη σε οτιδηποτε αλλο υπαρχει εκτος απο ελληνιδες....ολες τα φραγκα ψαχνουν...μην ψαρωνετε που το παιζουν σεξουαλικες.αυτο ειναι το δολωμα που ριχνουν στα υποψηφιαβθυματα για να τα βαλουν σε σχεση :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να καπνιζει και να τρωει βρωμικα τυπε
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μυρίζομαι συναισθηματική/οικονομική πληγή από γυναίκα.....ή σχέση υπο καθεστώς καταπίεσης....Μακρια απο ελληνιδες μαγκες μονο αυτο σας λεω...πεστε τη σε οτιδηποτε αλλο υπαρχει εκτος απο ελληνιδες....ολες τα φραγκα ψαχνουν...μην ψαρωνετε που το παιζουν σεξουαλικες.αυτο ειναι το δολωμα που ριχνουν στα υποψηφιαβθυματα για να τα βαλουν σε σχεση :S
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μυρίζομαι συναισθηματική/οικονομική πληγή από γυναίκα.....ή σχέση υπο καθεστώς καταπίεσης....
η αθροιστική ποσότητα χυλοπιτας